Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • darthak
    WELL THAT ESCALATED QUICKLY :D
    http://images.wikia.com/yogscast/images/5/56/Well_that_escalated_quickly.jpg
  • WoT je naprosto skvělá hra jen mě mrzí že při tieru 8 a vejš je už téměř nutností mít premium účet (zvládám to i bez něj) ale je to zdlouhavý a tím vydělávaj,W.o. Warplanes je opravdu o proti war thunder nic,na lodě čekám jak malé dítě ale něco mi říká že gaijin bude suvereně lepší jak v groudech tak i v lodích prostě sou o krok napřed ale i tak budu hrát asi stále WoT :D A NA REALISTIČNOST RESPEKTIVE na TO jak to bude ohledně simulaci se*u bud mě to bude bavit a bude to řežba nebo ne :)
  • Doufám že si po téhle hře budou kvanta dětiček myslet, že v reálu vypadaly námořní bitvy přesně takto, stejně jako mají naprosto nerealistické představy po WoT. Já bych tyto hry povolil jen těm, kteří by splnili zkoušku ze základních faktů. Ostatní nechť místo reálných modelů vidí nějaké fiktivní, aby to nemělo negativní vzdělávací dopady.
    • Nejprve zakaž Hollywoodské filmy.

God mode hlavního hrdiny, který má super bezednou pistoli s vlastnostmi někde mezi těžkým kulometem a odstřelovací puškou. Sundá každého na jednu ránu a zároveň se brilantně vyhne každé dávce z automatických zbraní protivníků, kteří evidentně střílí tak, že by z metru netrefili ani stodolu.

Dále pak každý výbuch podpořen několika sudy benzínu. Nejlepší u granátů nebo AP munice. (Bohužel už i v dokumentech s 3d záběry mi přijde, že ty tanky po sobě snad střílejí napalmové projektily). Do her zase cpou trasírky snad ka všemu. Dostal jsem nedávno Empire total war, a byl jsem uvitržení, když po salvě mých mušketýrů to vypadalo jak obloha za Dne D.

O historických filmech ani nemluvě, přesnost techniky/výzbroje/výstroje/způsobu boje je kolikrát bídná.
      • Nejdřív dokument, potom teprve film.
  • Tam jako nebude 15 lodi a 15 letadel na každý straně?? ještě tam mohli dat treba 5 ponorek pro každej tým a byla by to být super hra, samostatný lodě sou dost bídný...
    • mola by to být* sorry sem zhulenej jak magor :)
      • Ty vole taky jsem zhulenej jako paprika :) *1*
  • Snad tam budou letadla a minonosky

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit