Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vlastik.plaminek
    Mám radši Only, má luxusní text a myšlenku.
  • Corvus
    Na tuhle hororovou jednohubku se vyloženě těším. Artworky vypadají fantasticky a stejně tak hra v pohybu. Jsem opravdu zvědavej, co z toho vyleze a jak hodně bude kulervoucí příběh.
  • MikeiXX
    Mě je ouzko při pohledu na prase od doby, co jsem se lekl v jedné "foto" scéně ze SAW.
  • DangerousDave
    to bola... ale najprv bolo treba odstrániť zvuk škrípajúcich zubov ktorý ma privádzal do nepríčetnosti. Ale Penumbra BP bola aj tak lepšia.
  • rami.cz
    To kviceni prasat me docela zasira *8*
  • DangerousDave
    neznášam prasatá, nejem bravčové už roky a z bitúnkov sa mi dvýha žalúdok ... myslím, že táto hra je pre mňa ako stvorená :)
  • March of the Pigs... *4*
  • Keyz
    Vánoce beze strachu *15* Já se bojím zda dostanu ponožky *4*
  • Prva Amnesia bola s dobrymi (a aj s tymi zlymi) sluchaciami dost luxusna hororova zalezitost. Ale AMFP bude podla mna este luxusnejsia :)
  • Myslím že se u týhle hry opravdu poseru strachy :D
  • ZvacA
    Yep, až na změnu, že tuhle záležitost jedině se sluchátkami. Tedy, pokud není zájem, aby po pár minutách hraní s intenzivními líbivými zvuky po celém domě, družka nevyrazila s vínem v jedné a se svíčkou v druhé ruce z baráku přímo do dlouhých zimních večerů...
  • čas na dlouhé zimní večery, kdy odložíme svíčky, lahve vína a družky stranou, zhasneme světla a ozvučíme si dům Sound Blasterem (tak alespon 5.1) ....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit