Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • třeba je chyba ve mě, že tu genialitu ve skákání na krunýř infantilním želvičkám a sbírání houbiček furt nějak nevidim, ať se snažim sebevíc
  • Hele, GGG, vemte Bobanka s temi "nefiktivnimi kamosama" na toho Homothora do kina s sebou, at porad jenom nesedi doma a necumi na streamy...
  • P.S.
    dal jsem assassinu šanci 10 minut na twichi, ale vubec mne to nechytlo
  • A pomerovat si rozliseni a fps…
  • No vidis, to bych se pak mohl dat do party s LVho bratranky...
  • Tak co tu děláš BoBánku, je pátek večer, máš žít dokonalý život bez nich.
  • Ted jen najít nejakou sličnou streamerku a jde se parit, ehm... teda koukat. Nebo možná bude stačit agraelus
  • docela smutnej život, videohry a filmy...
  • Kandidát JOTY.
  • S Máriem se to nemůže měřit. Mario je králem her pro retrofily, vzhledem k tomu, že je to starší IP, než celý iso rpg žánr. Hehe...
  • Já si spíš počkám až to vyjde a ideálně ještě déle, kvůli DLC kompletům. Těch hype vln a zklamání už jsem si užil až až, takže mě to nechává absolutně chladným. Nepřijde mi úplně vhodné tu tyhle trendy spolu s early access podporovat.
  • jediné hry co se přeceňují pravidelně jsou iso RPG pro retrofily, jinak tyhle pecky mají adekvátní hodnocení...
  • dvě mage overhyped přeceňované série a Wolf *1*
  • Ristoro
    Assassin hrozná pecka, můžu říct, že se vrátil ve velkém stylu. Něco více řeknu pod recenzí a po více odehraných hodinách. Wolf mě čeká potom :).
  • Stáhnu co kupovat
  • Zase takové pecky to nejsou.
  • http://www.metacritic.com/game/switch/super-mario-odyssey?ref=hp
  • Jenom Nboy..
  • a ty jenom to druhý? *1*
  • No jo ... ses holt jeste mladej a blbj ... *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit