Přejít na výpis diskuzí
Na stránkách Baldur's Gate finišuje tajemný odpočet
15.3.2012 | Aleš Smutný
138 příspěvků
-
+100 000 000
-
OMG tak oni fakt delaji na trojce! EPIC
-
-
500 Internal Server Error ... tak se jmenuje třetí díl? *1*
-
-
Na chvilku to jelo, ted uz zase ne... ale to bude asi jen na iphone a podobny takze fail :(
-
-
Dokud to neuvidím na vlastni oči neuvěřím aspoň jeden obraze ze hry *13*
-
neuverim, kym neuvidim :)
-
TROLL nebo věštec ?
-
Nesranduj :P
-
-
Nejspis se to akorat objevi na steamu ;o)
-
-
Ne, vydani na Steamu maji na starosti jini lide, od toho se Beamdog distancoval. Podle me pujde o vydani pro iPad.
-
-
Navic nekdo z beamdogu pred casem tweetoval (v dobe pusteni novych stranek), ze si poridili mac, a na vyvoje ceho si myslime, ze potrebuji mac... No jasne z toho vyplyva iOS
-
-
-
Ten kdo se stará o funkčnost stránek se asi diva přes satelit na Dobrodružství kriminalistiky na ČT 1 a zapomněl na to. *9*
-
Nejdřív Wasteland 2 a teď tohle... Yippee ki-yay, motherfucker!
-
Není tam nic, odpočet skončil a je tam prd... *13*
-
Hlavně ať to není 3. díl. S tím jak dnešní hry vypadají to bude výsměch do ksichtu těm, co hráli předchozí díly. Staré herní série by měli zůstat mrtvé (BG, Might and magic Wizardry apod.). Stejný koncept by ve velkém dnes neobstál a naroubování moderního konceptu si dokáže každý představit.
-
-
Už je potvrzený že to budou remaky prvních dvou dílů. *14*
-
-
Nevím to na tom chcou upravovat. Já si na GOG koupil BG 1 a 2, nahrál na to BG trilogy a widescreen mod a nemám potřebu nějakého remaku. Moc nechápu jejich úmysl. Ale třeba překvapí.
-
-
No hlavne by tam mel bejt nejakej novej content. Mozna taky lepsi optimalizace infinity enginu na novejsi systemy. Nevim jak BG, ale Planescape z GOG s nahozenym widescreen modem byl u me pekne nestabilni.
-
-
Tak s BG sem problém neměl, na PST ještě dojde. Jako uvidíme co z toho vyleze, jestli se to oplatí koupit, to bude záležet na přidaném obsahu.
-
PST s tím modem na lepší rozlišení je sakra nestabilní. Padá to jako švestky a začíná mě to pěkně štvát. Dloufám, že na PST se taky dostane.
-
-
-
-
-
Kdyžtak pro jistotu tady přečíst první příspěvek, zní to nadějně...
http://www.rpgwatch.com/forums/showthread.php?p=1061133051
a samozřejmě https://twitter.com/#!/TrentOster
A co mě nejvíc potěšilo, mimojinné "We're using the 2nd Edition D&D rules" Huzzah... -
Len sa veľmi netešte.
Dajú vám tam lunaparkovú grafiku, že nebudete môcť odzoomovať viac ako 15cm od ramena postavy, namiesto čísel 1-8 pri rozhovoroch budete mat *4* , *10* a *14* a z Viconie urobia emo girl s komplexami menejcennosti. Tiež mám celkom dobrý tip na to, ktorá postava bude zastupovať 4% menšinu. *1* -
-
*6*
-
Ne, bude to na notně vylepšeným 2d infinity enginu.
-
-
Očekávám HD remake prvního (ten by to opravdu potřeboval) a druhého dílu. Platformy? PC.
Třetí BG to bude jen těžko. -
-
HD remake pro BG je zbytecnost. Jak bys ho pro 2D hru udelal? Dopadlo by to stejne jako kdyz si zahrajes BG s widescreen modem. BG vypada stale perfektne pokud nehrajes v nizkem rozliseni na velke obrazovce ale nainstalujes si widescreen mod a GUI mod.
-
-
Přesně!
-
To máš pravdu, ale třeba taková jednička by si HD remake zasloužila. Dvojka je dobře hratelná i dnes.
-
-
jedničku můžeš hrát v grafice dvojky přes Baldurs gate trilogy. K HD remaku. Na co? Kreslená grafika nestárne, pokud je možné zvyšit rozlišení, což u BG jde.
-
-
-
Já se obávám, že v případě BG půjde buď o remake na nějaký nový systém (tablety apod.) nebo o hru z universa BG. V trojku nevěřím a stejně tak jsem skeptickej, že by se našel nějaký staromilec s XY milionama v kapse, který by se vrhnul na old-school BG v infinity enginu (což je mé největší přání)...
-
-
Udělat remake BG na libivolnej tabletovej systém je nemožné. Tablety nejsou na takové hry uzpůsobené.
-
-
Co to kecáš? proč tedy na svým SmartPhonu hraju Baldurs gate jedničku a docela v pohodě?
-
Myslím, že zrovna u BG-like her by to žádnej velkej problém nebyl. V podstatě celý se to ovládá jedním tlačítkem myši a přenos na dotykový zařízení mi přijde poměrně realizovatelnej.
-
-
Tak tablet verze je podle mě jistá. Nahrál jsem toho v BG dost a na šmatlání se to určitě předělat dá.
-
Vem si, kolik je voleb, ikon a textu v původních BG. Museli by to HODNĚ ořezat, aby to bylo na tabletu funkční a dobře hratelné.
-
-
Já si také právě myslím, že RPG, které lze pauzovat, jde docela solidně převést na přístroje, kde se šmatlá prstem. Sice nic takového nevedu a ani nehodlám, ale z pozice laika mi to přijde řešitelné... Možná se pletu.
-
Nemuseli by ořezávat skoro nic, v rozhovorech by se místo myši klikalo prstem, v inventáři by se místo tahání myší tahalo prstem, na všechny funkce (deník, vývoj postavy apod) byly už v PC verzi klikatelný ikonky na hlavní ploše, takže na tabletu by to mohlo fungovat skoro stejně. Maximálně by některý prvky museli trochu zvětšit, ale to není zrovna zásadní problém.
-
-
-
tablety bych bral spíš na ty erotický, pro další povzbuzení..
-
-
-
co ty víš, BG3 už ve vývoji byl.
-
-
A navic byl uz temer hotovej.
-
-
jo, skoro tři roky práce v kelu
-
-
Pokud to bude trojka, bouchnu šampáňo :)
-
-