Přejít na výpis diskuzí
Na útěku před vetřelcem v Alien: Isolation si dejte pozor na androidy
1.10.2014 | Aleš Smutný
62 příspěvků
-
Mám predobjednanu Digital Deluxe Edition na Steame a tiež by som si to rád predinstaloval..,
-
-
A to to ještě nejde předinstalovat, když máš predobjednano? To se divím. Asi zejtra.
-
-
nejde, teraz som to pozeral, tlacitko Instalovat tam nie je
-
-
-
Ty nářky nad tím, že jde o vetřelčí verzi dědy Simpsona (rozuměj, že má tak "vytříbené" reflexy), jaksi zapomínají, že pokud by udělali vetřelce superrychlého, se super čichem a sluchem, tak by ta hra byla nehratelná. *3*
-
-
Ani ne, jen by jsi se zkrátka nesměl k němu přibližovat tak hloupě blízko a ještě se zapálenou světlicí v ruce... pár metrů od něj schovaný za bednou :D to je prostě síla :(
-
-
konzolefags takove veci neresi
-
-
-
To je kamuflaz ze nereaguje:-D
-
Jaksi si vzpomínám, že vývojáři kdysi říkali, že se v této hře zbraně vyskytovat nebudou. Hmmm, jaksi nám vývojáři lhali a já jim na to jaksi už seru. Je mi blbě a jsem už otrávenej z těch všech prolhanejch vývojářskejch / publisherskejch ksichtů.
-
-
Oficiální materiály (nevím nic o všech těch obskurních informačních kanálech ze kterých vylézá zbytek)říkají, že:
a) Vetřelec nejde během hry zabít
b) Hra půjde dohrát bez jediného výstřelu
To neznamená, že tam nebudou zbraně ;) -
take si to pamatuji.. mas pravdu..
-
-
Můžu se zeptat kde?
-
-
Jdi se vyplakat mamince na rameno. *7*
-
-
Ty můžeš jít svýmu tátovi do basy víš co *7*
-
-
Nemůžu, Víš cooo Kámooo *11*
-
-
-
-
Este ta hra ani nevysla, ale uz to vsetci sudia, jak keby nieco vedeli *1*
Obe videa mi pridu v poriadku, ja fakt nechapem, co by ste si vy predstavovali...
Aj vo filme sa pohyboval votrelec podobne, ked netusil, ze Ripleyova stoji prakticky vedla neho schovana tiez za nejakymi bednami.
Pride mi to tak,ze niektori tu vedia viac o votrelcovi jak samotny jeho stvoritel *1*
Byt vami, tymi s negativnymi ohlasmi, tak sa skor zamyslim nad tym, ci je problem naozaj v tych videach, alebo skor vo vasich hlavach *7*
A ked uz priklad, tak aj Deus Ex HR funguje podobne, plazite sa 2 metre za clovekom a on o vas ani netusi.
Hry musia mat nejake obmedzenia! ale stale mi to pripada v poriadku, lenze jasne, kritiku vie zniest kazdy, to je lahsie *3*