Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak v singlu jsem tedka odehrálcca asi 3 hodiny a musím říct,že je to velmi,velmi dobré..nový engine podle mě to není,ale z toho starýho vyždímali tvurci naprosté maximum..každopádně je to jedno,jelikož to vypadá naprosto překrásně a stále skvěle se to hraje..nejsem kdoví jakej zastánce call of duty ,či obecně fps stříleček,preferuji spíše rpg hry,ale musím říci,že ve srovnání zábavnosti u mě jasně vítězí call of duyt nad novým battelfieldem..porovnávám pouze singl,multiplaeyer nehraji..ale je to jen můj subjektivní názor..
    • A nehraješ ho proto že ho tvá verze nepodporuje nebo proto že tě nebaví?
    • Sp odohrane asi 2h a musim povedat pribeh debilny ...grafika 5r stara aj viac... zvuky zbrani otrasne kazda znie skoro rovnako..optimalizacia otrasna ale inac fajn hra:D ale ked vezmem ten sp z bf4 tak uznavam cod je lepsie co je na zaplakanie
      • zase jeden zakomplexovanej čobolák. Koupil sis to aspon čoboláku?
      • Hele já nevím,mně přijde že jseš zbytečně tvrdej,grafika je pěkná..ve full hd na ultra vypadá to krásně jenom o malej kousek horší než battelfield..optimalizace naprosto v pohodě..přiznávám v call of duty mám o něco větší propady fps..třeba z 70 na 40,ale to je zanedbatelný..jako příběh je v každý fpd hře úsměvnej,ale o to tady nejde,já beru ten pacit zábavnosti a vtažení do hry a v tomhle je o malý kousek podle mě caal of duty letos lepší..
        • Podle mě jegrafika pěkná v BF4 ne v CoD a propad FPS že je zanedbatelný ? S ohledem na použitý engine to zanedbatelné opravdu není :)
      • Jack1947
        Hlavne ze to ce 6gb minimalne, aaa 28,5gb na disku a Dx11!!! *15* *2* Proste Next gen grafa jak vino.
        • Jako promin,ale nevím co byte už chtěli..6 giga ram a grafika s podporou dx 11 je dneska pro herní pc naprostou samozřejmostí...souhlasím těch 28 giga nebo kolik je fakt moc..to se mi taky nelíbí
          • tak si vezmi ze je to q3 engine grafika z roku 2005 a naroky crysis 3 toto by malo ist na core 2 duo s 8800gtx na 100fps..
          • hele ty jako promiň a víš že průměrné dnešní PC nemá DX11 grafiku ?:D existuje pojem casual hráč (spousta mých známích například) a ti nemaj moc zájem si stavět vlastní PC nejnovější generace a ani nemají zájem o konzole, věř nebo ne je to tak :)
            • To že ty máš DX11 grafiku má znamenat že je to prostě průměr ?:D mám se smát nebo brečet ?
            • jako sorry ale moje 4roky stare PC je zrale na vymenu planuju ji v nejblizsich mesicich pac uz tehdy to bylo low cost a DX11 uz samozrejmne mam ty ctyri roky.... DX11 je proste prumer
          • Než jsi to stahnul z rapidsharu, tak to trvalo dlouho co?
            • Nezáviď ;)
  • smejki
    jemnější stíny, víc geometrie, vyšší rozlišení textur, velkorysejší LOD - to vše beze změny technologie, která zamrzla na úrovni roku 2006.
  • Django_cz
    No tak to jsou zrovna screeny jak pr@se... *1* *1*
  • BoB.2
    Nemáte ještě menší obrázek?
    • sleepless
      Obrázek je ilustrační, podstatné je v tomto případě spíše to video ;)
  • Shenkster
    No tak srovnání zrovna u Call of Duty myslím nemá smysl *7*
  • na nextgenu je bílá bělejší. to za těch 1o tisíc stojí *1*
    • saburo
      to není nové, jen vyprané v Perwollu *15*
      • Jack1947
        Vanish, "skvrn a smuh" se zbavis *3* .
  • fakt je že za ty miliardy co si za všechny díly CoD nahrabali by klidně mohli udělat nový engine, protože z tohohle starého Quakovského už víc nevyždímou, i když je to solidní engine, v některých věcech má limity se kterými nic neudělají, hlavné zničitelnost prostředí, fyzika a velikost map
  • ...a stejně se to zase bude prodávat jak rohlíky :(
  • Keyz
    Z jednoho by se člověk *11* a z druhého po*ral.

I když na PC textury ve velkém rozlišení jsou někdy slušné co je zatím známo.
  • "next-gen"

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit