Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ucho
    tady je to zase samej odborník na monitory. teď tu koukám na Benq senseye 3 led a nijak mě to neuráží. na hry zcela dostatečné. samo existují monitory, které mají ty pixelíky hezčí, ale zase jsou cenově kolikrát jinde.
  • Veskoslav
    Když jsem si kupoval monitor (cca 3 roky zpátky), tak BenQ spouštělo "herní" monitory. Problém byla cena, kvalita a celkové zpracování. Nakonec jej porazil nejenom cenou NEC. Když se tak dívám teď, tak BenQ se naprosto nezměnilo. Předražené a použití parametrů dost zvláštní, jak napsal doktor McKay.
  • Tak i na games musí být z něčeho živi, a´t již z reklam, nebo podobných článků plných prezentování sraček :)
  • Diskuse byla spuštěna nejspíš omylem, ale vyžiju toho: Mít 27" monitor postavený na TN technologii je jako mít Ferrari s motorem z trabanta. Dnešní IPS monitory jsou na hry plně připravené a navíc mají mnohonásobně lepší kvalitu obrazu, pozorovací úhly, prostě všechno.
    • Ano, len je problem kupit taky, aby mal dobre podsvietenie. Backlight bleed je aj na 1000€ LG. :( Akurat riesim kupu monitora 21:9 a dost sa bojim aby som nemusel viacero vratit spat. Take problemy nema ani moj stary Acer ako tak pozeram na recenzie a fotky.
    • na tn je ale cerna opravdu cerna a ne seda jako u ips jedinou nevyhodou jsou ty pozorovaci uhly coz u monitoru je totalni hovadina resit pac se na nej divate vzdy zepredu (tedy pokud nejste studentik co ma monitor i jako TV)
      • Na zadnem podsvicenem monitoru neni cerna opravdu cerna, proc by tomu tam melo byt zrovna u TN? Tohle zatim resi pouze OLED, na ktery v beznych monitorech bohuzel nenarazime.
    • jj TN, 27" a jeste Benq ... ale pekny PR clanek ..
    • Taky s tím souhlasím. Přítelkyně má TN a pořád se občas zadívám na ty dvě obrazovky vedle sebe a nechápu, jak jsem to mohl přetrpět. Na pozorovacích úhlech a barvách to poznám na první pohled, ale taky je fakt, že dokud si člověk na IPS nebo jiný kvalitnější panel nezvykne, tak se s tím dá žít. Zpětně si zvyknout ale jen těžko :)
      • nejhorsi je mit to vedle sebe .. a nemusi byt ani TNko .. levnych IPSek jsem vracel uz nekolik a nakonec jedu porad na 1 monitoru (ted dam jeste sanci stredni tride Samsungu a uvidim) ...
    • VaZqeZ_EU
      Jasně... Chtějte všichni stále to nejlepší a VÝKONNĚJŠÍ! A až se všechny suroviny zkonzumují, tak celý lidstvo "nakonec" kvůli tomu chcípne.
      Jasně... Vás to všechny trápit nemusí. Mně jenom sere, že k tomuhle "nekonečnýmu" myšlení většina nakonec vychovává svoje děti...
      • keby sme k tomu nevychovavali svoje deti, tak by to mohli vzvratit a zit stastne az kym slnko nevyhasne.A to tym parchantom predsa nedovolime, ze ne?
      • Lol to prirovnani n o to me pos*r :D Fakt si me rozesmal když už nic jinýho :D
    • S tím se nedá než souhlasit. Se divím, že se TN panely ještě vůbec vyrábí, bych to nechtěl ani zadarmo!
  • VaZqeZ_EU
    Mám obyčejný BENQ s "senseye 3 LED" a jsem nadmíru spokojen.
    • jj na to tvoje gay péčko to stačí bohatě

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit