Přejít na výpis diskuzí
Najdi 10 rozdílů: video srovnává next a current gen verze Call of Duty Ghosts
5.11.2013 | Petr Poláček
178 příspěvků
-
:D docela zábavnÿ, to mi připomíná dobu když vyšel Crysis, ty srovnávačky dx9 vs dx10. "Next-gen" vypadá trošku lépe, ale asi takhle srovnávat tohle na konzolích je jako srovnávat na PC dx9 vs dx11. Je jasné že na "next-genu" to bude vypadat o něco lépe, ale opravdu nevím jak to konzolisti snesou takovej skok, určiitě se jim roztečou bulvy.
-
Tohle že je next-gen? Alespoň je vidět, jak se vývojáři vysmívají těm, co tuhle hru stále kupují... Asi se taky stanu vývojářem a nechám se jimi zaměstnat *4* Celej rok se budu flákat, pak na to nalepim značku CoD, zaplatim marketing a budu se jen kochat penízky *4*
-
Snad me zachrani KZ shadow fall.Rysku jeste BTF4,V BTF3 me multak nezklamal a team death match me hodne bavil,tak uvidime v BTF4.
-
hledal jsem lupou na tom 600px × 345px obrazku rozdily ale prijde mi to stejny. imho zrovna dneska jsem videl obrazky z posledniho assasina ve 4K a je to parada co takovej COD jede taky ve 4K? no na konzolich asi tezko a to pocitaje i ty "next"gen *1*
-
-
Ps4 je do obyvaku!A ty mas na 4k monitor,nebo na 4k tv za 120 tis?Nekde jsem videl 4k monitor ASUS a docela jsem byl paf s ceny!Bohuzel tahle sestava daleko presahuje rozpocet normalni rodiny.A ze, to cos videl,si myslim,ze to nebylo prave 4k.
-
-
Já vám nevím ! Teďka jsem to spustil na PC a to co mé oči viděli... no ani nemluvím *1* . Nemám žádné světoborné PC ale COD:Ghosts jsem rozjel na vyžší až nejvyžší a vypadá to jako 2 roky stará hra. Tohle není Next Gen ! Ani náhodou ! Battlefield 4 v grafice podle mě vyhrál na plné čáře... Next Gen se dá nazvat pouze nový styl pohybu postavy *1* . Ale to je asi vše... I když mám odehráno 15 minut, tak jsem si z grafiky mohl udělat obrázek. Naopak na druhou stranu když COD dělá studio Trearch tak to graficky vypadá celkem k světu. No graficky pro mě velké zklamání. Uvidíme jak na tom bude kampaň, protože já MP moc nehraji. A co je nejhorší ? Že si tahle hra z dovolením sežere neuvěřitelných 30 Gb z mého disku za 4 hodinový SP.
-
-
Byl to oser to stahovat zadarmo vid? Nebo jsi to koupil, obě hry BF4 a CODGhosts?
-
-
proč každému tolik závidíš ?:)
-
-
nezávidím nikomu nic. Sám hry kupuju. Z mojí sbírky her by ses podělal do kouta.
-
-
Tak ukaž ty svůj účet, frajere.
-
Uvědomuješ si, že nás ostatní vůbec nezajímá kolik peněz si zbytečně utratil nákupem her ?:-D
Komu cpeš svoji sbírku ?
Co je ti po tom jestli hry kupujeme nebo ne ?
Si myslíš, že jsou všichni hloupí aby si hned nějakou hru předobjednali nebo koupili při launchi ?:D
Už jen z tvého naivního výstupu tady na games ti nepřisuzuju větší věk jak 16 let a tou poslední větou spadl tvůj mentální věk na úrovneň školčátka :) (promiň že su tak ofenzivní, ale nedáváš mi moc na výběr) -
-
Jack: a né snad ? dokáže dospělý člověk napsat tak strašně dětinsky naivní blud jako to napsal on ?:D
-
"školčátka" No Ty Woe *15* *2* .
-
-
-
...možná koupil, lituje toho a tak si vybíjí zlost na ostatních...
-
Pac, sam nemuze tak zavidi a projevuje svou zavist se vsi paradou. *3*
-
-
Na porovnání stačí video. Já po několika letech čistého kupování asi opět nejprve stáhnu, protože u Ghosts jednoduše nevěřím, že si ty peníze zaslouží.
-
-
Kecy... Kupuješ přes steam? Můžu vědět název tvého účtu?
-
-
co ty si?nějakej fízl?
-
Přes Steam jako takový nekupuji, protože drtivou většinu her najdu jinde levněji. K čemu ti bude můj účet na Steamu?
-
-
-
-
-
copak grafika hezka je, ale ta hratelnost... *7* by mne zajimalo kdo je cilovka, prece i tlusta zubarka (z reklamniho videa na cod) si musí uvedomovat jak je tenhle skriptovany tunel plny spawnujicich se nepratel pitomy *8*
-
-
p.s.
podle videa od tarataruse na youtube je kampaň bf4 ješte pitomejsi nez tohle -
-
viděl jsem 15ti minutový gameplay z CoD:G a hrál a dohrál kampaň v BF4. Názor ? BF4 sux, ale CoD rulez
Nemůžu si pomoct ale DICE prostě singl neumí a tím debilním odemykáním všeho a získávání bodů za kill si moc nepomohli... -
-
rulez, sux, kdo to má číst
-
-
-
-
Že srovnání current vs next gen. Oba obrázky vypadají jak z roku 2007 :D
-
-
vaz slova... prvy crysis je z roku 2007. quake engine je proste quake engine :)
-
-
Mám dojem, že 2007 je spíše narážkou na první Modern Warfare, než rok obecně...
-
-
vsak to odpovida nextgen konzolim ty byly hw zastarale uz v dobe prvniho ohlaseni natoz az vyjdou a az na to bude i vic nez 5 her tak to teprv boude smira
-
-
Jsi hlupák.
-
-
-
Jak je to naschval obracene, aby nebylo poznat ze je to stejny
-
to si jako dělají prdku??...to je next-gen jak cíp *1*
-
Jestli jste se nenabažili videem v článku, tak mrkněte ještě na tohle. Probírá se "nový" engine a porovnává se grafika s jinými hrami. http://www.youtube.com/watch?v=1yYoDuVMDyI
-
-
Paráda *1*
-