Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    Z toho, co jsi napsal to ale vypadalo, že jsi to nehrál.
  • z ceho usuzujes, ze jsem ji nehral? navic komentuju ten trailer... njn games.cz *7*
  • Jojo, MWO se aspoň musí přemýšlet
  • já myslím že tohle hráče cod nebude vůbec bavit.. má to blíž k moba (farmení AI na titana, 6v6) než k codku
  • Veskoslav
    Sis mohl zahrát betu a udělat si o hře sám obrázek. Navíc si troufám tvrdit, že videa ukazují vždy to nejlepší ze hry, ale neukáží hru jako celek.
  • cekal jsem na launch trailer a doufal jsem, ze uvidime vice kontentu nez co nam predstavili na E3... stale ho nevidim.. to IP me zatim prijde dost ploche.. asi si setri dalsi napady do dalsich rocniku nebo nevim... zatim nejlepsi co jsem kolem teto hry videl a co me zaujalo je jeji sberatelska edice.. ehm ale hra jako takova.. loading mwo
  • Veskoslav
    No jako CoD se to ani moc hrát nedá. Už kvůli rychlosti. Navíc za týden hraní jsem tam nenarazil na žádného campra, co by seděl a čekal až někdo přiběhne. Navíc i systém zbraní je poněkud odlišný. A to nemluvím o tom, že dynamický přesun pomocí jatpacků je zcela něco jiného. A do toho máš ještě Titány. CoD v tom vidím v systému střelby, ale tím to končí. Navíc některé specifické zbraně nejsou ani ten CoD. Ve střelbě beru, tam jde vidět, že to dělají sejní lidí. Ale v tom ostatním to CoD není ani náhodou. Navíc sice se to nezdá, ale z toho Source enginu vymlátili maximum a narozdíl od CoD to i pěkně vypadá. Není to žádný Crysis, ale má to úroveň.
  • Co je na tom nadupaneho? Neco takoveho mohlo mit podobny privlastek tak mozna pred 10 lety.
  • oprava: jen misto vojaku mame boty...
  • Kozy
    Tak já to vidím přesně naopak, ale je to rozhodně větší zábava o tom žádná.
  • Veskoslav
    A hrál si to? Rozhodně to jako CoD není;) Klasický hráč Codka se tam nebude naprosto chytat.
  • MS na to sází jako na málo co, to je jen důkaz, že to s hrami dlouhodobě neumí a asi se to nikdy nenaučí. Proste mu to musí vyjít a živit je to dalších 10 let, cokoli jiného je fail.
  • ani dobrá ;)
    uvidí se až to vyjde
  • Nadupaný PR neznamená, že hra je automaticky špatná.
  • bud som stary alebo strihac robil nadpracu, ale po tomto traileri si to teda nemam chut zahrat ani trochu... a to som este pred nim uvazoval, ze by to stalo za hriech...
  • Kr.Pa
    Nová generace Call of Duty, jen místo vojáků máme roboty ...
  • Tak jako zahraju si to, stejne jako jsem si zahral vsecky moderni Call of Duty. A dokonce me to asi ani nebude vylozene urazet a nudit, proste neco jako nove CoDy. Ale trochu se bojim, ze to bude klasicka koridorova, kratka, klisovita kase. Stejne jako Call of Duty.
  • Mno a prečo by som to mal hrať? Pretože je to "nadupaný" PR?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit