Přejít na výpis diskuzí
Nadějné české RPG Dungeons of Aledorn zkouší uspět na Kickstarteru
12.3.2015 | Aleš Smutný
29 příspěvků
-
Vypadat to dobře. Atmosféra cítit. Šťastny, že česká věc. Zabíjet v kobkách, poklad najít.
-
-
Mít krásná ikonka! Gratulovat Trollovi.
-
-
Ja děkovat. Nečekat tak kladná reakce. Corvus hodný pán.
-
-
-
Držím palec!
-
Podpořeno!
-
Podporim!
-
Strašně držím palce a přihazuji nějakou kačku!!! Tahová RPG, to je něco na mě!
-
Vypadá to jak z roku 2005
-
-
To teda ne. Vypadá to jak z roku 1997...
-
-
par postrehov: precital som si celu kampan a dost vela penazi asi pojde na rewardy pre backerov, pritom pozadovana suma 60.000 na dva roky vyvoja je dost nizka, ak sa opocitaju poplatky ks, dane, rewardy, postovne zostane sotva polovica sumy, slubuje sa tam druhy diel 2018 a treti diel 2019, vela grafiky je nakupenej a bola pouzita uz v inych projektoch od roznych autorov v roznych styloch, ako celok to posobi pozliepane, video About dungeons of aledorn je hrozne... drzim palce, ale bude to tazke aj v pripade ze vyberu pozadovanu ciastku, lebo je to obrovsky projekt z podcenenym rozpoctom
-
doufám že té inspirace z Realms of Arkania: Shadows Over Riva si vezmou co nejvíc, jinak je jasné že to dají, 60 tisíc dolarů to je jako nic
-
Přesně dle mého gusta, škoda, že se posledni Realms of arkania nedala moc hrát.
-
-
Pokud myslíš remake 1. dílu, tak ano, ten na začátku hrát nešel. Pak ale vyšla Revised verze a ta odstranila většinu bugů a hra je už bezproblémová a hratelná.
-
-
Vypadá to zajímavě, každopádně článek mi přijde jako šitý horkou jehlou. Některé věty jsou celkem divoké.
Třeba tato věta a čárky v ní:
"Co se týče bojišť, ta se vždy generují podle prostředí, v němž dochází ke střetu, nečekejte předdefinované arény, bojiště, v němž se na hexech utkáte s protivníky, bude unikátní podle místa, kde ke střetu došlo."
Tady spíš autorovi utekla myšlenka a spojil dvě věty dohromady, navíc trochu nešikovně.
"Samotné úkoly, které ve hře plníte budou poněkud složitějšího rázu." Tady zase čárka chybí
"Spíše, než o příběh, o jehož detailech momentálně mnoho nevíme, ale půjde spíše o onu funkční cestu k cíli, která spočívá právě v kombinaci prozkoumávání světa z pohledu očí vaší družinky a tahových soubojů viděných seshora na hexové mapě."
Před než čárka nepatří a v té větě je 2x "spíše"
"kde vývojáři vysvětlují jak to bude s cestováním po ostrově..."
chybí čárka. určitě jsem nevypsal vše, víc se mi toho do jednoho příspěvku nevejde