Přejít na výpis diskuzí
Naděje na nové Commandos od Pyro tu pořád je
7.12.2012 | Adam Homola
59 příspěvků
-
commandos 1 a 2 byly pecky, commandos 3, byla narychlo splacana rychlokvaska.... nicmene hry to byly vicemene tezsi , rozhodne nic pro COD kiddos today.
-
-
Dvojka nebyla tak těžká,bylo tam hodně možností a každý již uměl používat věci.Zase měla skvělé mise a pěně to fungoval.Sice více akce ale pořád žádná sranda.
Například když jsem v 1 sebral kulomet tak to nebyla výhra,Vystřelil dávkou a pak pauza a pak zase vystřelil.Ve 2 když jsem sebral nějakou těžkou zbraň tak jsem toho mohl hodně zničit.
Hlavně v prvním díle byla mála granátů apod.
I když dneska by asi 2 byla pořád obtížná. -
Ono zase přenesení O'Haraova týmu do přímých bojových situací mělo šťávu. Máš recht, že u C3 bylo vidět, hlavně počtem misí, že vývoj nešel podle plánu a finální titul byl asi trochu dál od toho, co se původně zamyšlelo, ale i tak to není špatná věc, přestože je to pravda takový osekaný, akčnější datadisk ke druhému dílu než přímo plnohodnotná hra (alespoň v rámci série). Ovšem prvky "stealth" byly zachovány a tak i takový atak na Stalingrad se nehrál zle. Ale, ať už to s třetím dílem každý vidí jakkoliv, když tenhle trailer měl premiéru, slina ukápla asi každýmu - http://youtu.be/0L12CKWNeCc :)
-
-
Jo ty vzpomínky. Zejména na misi s úkolem spáchat atentát na generála SS, to byla slušná noční můra. Ale sakra zábavná! Grafika i level design v té době byly naprosto precizní. Dnešní mladí hráči by u toho vzteky mlátili hlavou do zdi, o tom si nedělám iluze ...
-
Pokud by to bylo jak Commandos 2 bylo by to boží. Jedna z nejlepších her co jsem kdy hrál a strávil u ní nespočet dnů. *14*
Obávám se, že by to ale takové nebylo, takže asi je i dobře, že nic dělat nebudou. -
Série Commandos je moje herní dětství, hlavně Commandos 2, které považuji svým gameplayem za vrchol žánru, který nebyl překonán. Škoda toho posledního dílu, každopádně, kdyby vznikl nějaký takový kickstarter, tak do toho naleju hodně peněz.
-
Když se, tuším dva roky zpátky, po netu objevila kachna, že se chystá další Commandos hra, málem si slušná řada lidí učůrnula, včetně mě. Je pravda, že z té informace začalo vylézat vše možný, od zasazení tématem do moderní éry, po limit starých prvků, až to skončilo verdiktem, že žádný Commandos ve finále nebudou. Ovšem, už jen ta zpráva způsobila solidní boom a to nejen u nás. Divím se, že se někdo bojí nazávat na sérii dalším dílem, když by jim lidi utrhli za pokračování ruky. Je fakt, že dneska už by to asi nebylo přijímaný s patřičnou důvěrou a s každou novou informací by zapracoval skepticismus o tom, jak to přestává být Commandos hra, ale doufat, že by to dotyční nepodělali (i kdyby to měla být jen malá skupinka veteránů z Pyro) a přinesli by Commandos, tak jak si ho lidi pamatují, se určitě může. Obecně by tahle hra měla mít svý místo na pamětní videoherní desce a přestože takový Strike Force už byl vzhledem k předchůdcům netradičným experimentem, osobně jsem si užíval i tento poslední díl a pokračování by bodlo jako sůl. Pokud bychom se ho tedy někdy snad měli dočkat, tak hlavně ať je zachována tématika druhé světové, A´t se tam flákne přenesená kombinace herních možností druhé dílu, obtížnosti prvního a ve vylepšeném enginu, který poháněl trojku, ať to má solidní hratelnost a hudební taktovky se znovu chopí Pascual [ http://www.youtube.com/watch?v=4tloope-_-o ] a mohla by být všeobecná spokojenost.
-
starý dobrý Commandos! I pro mě do dnes nezapomenutelná a jedna z nejlepších her. Myslím že by ají byla velmi úspěšná v prodeji...no snad se někdy dočkáme..
-
tohle jsem už slyšel i o rakovině.ČINY dělaji muže ne slova
-
to mi připomnělo jak sem hrál v deseti letech datadisk na jedničku a uložil jsem si to zrovna ve chvíli kdy vyběhl odněkud nákej fric a objevil mrtvý tělo.. tudíž konec hry. a byl zatraceně těžkej level. byl to jedinej save který sem měl. zkoušel sem to snad stokrát ho potichu dostat. nakonec sem to origo cédo rozlámal totálně vytočenej=D.. jinak nový commandos proč ne. pokud tam přidají přelézání přes zídky a další vychytávky který osladí hraní tak beru
-
... žádná hra pro mě není víc než byl kdy Commandos!! Z nostalgie jednou za čas vždy dvojku nainstaluju abych se nadechl opět toho dokonalého prostředí a atmosféry, kterou tahle hra má. Sice to rozlišení na dnešních monitorech je děs, ale ta energii co tahle hra má, tak rozlišení vem čert. :)
Adam, perfektní článek. Děkuju.
A do budoucna velká podora pro pokračování serie 2D COMMANDOS! -
-
Co se týče rozlišení, tak na to vyšel fanouškovskej fix
-
-
tak to je pro mě něco nového, máte někdo info, kde jde stáhnout. Koukal sem po něm, ale neúspěšně.
-
-
https://www.google.cz/search?num=100&hl=cs&safe=off&tbo=d&q=commandos+resolution+fix
-
-
-
-
Jinak, kdo ještě má na disku původní C, tak bych odkázal na fanouškovský balík dalších ( prozatím) 8 misí. Osobně jsem neměl ještě možnost vyzkoušet, ale vypadá to dobře a soudě už jen podle těch lokací a umístění jednotek i těžce. http://www.moddb.com/mods/commandos-strike-in-narrow-path
-
-
Díky moc, určite ich oprobujem :)
-