-
Nechci se do vas navazet ale jmeno ranuncul je pouzite ve vsech knihach jake kdy o geraltovi vysly a kde se objevovala takze drzte huby a budte radi ze se drzi predlohy me (jako fanouska knizek) by naopak sralo kdyby se jmenovala merigold
-
Tak uz je erotika i tady ;-) zatim je teda pod tagem erotika pouze tento jeden clanek ale kdo vi.
Az udelate recenzi na nejakou pristi "erotickou hru" mozna by stalo za to udelat games 18+ only ;-) o zamindrakovane pubertaky nikdo nestoji, ze jo? -
Tak ta malovaná není špatná, ale Klodi Monsoon alias Ulya Azanova je nádnerná ženská. Její 4 roky staré fotky z MetArt jsou rozhodně v mém žebřítku Top10. http://guests.metart.com/model/ulya-i/latest-gallery/2/
-
-
A tady je komplet galerie z polského PlSVayboye: http://www.unfinishedman.com/the-witcher-2-triss-merigold-polish-playboy-may-2011/
-
-
Škoda že Ranuncul byla v knize popálená ... proto taky nosila vysoké límce a nikdy neukazovala výstřih ale tohle se mi samozřejmě líbí víc *4*
-
-
-
nastestí nejsem proti
-
xD z tiscali games se stává pirno stránka *5* ou
-
A já sem měl za to že se tu bude diskutovat o "krásách ze hry zaklínač" a vy tu řešíte češtinu ? Já už fakt musím z tohohle státu vypadnout, lidi se tu jednou sežerou zaživa. *8*
Jednomu se líbí tohle, druhému tamto, ale proč se to snažíte nacpat všem ostatním ? Hrajte si to každý v jakém jazyce se vám to líbí né ? *2* -
-
Středověk neskončil, středověk trvá...
-
Nic by se neřešilo, kdyby naivní lidi nekrmili trolly *3*
-
-
tak si tu svou češtinu klidně braňte ja to budu hrát v AJ. A než vy ubožáci se dočkate svojeho překladu alá google, ja už to budu mít dohrané. Takže si naserte buzíci
-
-
ty jsi asi hodně velkej primitiv, co?
-
-
České překlady przní filmy a hry. Prznit takto skvěle vymyšlený fantasy svět je děs. Já být vývojáři tak tu dojebanou češtinu zakážu. WTF Ranuncul????Takový paskvil, zní to jak jméno nějakého bezďáka. Proto Zaklínač 1 pouze v AJ (polsky neumím, kdyby jo tak bych neváhal) a Zaklínač 2 jak by smet.
-
-
1) Triss je parádní a to že vynechali ta zranění mě moc nesere
2)"Růže, byť zvána jinak, voněla by stejně." Takže Ranuncul či Merigold, prdelku má stejnou
3) Vy zk....syni co tak nadáváte na češtinu, táhněte třeba do prdele, když se vám tady nelíbí. Jednou jsem ČECH, tak to chci mít ČESKY, mám na to stejnej nárok jako ti Američani!! -
ty jsi asi hodně velkej primitiv, co??
-
-
lol velkej?:)běž se naučit česky a pak něco říkej, blbečku
-
-
ze sa ti huba nezastavi. btw ranuncul bolo v jednicke pouzite len par krat tusim lambert? alebo kto ju tak volal ostatni ju normalne volali triss tak je snad jedno jake ma druhe meno ked sa to pouzilo v hre len par krat... a ide hlavne o atmosferu a pribeh
-
-
zkurv..ný dabing a zjebaná čeština atmosféru zcela ničí. Takže fuck off CZ. Poland and english rules
-
-
hahaha, takže se nám už vážně v naší zemičce objevují první trollové, no zatím nic moc, ale to se časem bohužel asi zlepší...
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=VJACFMc-Rb4 *3*
-
-
Ray William Johnson! *_*
-
-
-
Vždyť má pravdu, chlapec jeden.
-
Hlavně že umíš pěkně zanadávat Česky, měl bys dostat facku a jak vidím, tvoji rodiče ještě taky, pěknýho hňupa to (ne)vychovali *1*
-
já ti dám zjebaná čeština *10* *10* *10* hajzle
-
Aby si se neposral
-
-
-
-
Asi jsem právě zapomněl všechny znamení.... To je prdelka krucifix *1* *5*
-
Sakra, tomu se rika reklama, ne jako trapny EA:-))
Snad si objednam i vic kopii nez jednu:D