Přejít na výpis diskuzí
Nabruste čepele a představivost, Dishonored vyjde v říjnu
10.5.2012 | Aleš Smutný
49 příspěvků
-
Kdybych já blbec nesledoval podcasty, možná bych dnes název hry nečetl "Dyšonórt".
-
-
málem jsem si stříknul do trika když jsem si prečetl tohle vlákno :D dobře vy...
jinak čte se to samozřejmě [dysonrt] případně [dysanrt] -
-
Tak to jsme opravdu nevěděli...
-
-
dishonord se to ctete
-
Proklet budiž člověk, který s tim přišel.
-
-
Myslím, že si ten moment velmi dobře pamatuju: byl to Péťa Poláčků, když se ho tenkrát ptali, která hra ho z E3 nejvíc zaujala.
-
-
Není to pravda. Psal to nějaký čtenář k uplně prvním článkům o téhře hře... komentáře zněl nějak "Jak se to čte? Dyšonord?" :D
-
-
Může za to Montatatana. Viz http://diskuse.tiscali.cz/games/clanek/dishonored-nova-hra-od-tvurcu-arx-fatalis-half-life-2-a-deus-ex-56278/
-
-
HEzky, jsem to třefila přesně :D
-
-
-
-
-
A co teprv Dužeks: Himn Revžn
-
-
V MasterMind slangu u mě vede "Ďůš Někam: Fejrejvr".
-
Ale no tak, ani neangličtinář to takhle nikdy nemůže vyslovit. :D
-
-
hhh
-
-
-
Já to taky tak v hlavě čtu..proklínám vás..!!
-
-
Už aby to tu bylo.
-
Ještě by to chtělo nějaký gameplay *4*
-
Jde se slavit
-
Snad budou mít při tvorbě zavřený okna, aby se tam nedostaly mouchy, jako třeba do skyrimu :D
-
Te boxart neni buhví jaký, ale na hru se těšim :)
-
Bethesda... vydava originální FPS RPG hry, ktere nemají na trhu obdoby... ale chce vydat klasickou MMORPG kopii WoW... *7*
-
-
tak v tom má prsty spíš Zenimax celkově
-
-
Ohledně toho data vydání jsem dost skeptický ale snad se mýlím. Jsem ale hlavně zvědav na nějaké in-game video, to pro mě osobně bude ovlivňovat ručičku na vahách o koupi. Rozhodně bych víc uvítal kdyby hra byla byla přes STEAM, kde nemusím mít strach o aktuálnosti hry, ale zase bych byl okleštěn nutností pro hraní být připojen ne net. Ne každý sice tento druh distribuce má rád, ale mě osobně vyhovuje vzhledem ke komfortu, jež nabízí.
-
To bude jako Diablo .... natěšené ovečky a staromilci se po půl roce přiznají , že je to vlastně průměr nejen v grafice ale dokonce i v hratelnosti ....
-
-
Kvalita hry není závislá na grafickém zpracování, což dokazují postarší tituly které v hratelnosti a zábavnosti nakopávají zadky novým, graficky vyšperkovaným, titulům, jež stále dokola omílají to samé, těží z předchozího dílu a staví na masovosti a super grafice, kterou si stejně nevychutná úplně každý z důvodu překotného vývoje grafických karet.
-
-
a mame tu dalsi pseudointelektualni nazor. na grafice zalezi, ale ne tim typickym ohodnocenim poctem polygonu a efektum.
-
-
Tak jsem to taky myslel, zkus se občas zamyslet nad tím co čteš natožpak jak reaguješ.
-
-
-
Pán je jasnovidec *1*
-
-
Už aby tu byl nový hit už mně nebaví vyvracet věci ohledně skyrimu tak potřebuju nějakou hitovku
-
-
Obávám, že ze hry takovýho typu hit pro massy nebude, obzvlášť když jde o nový IP.
Ale ve stejnej měsíc vychází Assasins Creed 3.... -
-
Taky si to myslím, ale tento žánr mě osobně oslovuje víc jak AC. Už starý Dark Messiah byl super a toto jde ohodně dál.
-
-
Mě Assassin taky dvakrát netankuje. Jsem sice zvědavej jak se poperou se změnou prostředí (kterou vítám), ale to universum nemusim ani trochu.
Dishonored naproti tomu vypadá jako další přírustek do rodiny Deus Ex a Vampire: Bloodlines a to je pro mě královskej žánr. Krom toho obě hry od Arcane byly super, takže nemám důvod tomu nevěřit.
-
-
-
Jo tvoje argumenty jsou úžasné, přímo geniální a máš velkou podporu čtenářů Games.cz !!! Jen tak dál
-
-
řekl bych, že toto bude nějaký pseudo-troll..
-
-