Přejít na výpis diskuzí
Na útěku před vetřelcem v Alien: Isolation si dejte pozor na androidy
1.10.2014 | Aleš Smutný
62 příspěvků
-
prvnich par sekund videa se svetlicou muselo každeho presvedcit ze tahle hra bude naprosty fail lol
-
-
druhé video ukazuje že tvurcum (čti marketingovemu oddeleni) došlo, že hra založena na utikani pred vetrelcem je naprosta nuda (a v tom mají pravdu) a tak tam musí dodat nejakou fps akci *1*
proste další konzumní produkt pro nenaročne publikum
-
-
Alien a androidi pečou spolu? *1*
-
-
Jasně, že ne :D Ale jestli si viděl první díl Aliena tak je ti jasné, co se stane s androidem, který se "zmagoří" :) a ještě k tomu ten vetřelec.
-
-
I jak bylo receno v dalsim dile, starsi modely obcas "zlobily". Jenze jak se zda tak tady to bude jeden posahanej model (a se sviticima ocima *7*) vedle druhyho.
-
-
-
Pche android ale co teprve Ios, to je pěkněj šmejd dneska, na něj si třeba dát pozor. *3*
-
zumblaka zumblaka bojím bojím
-
já mám předobjednáno *3* doufám, že to nebude bída *15*
-
to je uplna na <> ze nas na ty hre nema co prekvapit, kdyz behem ty jejich kampane vyzvanej vlastne uplne vsechno. tyhle reklamni akce vzali hram strasne moc z jejich kouzla. a kdo se mnou nesouhlasi tak je taky <>
-
-
Ku*va kokoška, což o to. Jen kdyby ta asi nějaká sviňa karma tě sem neupoutala na p*del a nedovolila ti kliknout na ty videa a čumět na ně jak hňup, že? Případně nedovolila číst jak hňup. Tož vole, máme demokracii, nééé? Tak toho trochu využívám soudruhu...
-
-
co to meles?? zas naky decko se snazi byt vtipne a videlo černé barony? OMG,...jinak hra vypada skvele graficky, ale cely vykon vetrelce je tragicky, coz o to ripleyova je clovek, ta je pomala, ale vetrelec je tu ponekud divne nesmrtelny a hybe se jak vyhulenej, spise mi sedi na psotavu Predatora, ten je pomalejsi a namachrovany, podle me to dopadne hodne spatne ta hra, dostane tak 5/10, vetrelčí hry se maj delat jako predchozi dily, ze vetrelce kosite alá Aliens. Alien je nehratelny film, dejme tomu adventure, ale urcite ne 3D hra, aspon ne takhle podivne nudna, to si mohli vybrat jinou tematiku, protoze tady je videt ze nezvladaj volit spravne zabavne ukony pro postavu, selhal scenarista a reziser
-
-
Upřímně, kokoška, jsem zmaten z tvého devastujícího gumového projevu.
-
Já bych počkal až na finální release. Teď nemá cenu ze střípků dělat výsledné ohodnocení. *3*
-
-
-
-
Je pravda, že tyhle krátký videa moc hře marketingově nepomáhájí a že delší in-game videa dříve vydaná působí daleko líp (mimochodem přesný opak Colonial Marines:). Nicméně doporučuji zhlédnout tento záznam, celkem mě pobavil a dojem je navýsost uspokojivý. Na konci to týpek z CA dohraje. Uvidíme jak příběh, to bude celkem podstatný faktor.
https://www.youtube.com/watch?v=F0Go4FI5lZw -
-
určite to nebude zlá hra... ale mám pocit, že na konci dňa človek zistí, že to najlepšie čo môže s alienom robiť je rozstrielať mu hlavu pulznou puškou.
-
-
Konečně pořádná hra, už bylo dost sračekk z KS ala Wastleland či Divinity, Mordor je zase repetativní nuda, ale tohle bude pecka...
-
Zase to propíchnutí zezadu *1*
-
-
zas tolik směrů odkud bys mohl Ripleyovou propíchnout neni.. zezadu, zespoda, zepředu a možná z boku, shora to moc nepude *3*
-
-
Lorde Kurwo, klidně ať ji píchá zezadu, ale ať je víc animací. Ta hra ještě nevyšla a tohle už je neskutečně okoukaná scéna.
-
-
s tím musím souhlasit, doufejme že v plné hře bude víc variant píchání než tahle jedna ohraná animace
-
-
Tak Bioware to není, no *4*
-
-
-
-
-
Je výborný, že obava z vetřelce je největší když ho právě není vidět.
Navíc když se zvolí fakt extra obtížnost ,tak ani detektor pohybu není 100%.
Třeba Aliens vs predátor 2 když jsem hrál poprví tak dobrý, ale tedˇuž bych
ho ani moc nechtěl hrát, protože by se dal hrát skoro poslepu.6ádá změna pořád
ůplně stejný-Naopak Alien Isolation je nevypočitatelný a to zvyšuje hodně
´´hratelnost´´.Kdyby to udělali v alienscolonial marines hned by tobylo o nečem jiným.