Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ten nadpis je najlepsi nadherne RPG. Pekna ironia *1*
  • co je to za hru, to je nejaka válka kostiček
  • nádherná? fakt? *11* *1*
    • tak po pár panákách a pivech... *1*
      • po pár panákách piva *1*
  • Ilda
    ode mě support jakmile to bude možné.....:))) *3*
  • Pod slovem "nádherné" si představuju něco jinýho.. *3*
    • fallanga
      Já si pod slovem "nádherné" přestavuji vysokou, štíhlou rusovlásku. Ale i tak nemám problém říci o hře, že je nádherná, i když se tam žádná rusovláska nevyskytuje.
      • rusovlásky jsou nejlepší.
        • ale zas mívaj ty tečky na obličeji
          • Nejlepsi jsou kocandy, co maj na obliceji misto tecek ctverecky, to je pak pixel art!
          • ty tečky mi přijdou rozkošný, ale to je můpj subjektivní názor.
          • fallanga
            V malém množství to vůbec nevadí. Pokud mají na obličeji co milimetr to piha, tak to už není nic moc.
      • Rhulad
        Simone Simons ‏ http://st4.geg.cz/photo/525595_detail.jpg
        • fallanga
          Spíše jsem měl na mysli takovou Marishu Ray.
          • jo takova Scullyová jaký měla pěkný fotky 10 let zpátky... slint
            • fallanga
              Gillian je pořád sexy. Ta nestárne. To samé Julianne Moore, Vera Farmiga a další.
  • Jack1947
    Nádherné akční RPG ... tedy hmm ehm echm... kuck to mi připadá jako by jste schválně chtěli aby "diskuze" nestála. *4*
  • Hmm...a co je na tom nádherného? A nos ohrnuju, samozrejme. proc bych to mel hrat když muzu hrat Dark Souls nebo Diablo? Jo leda bych mel pocitac 386 nebo amigu 500..to by pak byla jina..hmmm..ale i kdyby..asi na ty amize by byli porad lepsi hry:)
    • SugarCoffeeTeaRumBoom
      Tvorci tejto hry nemôžu za tvoj posratý život...
      • to me donutilo se nad sebou zamyslet ..(sedi doma na gauci a tupe zira do zdi a breci..)
  • Uplne naaaadherne :D Ale tak 25 rokov dozadu.
  • Pixel art by mi nevadil, ale hratelnostně to vypadá naprosto nudně. *6*
  • maros.goc
    Suhlasim so všetkými prispevkami ktorym sa zda slovo nadherne v nadpise az prilis prehnane

Pozrel som sa na hru v malom okne, pozrel som sa na to v 1080p na 24palcovom monitore a v kazdom pripade som nezaregistroval co jeakoze na tom nadherne... Prostredia su fadne, postavy sa pohybujú ako keby mali na chrbte kosmodisk a cele to vyzera a posobi proste tak lacne, ten subojovy system je hrozny, vsetko je to nechutne pixelove (ano mozete to schovavat za slovicko art, pre mna je to len nechutný zhluk pixelov )
    • ano pro TEBE je to nechutny zhluk pixelu pro JINEHO nadhera tak se přes to přenes a nebuď jak malej jarin
      • maros.goc
        cize nieco takze ze ja mam rad bazanta na vine no druhemu staci jest h0o0o0o0ovno?
        • ja třeba nemam rad plněnou papryku ale když ji někdo vedle mě jí tak mu taky neřikam že jí hooooOooOvno..... to že mě nechutná je muj problem ne jeho. stejně tak je to TVUJ problem že se ti to nelíbí. třeba to časem pochopíš
        • grow up *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit