Přejít na výpis diskuzí
Nádherné akční RPG Eitr kombinuje obtížnost Dark Souls s hratelností Diabla
31.10.2014 | Adam Homola
158 příspěvků
-
čo je na tom také úžasné a nádherné? však čo som videl ten gameplay trailer, vyzera to uplne nijako hlavne v štýle The Banner Saga, ktorý sa mi protivil už pri prvom zhliadnutí ...
-
-
To jako vážně? Nebyl The Banner Saha náhodou tahovka? Tohle přece nejde ani trochu porovnávat.
-
-
Vizualny styl a pohyb postáv !
-
-
Jo tohle. I tak nesouhlasím. The Banner Saga je klasicky animovaná hra, co vypadá jako pohádka od Disney, zatímco tohle je pixel art, který mi vizuální styl animáků nepřipomíná. Ten pohyb postav je podobný, protože obě hry jsou izometrické.
-
-
-
Tvoje bába vyzerala nijako!
-
určitě toto dílo nebude pro každého, proto je to pixelart, žádný mainstream. Mně to už z videí naopak přijde velmi chitlavé a zábavné což nemohu o dnešním mainstreamu říct ani náhodou.
-
-
Co je na tom chytľavé?
-
-
Podle mě ten herní mechanismus bude mít hlavu a patu. Upřímně diablovky mě přestávají zajímat asi po 30 minutách. Jsou to klikací magořiny, zde je náznak bojového systému + atmosféra.
-
Ta old-school atmoška, ta jednoduchost zkombinovaná s vysokou obtížnosti, ta stylizace.
-
-
-
-
tomu asi antialising nepomuze *5*
-
-
Antialiasing se nasazuje proti aliasingu. A pixel art je ten poslední grafický styl, který by s tím měl problémy.
-
-
Takhle propracovaný pixel art a navíc to už teď vypadá hratelně a to to teprve je na greenlightu. Navíc tam jsou prvky severské mytologie, takže to pěkně zkrátí čekání na novou řadu Vikingů.
-
Tohle mě nebere, tady asi bude potřeba víc tlačítek než na které já jsem zvyklý, já si teď užívám grafickou nádheru Wasteland 2 a ta jednotlačítková, komplexní, hratelnost. Užásné...
-
Vyzera to ok ale ten trailer je extremne nudny,ked nemali viac druhov nepriatelov resp. situacii tak preco je to take dlhe?