Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Podporim!
  • Kr.Pa
    Podpořeno!
  • slavek.skara
    Držím palec!
  • Inspirovany to muze bejt treba myma trenyrkama, ale podle videa to vypada presne jako ten posledni fail remake arkanie...
  • Troll_lesni
    Ja děkovat. Nečekat tak kladná reakce. Corvus hodný pán.
  • ucho
    Vypadá to zajímavě, každopádně článek mi přijde jako šitý horkou jehlou. Některé věty jsou celkem divoké.
    Třeba tato věta a čárky v ní:
    "Co se týče bojišť, ta se vždy generují podle prostředí, v němž dochází ke střetu, nečekejte předdefinované arény, bojiště, v němž se na hexech utkáte s protivníky, bude unikátní podle místa, kde ke střetu došlo."
    Tady spíš autorovi utekla myšlenka a spojil dvě věty dohromady, navíc trochu nešikovně.

"Samotné úkoly, které ve hře plníte budou poněkud složitějšího rázu." Tady zase čárka chybí
    "Spíše, než o příběh, o jehož detailech momentálně mnoho nevíme, ale půjde spíše o onu funkční cestu k cíli, která spočívá právě v kombinaci prozkoumávání světa z pohledu očí vaší družinky a tahových soubojů viděných seshora na hexové mapě."
    Před než čárka nepatří a v té větě je 2x "spíše"
    "kde vývojáři vysvětlují jak to bude s cestováním po ostrově..."
    chybí čárka. určitě jsem nevypsal vše, víc se mi toho do jednoho příspěvku nevejde
  • Corvus
    Mít krásná ikonka! Gratulovat Trollovi.
  • Corvus
    Strašně držím palce a přihazuji nějakou kačku!!! Tahová RPG, to je něco na mě!
  • Troll_lesni
    Vypadat to dobře. Atmosféra cítit. Šťastny, že česká věc. Zabíjet v kobkách, poklad najít.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit