Přejít na výpis diskuzí
Na stránkách Baldur's Gate finišuje tajemný odpočet
15.3.2012 | Aleš Smutný
138 příspěvků
-
hacked by anonymouse *1*
-
Z Twitteru Ostera: We're happy to announce the Baldur's Gate Enhanced Edition. Our servers are much less happy. #bgee #baldursgate
-
Jestli je to nejaký HD remake, tak to je dobrá zpráva pro hráče mladší generace..... Ale sám se bojím toho, že to bude nějaká blost na jabko ci android
-
-
HD Remake by nemalo príliš zmysel - viď čo píše Marty na začiatku tejto diskusie.
-
ale jo, jen at udelaji nejaky HD remake, nicemu tim nejspis neublizi. Mnohem horsi by bylo, kdyby se SOUCASNI bioware pokusili navazat nejakym novym dilem...
-
Kez by na ps vitu.
-
Ja to tak bohuzel taky vidim. (spis iOS nez Android, tam se moc krade)
-
-
3 Minuty
-
20:02 a furt nic *7*
-
Evidentně na to nebyli připraveny čekaly asi jen tak stovku maximalně 200 lidí
-
-
Ale hovnajs, BG má rozhodně více fanoušků než v řádu stovek. A mělo jim bejt jasný, že čekovat to bude skoro každej.
-
-
Já to myslel ironicky.
-
-
Ouch! *15* Tak to jo.
-
-
-
-
Ti amicí, to jsou fakt amatéři... Já když spouštěl web Warhorse, vše šlapalo jako hodinky. *5*
-
-
No o ten byl urcite stejnej zajem jako o web Balduru, nic ve zlym :P. Ale pohlidat si to mohli lepe :) *7*
-
-
Naděje umírá poslední...
"We want #BG3 as well. #bgee is a part of the master plan."
https://twitter.com/#!/TrentOster/status/180398854049509377 -
-
Pokud by to jelo taky na Infinity tak proč ne *4*
-
-
Zdá se, že lidé pomaulu přestávají klikat a už se tam dá dostat a světe div se je tam pouze ten samý wallpaper a 00:00:00 heh...
-
-
Fail no :)
-
-
Rad bych se mýlil, ale podle mě to nebude nic vážného nebo seriózního. Myslím, že kdyby bylo, měli by takové věci jako servery atd ošéfované. Nevím proč, ale mám prostě pocit, že spousta lidí včetně mě bude nakonec zklamaná až se nakonec dozvíme o co jde.