Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nejde JEN o fyziku, je to jen jedna z mnoha sočástí her která neodpovídá realitě, a nikdo se o to ani nesnaží, protože jde o hratelnost a zábavu ne o to DOKUMENTOVAT realitu.
    Které hry podle tebe mají naprosto reálnou fyziku ?
    A co se týče toho hopsání, toho se podle mě pouhou změnou fyz. modelu nezbavíš, je to prostě téměř vždy efektivní, a zakázat to úplně je nesmysl, přikováš tím charakter k zemi, a pak dochází k tomu že ti ve hře brání v průchodu ulice napříč postavené osobní auto, a pár krabic, což mi taky moc reálné nepříjde. Řešení nemusí být nutně přes fyz. model, kolikrát stačí třeba stamina bar :)
  • proč by melo být implementování reálné fyziky do sci fi hry, nebo i do klasicke strilečky vtip a proč by to melo udelat z hry dokument?
  • Dokud bude ovladani postavy bunny hopping umoznovat (coz maji plne v rukou tvurci her) tak se vždy najdou hraci kteří ho budou provozovat. Ovšem spojovat s timto nesvarem jen CoD je holy nesmysl, videl jsem ho všech FPS MP které sem kdy hral. *6*
  • a nejaké kvalitní?
  • XorxoxTalarius
    Mne se to stalo celkem casto, jednou ranou mi sokolik znicil stit a druhou mne dorazil, najit se nedal, jelikoz to bylo v te "dzungli" a vubec nebylo videt odkud strili
  • XorxoxTalarius
    Vyradit tank jednou strelou neni zrovna nic jednoducheho (nepocitam znicit pasy) a proto se hlavne v huste zastavene oblasti tanky pouzivaji jako podpora, nikoliv jako hlavni prvek
  • Veskoslav
    Pokud by jsi stál sám proti Titánovi a měl raketomet, nezničíš ho. Ano v zápalu boje stačí dvě tvoje rakety, ale do toho musíš započítat právě poškození od jiných lidí. Štíty navíc nesundáš pouze jednou raketou, když to neumí ani Titán proti Titánovi.
  • XorxoxTalarius
    To taky neni pravda, prece jenom se staci dostat na strechu bodovy a krasne splynes s pozadim
  • XorxoxTalarius
    Hral, na dve rany neni problem titana znicit, prvni zrusi stit, druha jeho, navic vsichni titani jsou v boji a tak dostavaji dalsi poskozeni
  • Nemluve o tom, ze je to hra a tudiz je zde prvorady vybalancovany gameplay.
  • Kdyz to clovek srovna se soucasnosti, kdy i moderni tank dokaze pesak vyradit dobre mirenou strelou, tak mi tohle zase az tak nelogicke a nerealne neprijde.
    Navic jak ti nade mnou zminili, raketomet titanu neubere pulku zivota.
  • Ked ho das zhora a ma dole stity (tj. bojuje s inym titanom napriklad), das mu dole takmer polovicu.. Ale je to specificka situacia, len som na to chcel poukazat.. Hra vypada vybalancovana..
  • :-D Nová generace Call of Duty, jen místo vojáků máme boty ... (slava, alspon se tlusti amici konecne do neceho trefi) Hra s Botama kteri nejdou vypnout mi prijde ale vazne jako velice spatnej vtip ze strany EA.
  • Veskoslav
    Pokud to bude jako systém DLC u ME3, kdy mapy, nové zbraně, postavy a nepřátelé byly zdarma, tak bych byl spokojený:) Rušit zatím neruším, stále mám ale více jak týden na rozmyšlení.
  • No mne děsí ty DLC. Dalo se to čekat. Ovšem byla uvedena novinka o tom, že žádné placené dlc nebudou. Mám předobjednáno, ale asi změním názor. Přeplatit thu ještě jednou. Bohužel bez dalších map si prostě plnohodnotně nezahrajete a nepobavíte se. Nákup je nutný. Zajímalo by mne zda hru zakoupíte, a jaký je Váš názor.
  • To je nespravedlivě cynický pohled na věc. Konečně AAA multiplayerová hra, která se snaží osvěžit žánr a lidi na to stejně budou plivat.
  • Veskoslav
    No základní raketomet vezme Titánovi tak 1/4-/5 života, nic co by mu uškodilo. Navíc pokud rychle neutečeš, tak je stejně z Tebe mastný flek.
  • Insugerency? ARMA? Red Orchestra? Existuje tolik válečných FPS s důrazem na realističnost...
  • Nemoho si pomoci, ale hrál jsi betu? Protože základní raketoment Titánovi opravdu neubere polovinu života, naopak budeš šťastný za alespoň ten zlomeček.
  • Jo když vás baví CoD tak máte na výběr desítky podobných her, když ne tak jste v hájí a nemáte co hrát..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit