Přejít na výpis diskuzí
Nadupaný trailer Titanfallu předvádí filmovou akci
5.3.2014 | Aleš Smutný
58 příspěvků
-
Docela zklamání. Ničím mě to nezaujalo.
Co taky čekat od lidí, kteří zk*rvili herní průmysl... -
-
"Člověk" s mozkem velikosti angreštu by se měl se zklamáním naučit žít.
-
-
Tak jako zahraju si to, stejne jako jsem si zahral vsecky moderni Call of Duty. A dokonce me to asi ani nebude vylozene urazet a nudit, proste neco jako nove CoDy. Ale trochu se bojim, ze to bude klasicka koridorova, kratka, klisovita kase. Stejne jako Call of Duty.
-
Na Titanfallu mne stve hlavne jedna vec ... a tou je nelogicnost. Zatimco Titani do sebe mydli hlava nehlava (a chvili to trva nez jeden vyhraje), tak pesacek je vyzbrojen raketou kterou znici Titana na dve rany. Navic kdyz se zamyslim nad tim kolik takovej jeden Titan musi stat, tak posilat je na bitevni pole (a jeste ke vsemu do mesta!) jak na bezicim pasu mi prijde hodne divne. Jiste je to hra, ale ja se pres tenhle absolutne nelogickej a nerealnej prvek vedeni valky nemuzu prenest.
Navic Titan ktery ma byt budoucnost valceni nema zadne termo, pripadne neco co by mne pomohlo detekovat nepritele. Coz je taky strasna hloupost. Jelikoz kdyz se pinclik dobre schova, tak ja muzu tak maximalne odhadovat kde je zalezlej a doufat ze utecu driv nez mne uplne zameri a znici.
A to uz nemluvim o tom ze jsou strasne nemotorni a nemaji funkce jako skok, cover a podobne ... navic do hry tezko pujdou mody ktere by to zlepsili.
Takze bych si troufl tvrdit ze kdyby to udelali vic jako "Full Metal Panic" tak by to bylo stokrat zazivnejsi, takhle mi to prijde spis jako COD kde misto psa dostanete vetsi bojovej oblek. -
-
Kdyz to clovek srovna se soucasnosti, kdy i moderni tank dokaze pesak vyradit dobre mirenou strelou, tak mi tohle zase az tak nelogicke a nerealne neprijde.
Navic jak ti nade mnou zminili, raketomet titanu neubere pulku zivota. -
-
Vyradit tank jednou strelou neni zrovna nic jednoducheho (nepocitam znicit pasy) a proto se hlavne v huste zastavene oblasti tanky pouzivaji jako podpora, nikoliv jako hlavni prvek
-
Nemluve o tom, ze je to hra a tudiz je zde prvorady vybalancovany gameplay.
-
-
No základní raketomet vezme Titánovi tak 1/4-/5 života, nic co by mu uškodilo. Navíc pokud rychle neutečeš, tak je stejně z Tebe mastný flek.
-
-
To taky neni pravda, prece jenom se staci dostat na strechu bodovy a krasne splynes s pozadim
-
-
Nemoho si pomoci, ale hrál jsi betu? Protože základní raketoment Titánovi opravdu neubere polovinu života, naopak budeš šťastný za alespoň ten zlomeček.
-
-
Hral, na dve rany neni problem titana znicit, prvni zrusi stit, druha jeho, navic vsichni titani jsou v boji a tak dostavaji dalsi poskozeni
-
-
Pokud by jsi stál sám proti Titánovi a měl raketomet, nezničíš ho. Ano v zápalu boje stačí dvě tvoje rakety, ale do toho musíš započítat právě poškození od jiných lidí. Štíty navíc nesundáš pouze jednou raketou, když to neumí ani Titán proti Titánovi.
-
-
Mne se to stalo celkem casto, jednou ranou mi sokolik znicil stit a druhou mne dorazil, najit se nedal, jelikoz to bylo v te "dzungli" a vubec nebylo videt odkud strili
-
-
-
Ked ho das zhora a ma dole stity (tj. bojuje s inym titanom napriklad), das mu dole takmer polovicu.. Ale je to specificka situacia, len som na to chcel poukazat.. Hra vypada vybalancovana..
-
-
-
Co je na tom nadupaneho? Neco takoveho mohlo mit podobny privlastek tak mozna pred 10 lety.
-
Jo když vás baví CoD tak máte na výběr desítky podobných her, když ne tak jste v hájí a nemáte co hrát..
-
-
Insugerency? ARMA? Red Orchestra? Existuje tolik válečných FPS s důrazem na realističnost...
-
-
a nejaké kvalitní?
-
-