Přejít na výpis diskuzí
Nakupte zásoby, vezměte si dovolenou, vychází hned tři herní pecky – Assassin‘s Creed, Wolfenstein II a Super Mario
27.10.2017 | Aleš Smutný
69 příspěvků
-
Wolf souhlas ale nebyli propady na PS4pro ? já nemám co říkat moc s mým procem :D ( nechápu to v místnostech klído pído 40-50fps )venku i 17-15.
Assasins nezklamal jako že nezklamal tím že to je skoro furt na jedno brdo + nějaká blbost navíc. -
Wolf dohranej a je to Brutální MASAKR. Nářez od začátku do konce, grafika úžasná (ps4pro), hudba nářez, příběh ujde a hratelnost je maximální. Dá se to hrát 2x (bud na začátku zachráníte Waytta nebo Ferguse - každý vám dá jinou zbraň). Lasercraftwerk (ten od Ferguse) je mazec!! (efekt jako když doktor Manhattan ve Watchmanech někoho rozprskne..). Ve svém žánru 10/10.
Assasin: Origins mám odehráno cca 5-6 hodin a zatím říkám, graficky je to nádherný, obsahově nadupaný (je to obrovský). Bojovej styl úplně jinej než předešlý díly (mnohem těžší - aspon na Hard) a je dost podobnej darksoulum, stamina, štít, parírování úderů - fakt pecka. Střílení lukem zábavný (hlavně tím odstřelovacím) Příběh zatím hodnotit nemůžu, jen jsem k tomu čuchnul, ale questy okolo jsou zajímavý. Myslím, že to zabaví na hodně hodin. -
Tam nemáš co jezdit. Pošli tam svýho dronoorla a on ti telepaticky řekne co tam je *1*
-
A můžeš mi říct, s čím je zkombinovaný HL? Já ho totiž naopak beru jako důkaz toho, že právě i "obyčejnou" čistokrevnou střílečku lze dovést k inteligentní dokonalosti.
-
V dobe kdy vysel HL2 jsi asi jeste nezil tak mne nech vysvetlit ti proc se stal legendou: dnes uz legendarni engine, na tu dobu uzasna grafika, revolucni fyzika (a na ni udelana gravity gun) a nove nasviceni sceny a stiny. K tomu vsemu dobra hra.
-
Je mi lito ggg ale to neni o skillu ale napr. o tom ze AI je naprogramovana tak, ze strili, nabiji nebo zveda zbran a pohybuje se s jistou prodlevou, jinak by to bylo nehratelne.
-
hrál jsi HL1? Kdyby jo, tak by sis uvědomil, že to není žádná hloupoučká střílečka typu proběhni koridor, jdi do další lokace, proběhni koridor atd. Ten svět je velmi dobře promyšlený a vykreslený.
-
ahaha, ty jsi tak originální sadbuttíku... no je mi jasné, že zdejší "oldgajmers" jako ty, musím vytáčet do nepříčetnosti... hlavně se nerozbreč, aby tě mamka nemusela jít kontrolovat do sklepa. Důstojnost jak vidím skutečně nemáš žádnou. Nuh hlavně pozor, nalepil jsi se na mě, jak žvýka na chodníku, asi jsem ti v minulosti něco provedl... co to bylo, dovolil jsem si nemilovat nějakou zdejší retroníky zbožňovanou "klasiku". Asi jsem řekl pravdu o half life, nebo zlatých 90s hrách, či jsem poplival nějakou tvojí omalovánku *1* *1* *1* tak hlavně nebreč homovode. Bež si na obstarožním notebooku zahrát nějakou p2w a pak si třeba zao*anuj u dostojebského, pokud ti to pomůže s egem... já si naštěstí nemusím nic dokazovat a tak si zahraji CoD a přečtu si pár komiksů no a šupky do reálného života *14*
-
oho to byl teda zásah... klepeš se jak mcgregor v desátým kole s mayweatherem... bohužel mobil má tendence automaticky měnit velikost písma... no sadbuttíku, to se stává takže si vem prášek a klid
-
lepší než statické pseudo-RPG ala divinity pro naboostování ega pár hipsterů...
a s jakým žánrem se kombinuje overrated halflife? nudnou jízdou kanálem? LoL, co čekat od krále nevkusu.. -
bože vy anonymci jste re*ardi.... člověk najde speedrun co má hodinu i na dark souls... buď si tu hru zahrajte, nebo mlčte... podobné jde pro obtížnost, to je jak tvrdit, že je DS lehké, protože to nějaký HC pro maniak dohrál bez zásahu... hoši jestli se snažíte trollovat, tak akorát ze sebe děláte blbce..
-
no i kdybych videl jen 1/10, tak AI ani nic jineho se dál ve hre nezmení
-
No vzhledem k tomu že čerstvý speedrun má hodinu dvacet, tak mohl klidně vidět většinu hry. Mometálně je z toho pěkný poprask.
-
Nboy naklikávací white knight, co si myslí, že metascore má váhu (obzvlášť u Nintendo her) a srovnává arkády s fps a rpg. /ignore
-
And?
-
Tak to je fakt!
-
aha takže fotbalovy zapas nemužu hodnotit jako divák, musím hrat na hrišti... *7*
-
Po "viděl jsem asi hodinu gameplaye" jsem přestal číst.
-
Na Oc:
elex 59%
ac 83%
Wolf 88%
Mario 98%
Nebreč pořád... -
souhlas až na HL, pokud jsi nehrál Riddick, to je taky super Stealth/FPS. FPS potřebuje nějaký prvek z jiných žánrů, jinak mě to nezajímá...