Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • srovnávací obrázek v rozlišení 600px × 345px není nic moc :)
  • Větší rozlišení a jiné barvičky.
  • No to je jasný ! Více světlých čtverečků ! *4*
  • sipecka
    Ani nevím, která je hnusnější...
    • So much this...
    • tvija profilovka :)
  • Robotron3
    Tyhle srovnávací obrázky a videa mají lidem říct, jak jsou nové next-gen hry úžasné, že se to vyplatí a nebo že je to skoro to samý, a když si zapomenete brejle, uplně to samý? *2* To byly doby, kdy s každou generací nových konzolí jsme na to koukali s otevřenou pusou, že něco takovýho snad ani neni možný. Dnes se koukáme s otevřenou pusou, hledáme rozdíly, a nevěříme vlastním očím, kde je hledat *3*
    • řečnická otázka netýkající se přímo CoD: Co jiného vylepšovat než detaily ?

Zamysli se, proč byly skoky mezi tebou uváděnýma generacema tak velké a proč dnes nejsou. Barvy byly samy o sobě skokem, atd. atd. atd. a skončili sme u vylepšování detailů, protože už není co jiného vylepšovat a ještě k tomu rostou finanční nároky geometrickou řadou (a taky proto se hodně Indie vývojářů zaměřuje na tzv. Retro hry).
      Nechápu hráče co si stěžují, že Crysis 3 nejde rozjet na DX10 grafikách a nebo ty co hlásají že mezi High a Ultra není viditelný rozdíl. Co ale jako mají pak vývojáři vylepšovat ? Mimika obličeje je detail, zvrásnění obličejů/kůry stromů/zdi/... detail, vlny ? detail a tak bych mohl pokračovat donekonečna. Přesto si málokdo uvědomuje že realita = nekonečné množství detailů, které mozek prostě zahazuje a tím pádem je ve hře ani nevidíme, protože je vlastně nevidíme ani ve skutečnosti (extrémní příklad)

Tak tě poprosím vykoukni z okna a napiš mi každý jeden detail co uvidíš a nestačil by ses divit že to co vidíš je do úplných detailů doslova nepopsatelné.
      Tak se tě zeptám, co jiného mají ty hry mít když né detaily ?

Samozřejmě ber to s rezervou, byly použity extrémní příklady abys jednoduše pochopil o co mi jde :)
    • Zrovna ty by jsi měl skákat radostí, protože na OnLive aspoň nebudeš mít problém se streamem...
    • Hrajete hloupého nebo jste koukal na hry vyvíjené pro PS2 zkonvertované pro PS3 s otevřenou pusou?
      • Robotron3
        Hraju starýho, který pamatuje Super Nintendo a Mega Drive oproti 8-mi bitům. Který pamatuje N64 a PSX oproti 16-ti bitům. PS2 proti PSX. To byly skoky... To se nemuselo hledat lupou, kde je nějaký detail lepší.
        • To byly skoky, pokud ty hry byly vyvíjeny přímo pro nové konzole. Tohle je prostá konverze, co čekáte?
          • Robotron3
            Čekal bych, že u nových konzolí, které mají mít hardware o 7 let vyspělejší než last-gen, mi při launchy ukážou něco víc, než jen hry s pár skoro neviditelnými detaily navíc a to je vše.
            • Tak to jsi hlupák když něco takového čekáš zrovna v COD.
    • Tak tady jde o to že hnusný je CoD, né že by na to nový konzole neměly.
      • Robotron3
        Když jsem viděl srovnání novýho Assassins Creed, tak mi to taky nepřišlo výrazně lepší.
        • Jack1947
          Detaily, odlesky,nasviceni... hlavni jsou ty "DETAILY"!!!.
  • Toto video je soukrome.. omlouvame se *11*
    • sleepless
      Sry, opravené.
      • v pohode.. kdyz o nic nejde *1*
    • Jack1947
      *15* *3*
      • ja chci zpet 5 vterin svyho zivota! *16* *2*
  • Jack1947
    Current gen = Tmavsi , mene deatilu Next = svetlejsi , vice detailu ... nevim vic toho tam zatim nevidim. *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit