-
Vyjebany Grecky kok*** , z vyplaty ztrhavaju nam peniaze a jebu im aby ty hnusny kok*ti tam nepokapali , mali by ch prepustit a + im dať odškodne že aky su prije*any , pič*sy kebyže im europa ne dava tak su v pi*i jak jarny sneh !
-
-
Zatkli by je snad ve všech státech... zákon je zákon...
-
-
stý *5*
-
Fakt bych radši, kdyby se síly všech napnuly k roztočení kouhoutků chlastovodů, než k záchraně pomatených turistů.
-
-
Ale to zas ne..úřady by se měly starat o všechno, o co se starat mají.
-
-
Myslím, že tamní úřady by se měli starat o úplně jiné věci, než že si tam pár turistů vyfotí nějakou vojenskou techniku.
-
-
A o co by se tam bezpečností složky měli starat? O státní rozpočet? Hlupáku. Pro tebe turista, pro jiné špion. Nebuď naiva. Zkrátka fotili v zakáné zóně a basta, šáteček.
-
-
Grecko nam za poslednych par rokov ukazalo aky su tam labilny ludia, mna by tam teda nikto nedostal.
-
A prodejní čísla Army 3 budou veliká! Že jim to všechno žerete, vždyť je to domluvený... *7*
-
-
Myslíš? Zezačátku jsem si to asi taky trochu myslel, ale když se o to začal zajímat aj ministr zahraničí, Řeckej prokurátor..to by byla dost drahá pr*el.
-
O jooo... to nám mělo dojít... v Bi tahali sirky o to kdo se nechá zavřít v Řecku, ne moment, tak to nebylo... Řekové jim určitě přestavěli celu na 4 hvězdičkový pokoj... ne to to taky... mám to, Řecko je další fiktivní země, jen zkrátka v rámci pr se nám snaží namluvit, že tam někde je stát o kterém nikdo neslyšel. Jo tak nějak to bue *5* (sarkasmus)
-
-
to nebol sarkazmus ani nahodou
-
Dík za ten "sarkasmus sign", už jsem myslel, že to myslíš vážně (sarkasmus)
-
-
. (sarkasmus)
-
-
Cool story, bro. *5*
-
-
Á malý mozeček se ozval... Teď je to snad každému jasné...
-
-
Počkej, tebe a tvé přemoudřelé kolegy přece vůbec nezajímám, ni? *5*
-
-
Já bych provedl výměnu, kluky z BI za Trola.diskuzniho.
-
-
To tak moc nemáš rád chudáky Řeky? *15*
-
další sociální případ s invalidním důchodem pro řeckou ekonomiku
-
Toť poutavá demokratická myšlenka hodná 21. st... *3*
-
-
-
-
-
Jakkoliv soucítím s chlapci z BI, tak zároveň chápu postoj řeckých orgánů. Ono to tak možná na první pohled nevypadá, ale Řecko se v těchto chvílích nachází v situaci, kdy je terčem různých informačních služeb. Když rozprodáváte půlku svého území čínským investorům, tak to vždycky láká zvýšenou pozornost mnohých zahraničních tajných služeb.
-
-
Souhlas, ačkoliv je to teda spíše doména vyspělých států, dnes může sledovat jejich území amík z tepla své vily a fotit co chce.
-
-
Co na to říct. Dva volové s foťákama versus řecká byrokracie. Fakt smutný! *13*
-
-
Skus ich vymenit za mixer v TV ti to ide *1*
-
-
Samozřejmně oboum uličníkům nepřeju nic špatného a rozhodně z toho nemám škodolibou radost a přeju jim aby se co nejdříve vrátili. Nadruhou stranu, pokud učinili to co učinili, je to v pořádku?
Kdyby si cizinci u nás fotili strategické armádní oběkty, bylo by to ok? Je docela jednoduché pušálně mávnout rukou a říct: "jéžiši, tak fotili, no a co?". Pokud má jakýkoliv suvéréní stát výsostné uzemí, kde má zapovězeno něco dokumentovat, je to potřeba respektovat. Nejen lidé, ale i stát má nějaká práva. -
-
Pokud má stát zapovězeno na tom místě mít vojenskou techniku, je třeba to dodržovat, ne mávnout rukou a říct "No tak tam maj techniku, a co?" Prostě zavřeme bandu kluků, co fotili a všichni se z toho posadí.
Nemáš sebemenší ponětí, co vyfotili, ale nechal bys je tam hnít jako teroristy. -
-
1) Kde prosím tě, ty rozumbrado píšu, že bych je nechal "hnít jako teroristy", přečti si první odstavec
2) Nepíšu, že u nich fotil armádní objekty, ale uvádímn jako příklad čr.
3) strategický objekt, až armádní či civilní nemusí být vojenské/bojobé povahy. (např. zásobárna paliv)
Nevkládej mi prosím slova do úst. -
-
Je mi jedno, co píšeš, bylo řečeno, že fotili vojenský objekty.
Jako příklad ČR je blbost, nic fotit tu zakázáno není a to ani za podmínky, že to je zakázáno cedulí. Zakázaný to může být jedině přímo v objektu, kde platí vnitřní předpis. Pokud tu bude běhat banda Rusáků a fotit si vstupy do kasáren a vojáky, pořád to budou jen turisti. Ostatně zavírat tu někoho za to, co si zjistíš minutou googlování...
Holt je to tím, že jsme demokratická a stabilní země. *4* -
-
lol tak to je totální kravina. Zákazů focení je tu spousta. Byl si někdy u vojenského újezda? Co takhle na letišti? lol
Mimochodem, co si psal víše je taky totální blbost a ukázka tvé neschopnosti číst něčí text a pak na něj patřičně reagovat. Podle mě fail jak hrom... *7* -
-
Ne, není, je to podle zákona a do vojenskýho újezdu je i zákaz vstupu, natož focení ty chytrolíne, to s tím nemá nic společnýho. A na letišti už platí vnitřní směrnice, jak jsem podotknul, myslím, že naučit se číst je problém někoho jinýho. *3*
A jen tak mezi náma, na letištích není zakázáno fotit, rozhodně ne u nás. *11*
-
-
-
-
A pokud teda fotili "přísně tajný cesty na letiště", tak by je měli použít jako odstrašující příklad a pověsit je na hák. A možná ještě hák přidělat na vor a ten poslat zpátky do Turecka. *7* Tohle je blbost, za to si nikdo kriminál nezaslouží.
-
-
Eh?! Psal jsem snad něco takového, tohle už je vážně překrucování
-
-
A říkám snad, žes to psal ty? Poukazuju na absurditu celé věci, nebuď vztahovačnej.
-
-
Reaguju s tím na sebe. *7*
-
Tak proč to teda nepíšeš jako nové vlákono a reaguješ na mně. Pokud reaguješ na někoho, tak je to reakce na někoho... jednoduché... jenom reaguji na tvou prapodivnou absurditu
-
-
-
-
-
Jenže Limnos je podle dohody o demilitarizaci ostrovů v Egejském moři demilitarizovaná zóna - tzn. že ty F14ky, helikoptéry a vojenská vozidla tam nemají co dělat.
-
-
Může být, ale to už by byl jiný případ... ten strategický oběkt nemusí být bojové povahy, třeba v čr je strategická nádrž paliv pro případ, že by bychom byli odříznuti od dodávek (jrn příklad).
Navíc, jedna věc je porušení mezinárodní smlouvy a jiné narušováno suveranity. Hájit trestný čin porušováním mezinýrodních smluv není to pravé ořechové. Jo je to argument do diskuze, ale není to moc dobrá obahajoba. HODNĚ NADNESNÝ PŘÍKLAD: "ano, zabil jsem, ale stjěn to byl špatný člověk"
-
-
-
Bože! Řecko může být rádo, že ho zatím EU nesmazala z mapy a nerozpustila do okolních zemí. Vořeši!
-
-
Aha, takže si tam může teď kdokoli přijet a dělat si, co chce jo? *1*
No beru to, že sem chodí i lidi úplně bez rozhledu a nebo extrémisti, což je vlastně to samé. *3* -
Presne tak, a my este podporujeme miliardami tych lenivych ciganov.
N A S R A T Vam vy Grecky cigansky psi *11* *11* *11* -
-
Jseš primitiv.
-
-
A jak se ma tvoje mati? Vcera mi psala ze nema krami! A co ted ?
Bude kotit male štenatka ?
*12*
-
-
pláčeš na špatným hrobě, to Brusel nechce pustit Řecko z EU a ne obráceně
-
-