Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Hmm, s vlacky jsem skoncil pred lety, posledni tusim byl co jsem hral Rail simulator, ( nebo uz nvm uz to bylo davno... ) Takze mozna bych si to zkusil jen ze zvedavosti co se zmenilo, ci to zustalo pri starem...
  • 10/10 Sheldon Cooperů doporučuje?

Nikdy jsem vlaky nehrál, ale vždycky mi to přišlo takové sympatické tento druh her, o co tam vlastně jde? JAká je podstata? Jet a kochat se krajinou?
    Co všechno tam můžu ovlivnit jako hráč ?
    • No tak třeba jen správně zastavit ve stanici je občas docela fuška
      • Jack1947
        To jo a potom snad byli i nejake ty penalizace za prejetou zastavku *15* , mohli by bejt jeste za nedodrzenejch 30mil nebo kolik to bylo driv.
    • ja jsem fanousek. vsechno jde ovlivnovat. sednes do vlaku jako strojvudce a jedes, musis dodrzovat predpisy semafory jet na cas a resit nenadale situace jako je vyluka koleji, pokazeny vlak, spatne pocasi atd... proste je to simulator.
  • Koukám že grafika je stále asi 9 let stejná. Na tom by taky mohli zapracovat.
  • Dotaz1 : můžu ovládat vyhybky
    Dotaz2 : opravdu jsou ve slově vyhybky 3x y ? neni to moc?
    • Inquisitor
      Můžeš a v dost misích i musíš.
  • fizola
    level 115 a trainz ako plna hra, tej som sa nahral strasne vela, ale uz par rokov nic mozno skusim navrat
    • tohle se s trainzem neda vubec srovnat. trainz je spis simulator modelovych zeleznic se silenou grafikou , narocnosti . tohle je simulator s fantastickou grafikou

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit