Přejít na výpis diskuzí
Na tratě se řítí nadupané mašiny v Train Simulator 2014
31.7.2013 | Aleš Smutný
36 příspěvků
-
Hmm, s vlacky jsem skoncil pred lety, posledni tusim byl co jsem hral Rail simulator, ( nebo uz nvm uz to bylo davno... ) Takze mozna bych si to zkusil jen ze zvedavosti co se zmenilo, ci to zustalo pri starem...
-
10/10 Sheldon Cooperů doporučuje?
Nikdy jsem vlaky nehrál, ale vždycky mi to přišlo takové sympatické tento druh her, o co tam vlastně jde? JAká je podstata? Jet a kochat se krajinou?
Co všechno tam můžu ovlivnit jako hráč ? -
-
No tak třeba jen správně zastavit ve stanici je občas docela fuška
-
-
To jo a potom snad byli i nejake ty penalizace za prejetou zastavku *15* , mohli by bejt jeste za nedodrzenejch 30mil nebo kolik to bylo driv.
-
-
ja jsem fanousek. vsechno jde ovlivnovat. sednes do vlaku jako strojvudce a jedes, musis dodrzovat predpisy semafory jet na cas a resit nenadale situace jako je vyluka koleji, pokazeny vlak, spatne pocasi atd... proste je to simulator.
-
-
Koukám že grafika je stále asi 9 let stejná. Na tom by taky mohli zapracovat.
-
Dotaz1 : můžu ovládat vyhybky
Dotaz2 : opravdu jsou ve slově vyhybky 3x y ? neni to moc? -
-
Můžeš a v dost misích i musíš.
-
-
level 115 a trainz ako plna hra, tej som sa nahral strasne vela, ale uz par rokov nic mozno skusim navrat
-
-
tohle se s trainzem neda vubec srovnat. trainz je spis simulator modelovych zeleznic se silenou grafikou , narocnosti . tohle je simulator s fantastickou grafikou
-