Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • rami.cz
    To kviceni prasat me docela zasira *8*
  • DangerousDave
    neznášam prasatá, nejem bravčové už roky a z bitúnkov sa mi dvýha žalúdok ... myslím, že táto hra je pre mňa ako stvorená :)
  • March of the Pigs... *4*
    • METAL ! :)))) http://www.youtube.com/watch?v=ehMqEXUspfs
    • vlastik.plaminek
      Mám radši Only, má luxusní text a myšlenku.
      • celkově lidi nadávaj dost na with teeth ale mě se to dost líbílo :))))
        • vlastik.plaminek
          Jak které songy, ale tenhle problém se týká drtivé většiny alb. Hudebně považuju za vrchol alba Hand that feeds, ale Only je pro mě nejlepší po textové stánce.
          • a co Home z With teeth alba?:)) To je taky parádní
            • vlastik.plaminek
              Nevybavuju si ji, NIN už jsem neměl v playlistu hodně dlouho, ale super jsou ještě živáky s Gary Numanem.
  • Keyz
    Vánoce beze strachu *15* Já se bojím zda dostanu ponožky *4*
  • Myslím že se u týhle hry opravdu poseru strachy :D
  • čas na dlouhé zimní večery, kdy odložíme svíčky, lahve vína a družky stranou, zhasneme světla a ozvučíme si dům Sound Blasterem (tak alespon 5.1) ....
    • ZvacA
      Yep, až na změnu, že tuhle záležitost jedině se sluchátkami. Tedy, pokud není zájem, aby po pár minutách hraní s intenzivními líbivými zvuky po celém domě, družka nevyrazila s vínem v jedné a se svíčkou v druhé ruce z baráku přímo do dlouhých zimních večerů...
      • Prva Amnesia bola s dobrymi (a aj s tymi zlymi) sluchaciami dost luxusna hororova zalezitost. Ale AMFP bude podla mna este luxusnejsia :)
        • DangerousDave
          to bola... ale najprv bolo treba odstrániť zvuk škrípajúcich zubov ktorý ma privádzal do nepríčetnosti. Ale Penumbra BP bola aj tak lepšia.
          • Já si vždy říkal co to pořád praská, když byl vystrašený, ale skřípění zubů mě teda nenapadlo. +
            • GlaDOS
              Tak to jsem na tom úplně stejně. Že je to zvuk skřípání zubů jsem zjistil, až když jsem dohrál hru. A když jsem ji hrál podruhé, stejně mi to nevadilo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit