Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To bude jako Diablo .... natěšené ovečky a staromilci se po půl roce přiznají , že je to vlastně průměr nejen v grafice ale dokonce i v hratelnosti ....
  • Pulka_lahve
    V MasterMind slangu u mě vede "Ďůš Někam: Fejrejvr".
  • MrSanta
    Hm, říjen. Ještě klika, že odložili BioShock: Infinite.
  • deridon
    tak v tom má prsty spíš Zenimax celkově
  • Malleth
    Mě Assassin taky dvakrát netankuje. Jsem sice zvědavej jak se poperou se změnou prostředí (kterou vítám), ale to universum nemusim ani trochu.
    Dishonored naproti tomu vypadá jako další přírustek do rodiny Deus Ex a Vampire: Bloodlines a to je pro mě královskej žánr. Krom toho obě hry od Arcane byly super, takže nemám důvod tomu nevěřit.
  • Ohledně toho data vydání jsem dost skeptický ale snad se mýlím. Jsem ale hlavně zvědav na nějaké in-game video, to pro mě osobně bude ovlivňovat ručičku na vahách o koupi. Rozhodně bych víc uvítal kdyby hra byla byla přes STEAM, kde nemusím mít strach o aktuálnosti hry, ale zase bych byl okleštěn nutností pro hraní být připojen ne net. Ne každý sice tento druh distribuce má rád, ale mě osobně vyhovuje vzhledem ke komfortu, jež nabízí.
  • pravda, GfWL mě skoro odradilo od hraní Bulletstormu, tato hra sice v mém hodnocení nedosáhla met, v něž jsem doufal ale i tak to byla docela zábava.
  • Taky si to myslím, ale tento žánr mě osobně oslovuje víc jak AC. Už starý Dark Messiah byl super a toto jde ohodně dál.
  • Amylee.Anderson
    Proklet budiž člověk, který s tim přišel.
  • hhh
  • Malleth
    Obávám, že ze hry takovýho typu hit pro massy nebude, obzvlášť když jde o nový IP.
    Ale ve stejnej měsíc vychází Assasins Creed 3....
  • Izmæl
    Ale no tak, ani neangličtinář to takhle nikdy nemůže vyslovit. :D
  • Malleth
    Jj, přesně...
  • claymen
    a totéž games for windows... proč to tam musí srát?
  • Bethesda... vydava originální FPS RPG hry, ktere nemají na trhu obdoby... ale chce vydat klasickou MMORPG kopii WoW... *7*
  • Malleth
    A co teprv Dužeks: Himn Revžn
  • Malleth
    Akorát ten Xbox pruh podle mě zkazí sebehezčí obal.
  • Já to taky tak v hlavě čtu..proklínám vás..!!
  • Malleth
    Jde se slavit
  • Pulka_lahve
    Kdybych já blbec nesledoval podcasty, možná bych dnes název hry nečetl "Dyšonórt".

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit