Přejít na výpis diskuzí
Nahlédněte do zákulisí natáčení antického Ryse od Cryteku
26.7.2013 | Adam Homola
34 příspěvků
-
Ja odpdnem, sa mi zabudla spustiť Evropa2 reklama, prosím opravte si to!
-
Jó, pivko by spoustu dnešních her podstatně vylepšilo :)
-
To je slušnej motivační projev na začátku. Cituje Shakespeara ("Cowards die many times before their deaths...") i Schwarzeneggera ("If it bleeds..."). Zabírá jak na klasicky vzdělané legionáře, tak na filmofily.
-
Taky jsem se díval, proč, když už to mají mít tak interaktivně-filmové, to nemůžou udělat aspoň trochu věrné historii. Ale co já vím, když se tam tak ohání příběhem, třeba do toho budou zamíchané extraterestriální bytosti.
-
Trailer je od toho, aby na hru nalákal, představil ji v tom nejlepším světle, je jejich problém, že to pos..li. Tudíž ano, rozhodovat se hráč bude na základě traileru, ty rozume.
-
No mě spíš dostává hlavní postava, která je římský generál, ale postrádá snad všechny římské rysy.
Až na barvu kůže, s tou se strefili, ale připisuji to jen náhodě. -
*1* *1* *1* skoda, ze k tomu nenataci rovnou i pivko. aspon by se dalo pit rovnou pri "hrani".
-
Njn, ale ja vsude pisu ze to taky neni na skodu ne? Kdyz bys nekdy dostal chut na film/hru z tohodle obdobi, aspon vis po cem sahnout... Pokud to ale koupis jako nejakou supr hru tak budeš zklamanej... Kdyby mi od prvniho momentu rikali ze to bude interaktivni film ala Walking Dead tak budu spokojenej, ale tohle to něco mezi je naprd, nesedne to ani jednomu taboru
-
Teda ta hra me štve a to je vydani jeste hodne daleko... Musim to rikat ted, nez nekomu dojde ze to je jen na Xbox One a zacne v tom videt neco jinyho *5*
-
Aneb jak správně hodnotit hru po 4 minutách traileru :D
-
Žádný sarkasmus, dnes se "natáčí" každá druhá hra přece. Natáčí skoro všichni, ne jen David Cage :)
-
Ty hightech přilby mě fakt dostávají :)
-
"nataceni", no tak adame, az tak sarkasticky byt nemusis :D.
-
Slovo natáčení k týhle hře sedí. Je to jak interaktivní film, kde tu a tam zmačknu tlačítko.