Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Raději není uveden rok, takže dříve jak 12. října 2013 bych to nečekal. Odklady musí být, bez toho to v dnešní době nejde.
  • Ten boxart je fakt luxus.
    • Malleth
      Akorát ten Xbox pruh podle mě zkazí sebehezčí obal.
      • claymen
        a totéž games for windows... proč to tam musí srát?
        • pravda, GfWL mě skoro odradilo od hraní Bulletstormu, tato hra sice v mém hodnocení nedosáhla met, v něž jsem doufal ale i tak to byla docela zábava.
        • Malleth
          Jj, přesně...
  • Fajn, kdy bude Dishonored 2 ??
  • Trol.diskuzni
    Bude to kravina a já se pak budu za břicho popadat při vzpomínce na verbální on*anii pánů Grygarů nad tím, že konečně přichází hra, která spasí svět! *5*

Edit: Jo vla, ona to dělá Bethesda - tak to mi crashnou celé winy, jen co se dostanu do main menu. *1* *2* *15* *3* *6* *5* *14* *4* *8* *9* *10* *11* *12* *16*
    • Pilgrim66
      Boze, nemuze uz ti nekdo dat ban aspon na tejden? Div se u diskuzi o hrach, ktery maj neco spolecnyho s Bethesdou nepostrikas.
    • Ty jsi setsakra negativně naladěn, stejně pak budeš projíždět "torenty" nebo "ulozto" abys to stáhl a vyzkoušel. Když se to redaktorům opravdu tak líbilo, podle toho jak o tom píší, tak by to to mohlo mít úspěch, byť to nebude asi pro masy lidí jako je AC, CoD a jiné. Ale to se říkalo i o HL, HL2 apod..... To, že to vydává Bethesda softworks nemusí značit, že to bude samý bug a jiné masařky, studio Arkane, má co se kvylity titulů týče, opravdu dobrou minulost.
    • Hairy_Ass
      Koukám, že tvoje trollování je čím dál víc zoufalejší. Už si musíš pomáhat i hromadou smajlíků.
      • Trol.diskuzni
        Ale stále to funguje, když na to reagují i takoví uvědomělí historici jako jsi ty. *2* *5*
    • Ty taky aby ses hned nepo_ral *7*
  • Pilgrim66
    Včera jsem zrovna zjistil na GAME ze uz je i datum vydani, takze jsem hned predobjednal. Na tuhle hru je radost cekat.

Steampunk delanej od Arkane (tvurci Messiashe) a lidi co delali Thiefa a stary Deus Ex + HL 2. Nevim, co vic bych mohl chtit.
    • Kouknu na to a taktéž zvažuji předobědnávku, tato hra mě velice zajímá a to díky hernímu stylu a prostředí. Studio a jména spojená s touto hrou již značí jistý stupeň kvality.
  • MrSanta
    Hm, říjen. Ještě klika, že odložili BioShock: Infinite.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit