Přejít na výpis diskuzí
Nadupaný trailer Titanfallu předvádí filmovou akci
5.3.2014 | Aleš Smutný
58 příspěvků
-
Nová generace Call of Duty, jen místo vojáků máme roboty ...
-
-
:-D Nová generace Call of Duty, jen místo vojáků máme boty ... (slava, alspon se tlusti amici konecne do neceho trefi) Hra s Botama kteri nejdou vypnout mi prijde ale vazne jako velice spatnej vtip ze strany EA.
-
To je nespravedlivě cynický pohled na věc. Konečně AAA multiplayerová hra, která se snaží osvěžit žánr a lidi na to stejně budou plivat.
-
oprava: jen misto vojaku mame boty...
-
A hrál si to? Rozhodně to jako CoD není;) Klasický hráč Codka se tam nebude naprosto chytat.
-
-
hrál a je to jen a pouze další kopie CoD s titánama, které sou akorát velké popelnice s nápisem "tady jsem a čekám až mě zničíte" ;) (nehledě na "no skill needed" věci jako Smart Pistole :D)
-
-
Nevim co máte proti tý smart pistoli, zkoušel jsem jí a nepřišlo mi že bych dominoval bojišti. To by jí použivali všichni, ne?
-
-
já myslím že tohle hráče cod nebude vůbec bavit.. má to blíž k moba (farmení AI na titana, 6v6) než k codku
-
-
Ámen :-). V tého hře nejde jen o vraždění hráčů a hráči, kteří se zaměří jen na tento cíl z pravidla prohrávali aspoň v betě :-) Navíc COD hráči většinou nevyužívají všechny možnosti pohybu a to z nich dělalo lovnou zvěř :-). Jen ať si COD hráči přijdou (rychlejší spawn titána, když mám navíc bonusová NPC v podobě hráčů) :D
-
-
Tak já to vidím přesně naopak, ale je to rozhodně větší zábava o tom žádná.
-
-
No jako CoD se to ani moc hrát nedá. Už kvůli rychlosti. Navíc za týden hraní jsem tam nenarazil na žádného campra, co by seděl a čekal až někdo přiběhne. Navíc i systém zbraní je poněkud odlišný. A to nemluvím o tom, že dynamický přesun pomocí jatpacků je zcela něco jiného. A do toho máš ještě Titány. CoD v tom vidím v systému střelby, ale tím to končí. Navíc některé specifické zbraně nejsou ani ten CoD. Ve střelbě beru, tam jde vidět, že to dělají sejní lidí. Ale v tom ostatním to CoD není ani náhodou. Navíc sice se to nezdá, ale z toho Source enginu vymlátili maximum a narozdíl od CoD to i pěkně vypadá. Není to žádný Crysis, ale má to úroveň.
-
-
-
-
cekal jsem na launch trailer a doufal jsem, ze uvidime vice kontentu nez co nam predstavili na E3... stale ho nevidim.. to IP me zatim prijde dost ploche.. asi si setri dalsi napady do dalsich rocniku nebo nevim... zatim nejlepsi co jsem kolem teto hry videl a co me zaujalo je jeji sberatelska edice.. ehm ale hra jako takova.. loading mwo
-
-
Vidím, že ruka klikacího boha zde dopadla nemilosrdně a tvrdě *1*
-
Jojo, MWO se aspoň musí přemýšlet
-
Sis mohl zahrát betu a udělat si o hře sám obrázek. Navíc si troufám tvrdit, že videa ukazují vždy to nejlepší ze hry, ale neukáží hru jako celek.
-
-
z ceho usuzujes, ze jsem ji nehral? navic komentuju ten trailer... njn games.cz *7*
-
-
Z toho, co jsi napsal to ale vypadalo, že jsi to nehrál.
-
-
ok lepsi bude Veskoslav alias vsudebyl *7*
-
-
Klidně, když neumíš přiznat chybu, tak si to klidně piš....Prostě si to napsal nešťastně nic víc...Nemusíš se hned urážet jak malé děcko.
-
-
-
-
-
-
Vtipné jak v jiných diskuzích zde na Tiscali lidi často kritizují jedince co nemají k dané hře co říct, a lezou do diskuze pózovat, a přitom pod každým článkem o Titanfallu je jich takových 8 z 10..
bla bla bla ... Call of Duty... bla bla ... nic pro pašáka mého kalibru ... bla bla bla ....Call of Duty....
Pro ty ostatní co sem nahlédnou s naivní představou, že se něco nového dozví doporučuji :
http://www.youtube.com/watch?v=Fv9uuQ3T69E
pohled na hru od TotalBiscuit, člověka co pracuje s fakty. -
-
Ale ono to skutečně je Call of Duty, jediný rozdíl je že tady jsou navíc mechové místo klasického killstreaku.
-
-
Picovina, gameplay je diametralne jinej nez u cod.
-
-
Nesouhlasím, gameplay je právě to co mi přišlo naprosto stejné jako v CoD.
-
-
-
Pokud rád pracuješ s fakty, tak se na něco zeptám.
Když do někoho budu střílet, začne skákat jak králík abych ho netrefil, nebo si to tuto demenci z CoD nepřevzalo? -
-
Dokud bude ovladani postavy bunny hopping umoznovat (coz maji plne v rukou tvurci her) tak se vždy najdou hraci kteří ho budou provozovat. Ovšem spojovat s timto nesvarem jen CoD je holy nesmysl, videl jsem ho všech FPS MP které sem kdy hral. *6*
-
Nemusíš být veterán z nějakého zálivu abys pochopil, že reálný boj a to co je ve videohrách je něco naprosto jiného, a že drtivá většina vývojářů se o tu realističnost ani nepokouší, protože hra má především bavit, ne být dokument.
Zamýšlet se nad realistickým pohybem vojáků ve hře s mechy a jetpacky je snad vtip... -
-
proč by melo být implementování reálné fyziky do sci fi hry, nebo i do klasicke strilečky vtip a proč by to melo udelat z hry dokument?
-
-
Nejde JEN o fyziku, je to jen jedna z mnoha sočástí her která neodpovídá realitě, a nikdo se o to ani nesnaží, protože jde o hratelnost a zábavu ne o to DOKUMENTOVAT realitu.
Které hry podle tebe mají naprosto reálnou fyziku ?
A co se týče toho hopsání, toho se podle mě pouhou změnou fyz. modelu nezbavíš, je to prostě téměř vždy efektivní, a zakázat to úplně je nesmysl, přikováš tím charakter k zemi, a pak dochází k tomu že ti ve hře brání v průchodu ulice napříč postavené osobní auto, a pár krabic, což mi taky moc reálné nepříjde. Řešení nemusí být nutně přes fyz. model, kolikrát stačí třeba stamina bar :)
-
-
-
-
-
Možná to bude tak akorát ke stažení a vyzkoušení si co a jak :)
Dnes je riziko nákupu her dost vysoké, ty hry fakt nemají kvality těch peněz, které za to chtěj :) -
Já sem byl na tu hru docela zvědaví.. no po dvou mapách mně to přestalo bavit..
-
Mno a prečo by som to mal hrať? Pretože je to "nadupaný" PR?
-
-
MS na to sází jako na málo co, to je jen důkaz, že to s hrami dlouhodobě neumí a asi se to nikdy nenaučí. Proste mu to musí vyjít a živit je to dalších 10 let, cokoli jiného je fail.
-
Nadupaný PR neznamená, že hra je automaticky špatná.
-
-
ani dobrá ;)
uvidí se až to vyjde
-
-
-
Hral som betu a bola zábavná.. No čo, pidi-hejterkovia si nejaký dôvod na hejt vždy nájdu :)
-
bud som stary alebo strihac robil nadpracu, ale po tomto traileri si to teda nemam chut zahrat ani trochu... a to som este pred nim uvazoval, ze by to stalo za hriech...
-
Teda at se divam jak se divam, tak niceho nadupaneho jsem si tam nevsiml. Proste dalsi tuctova FPS. Betu jsem nehral, ale pokud me tento trailer mel navnadit, tak se mu to fakt nepovedlo.
-
-
tak zrovna tuctová fps to není, je to mix moba (farmení "minionů", 6v6) a fps.. škoda že všichni od respawnu čekali nový cod který srazí na kolena ty sr*čky od activision
-
-
No mne děsí ty DLC. Dalo se to čekat. Ovšem byla uvedena novinka o tom, že žádné placené dlc nebudou. Mám předobjednáno, ale asi změním názor. Přeplatit thu ještě jednou. Bohužel bez dalších map si prostě plnohodnotně nezahrajete a nepobavíte se. Nákup je nutný. Zajímalo by mne zda hru zakoupíte, a jaký je Váš názor.
-
-
Pokud to bude jako systém DLC u ME3, kdy mapy, nové zbraně, postavy a nepřátelé byly zdarma, tak bych byl spokojený:) Rušit zatím neruším, stále mám ale více jak týden na rozmyšlení.
-