Přejít na výpis diskuzí
Nadějné české RPG Dungeons of Aledorn zkouší uspět na Kickstarteru
12.3.2015 | Aleš Smutný
29 příspěvků
-
Nechci tady mluvit za Martina, takže pokud něco popletu, tak se předem omlouvám. Nicméně je možné, že to nějaký single mít bude, nicméně ta hlavní síla té hry je právě v mulťáku, jelikož ekonomiku by měli vytvořit sami hráči tím, že jeden se zaměří na něco např. chov dobytka, další na lov, třetí na zemědělství, další na rudy, následující na tvorbu nábytku atd... atd. No a pak to mezi sebou budou různě směňovat.
Takže pokud nějaký single bude, tak to musí být jednoznačně hrozně osekaná verze ;) -
Můžeš mi prosím jmenovat jedinou?
-
To psal někde sám autor projektu (v uzavřených komunitách). Že to bude mít 3 herní mody SP, MMO a ještě něco. Ten SP bude hlavně pro odlehčení serveru pro ty co nemají rádi MMO a nebo si to chtějí jen zkusit.
Ale mám pocit, že to je zatím veřejné tajemství bez oficiálního ohlášení :D Asi se čeká na gameday v Třeboni, kde bude projekt mít prezentaci - netuším - tak moc do projektu nevidím. Jsem jen fanoušek - ale autor je nakloněn i soukromé diskuzi po FB apod. - stačí mu napsat, vždy odpoví. -
Kde jsi četl, že bude singl verze? Novus mě zaujalo, jenže MMO hry zrovna nemusím.
-
To teda ne. Vypadá to jak z roku 1997...
-
Vážně vychází tolik českých her? Nebo v čem jsou si tak podobné?
-
Já věřím že má jen to nesmí být stopadesátátřetí nepovedená kopie WoW. Novus Inceptio neznám , ale dejme tomu šanci.
-
Podobných her snad dneska vycházejí stovky.
-
Tak ono to není vyloženě MMO - co vím, tak bude i singl verze. Cítím z toho ale rozhodně více nadšení a vytrvalosti - jinak řečeno více tomu věřím. Ale může přijít i zklamání :)
-
vsak ako hnus to vyzera uz z obrazkov
-
sranduješ? nové MMO dnes nemá absolútne žiadnu šancu na úspech
-
No není to můj šálek kávy, ale držím jim palce.
Osobně čekám na tento jiný cz projekt abych ho podpořil na KC.
https://www.facebook.com/novusinceptio -
skusil som demo. Bez komentara. Ludia su masochisti a nechaju sa bicovat katastrofalnou grafikou. To nehovorim len o tomto projekte. Ja nemam nic proti kupovaniu assetov z Unity asset store, sice je to dost zvlastne vidiet rovnake veci vo viacerych projektoch, ale cert ho ber. Tu je problem, ze tie assety su uplne zabite svetlom, post processingom. Doprovodne videa k tym asset balikom su slusne, toto je ako zobrat pekne auto a najprv ho zaspinit, rozbit a potom ukazovat, ze toto je nas projekt.
A rozpocet na hru je totalne mimo realitu. -
Vypadá to jak z roku 2005
-
Pokud myslíš remake 1. dílu, tak ano, ten na začátku hrát nešel. Pak ale vyšla Revised verze a ta odstranila většinu bugů a hra je už bezproblémová a hratelná.
-
par postrehov: precital som si celu kampan a dost vela penazi asi pojde na rewardy pre backerov, pritom pozadovana suma 60.000 na dva roky vyvoja je dost nizka, ak sa opocitaju poplatky ks, dane, rewardy, postovne zostane sotva polovica sumy, slubuje sa tam druhy diel 2018 a treti diel 2019, vela grafiky je nakupenej a bola pouzita uz v inych projektoch od roznych autorov v roznych styloch, ako celok to posobi pozliepane, video About dungeons of aledorn je hrozne... drzim palce, ale bude to tazke aj v pripade ze vyberu pozadovanu ciastku, lebo je to obrovsky projekt z podcenenym rozpoctom
-
Přesně dle mého gusta, škoda, že se posledni Realms of arkania nedala moc hrát.
-
doufám že té inspirace z Realms of Arkania: Shadows Over Riva si vezmou co nejvíc, jinak je jasné že to dají, 60 tisíc dolarů to je jako nic
-
Vypada to super, az na ty tahove souboje, lepsi by byly realtime. Ale urcite dobra hra to bude
-
"Družinka stojí proti invazi orků." Už zase? Vávra do toho šel s osobitým RPG, ale tohle vypadá jen jako další zbytečná variace.