Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A nejedná se o nějakou frašku/parodii? I ty figurky, co k tomu budou distribuovat vypadají jako sranda. Ta krev je místy dost nereálně stříkající. Nevěřím, že jr to míněno úplně vážně.
  • Jack1947
    Nemohl jsem si vpomenout, co mi ty QTE pripominaji... a ano... Rogue warrior srajdu... tamto bylo taky tak traopne predskriptovane a stalo to stejne za kulove (prestoze grafiky byla mnohem hezci). Nebylo onrail ale onrail jeste neznamena ze ta hra je automaticky odsouzena k zaniku, coz tady Rambo jenom svedci o opaku.
  • USER47
    Mno, co se tý hratelnosti týče, ona to zjevně bude variace na Virtua Cop, tedy čistě on-rail střílečka, kde vůbec neovládáš pohyb postavy, takže ani tam bych moc optimistickej nebyl:-D.
    https://www.youtube.com/watch?v=5drSYII5mFY
  • To už je zase 1. dubna?
  • TheGGG
    Počkám až to bude jako 4. hra ve score, pak vám to zhodnotím.
  • http://www.youtube.com/watch?v=B0WhdhbImLM
  • nerobi to nahodou Severna korea??Alebo mozno programatori co utiekli zo Severnej korei pre.Mohlo to byt ako akcnejsi tomb raider co mohlo vyazerat zaujimavo s lukom
  • Jack1947
    Presne pred 10-15 mozna i 8 lety by tohle jakz takz slo ale takhle ne, kdyz si odpocteme gragiku hratelnost... ta taky nebude nic moc a i kdyby nebylo vsudypritomnych skriptu na kazdem kroku tak by to neobstalo a neobstoji... malokdy nektera hra nepusobi mile uz od prvniho dojmu, tohle pusobi hrozne a nejen ze to bude urazka filmovych fanousku tak i nas hracu.
  • Upřímně, kecy o tom, jak je grafika nedůležitá jsou tu trochu mimo. Tahle hra vypadá jako Path of Neo smíchaná s Call of Duty (které v tomto porovnávání tvoří grafický strop) a to je hodně špatně. Proč? No, možná pro to, že je rok 2014 a zrovna vyšla nová generace konzolí, takže je celkem očekáváno, že se technická stránka her znovu o něco posune. A tomuhle ujel vlak už tak před deseti lety.
    Můžete si tu namlouvat, že hratelnost a atmosféra bude super, ale když mají vývojáři takovýhle přístup ke zpracování grafiky, jak očekáváte, že budou vypadat ostatní prvky hry?
    Videoherního Ramba se bojím...moc, protože to vypadá, že ten traumatizovaný voják otočil hlavně jeho zbraní směrem na fanoušky...
  • Já bych klidně hodnotil už teď z traileru. Ať to máme za sebou :)
  • Doufám, že to na svém smartphonu rozjedu!
  • Tak tuto kvalitní gamesu doporučuje i Martin Bach, tak proč ne? :D už kvůli těm kejvačkám :)
  • Raziel_cz
    To, že jde o sérii vesměs akčních filmů a že mě vzhledem k faktu, jak ji mám rád, uráží retardace herní adaptace, se vylučuje přesně jak?
  • C-BEAM
    i negatívna reklama je reklame... často i účinnejšia. A má to ešte jednu výhodu - hra môže potom už iba prekvapiť.

    A prosím nepleť dohromady všetky diely Ramba, prvý First Blood rozhodne nebol o zabíjaní a už vôbec nie o zabíjaní vo veľkom. Stealth hra s príležitostným zabíjaním by teda rozhodne nebola "úplne mimo".
  • Ono to vyjde na PC a konzole? myslel jsem že to bude nějaká free flash hra na internetu. Těším se na prodejní čísla a za jak dlouho to zlevní od vydání :D.
  • martin.mirejovsky
    Hele, to je přesně ono. Tahle hra je skvělou ukázkou toho, jak tenká je hranice mezi žurnalistikou a manipulací s úsudkem ostatních čtenářů. Stačilo jednou napsat, jak ta hra bude špatná, a od té doby všechny další novinky strhávají jen negativní reakce, podle mě často úplně nesmyslně. Přitom ta hra ještě není ani hotová a na vydání se teprve čeká. Bohužel, přebírat názory od redaktorů je nejspíše pohodlnější, než si na finální hru počkat, zahrát si ji a udělat si objektivní závěr sám... Tím nechci tvrdit, že ta hra bude nějaká pecka - to snad ani vzhledem ke zvolenému žánru nejde - ale prostě mi vadí, jak tu hned všichni poslušně papouškují, co se jim vtlouká do hlavy, a aniž by hru hráli, hned ji pokládají za brak.

    Kdo ví, třeba to nakonec bude zábavná řezničina ve stylu nezničitelného Ramba. Proto si se svými závěry počkejte až na finální hru. A nějaké ty debaty o tom, že Rambo by byla skvělá stealth hra, jsou prostě úplně mimo. Prosím vás, to už jste zapomněli, o čem ty filmy byly? Rambo byl vždy především akční hrdina, co kosí nepřátele ve velkém a bez jediného škrábance. O nic jiného než o střílení tam nešlo. A kdo se pozorně díval na záběry ze hry, musí mu být snad jasné, že v tomhle směru je tahle hra schválně přehnaná. Nic než o střílení tam prostě nepůjde, což nakonec může být plus, jelikož některé současné střílečky s podobnou tématikou se berou až příliš vážně :-)
  • Khanemis
    Já nevím, ale vždycky, když je tu novinka o této hře, tak je to úplná přehlídka sžíravého zesměšňování. Přitom ještě ani nevyšla. Chápu, že se autorovi nemusí líbit. Ale perly jako "Už minule jste se mohli kochat autentickou PS2 grafikou" mi nápadně připomínají tendenční články některých našich předních médií, které se snaží ovlivnit veřejné mínění, aby odpovídalo preferencím jejich sponzorů z libovolné politické strany.

    Neříkám, že se mají články psát suše a bez nadhledu. Ale jedna věc je udělat občas vtípek a druhá vést takovou notu v podstatě pořád. I když je hra viditelně spíše budgetovka, tak si nezaslouží strhat už dopředu. Video ukazuje celkem dost ingame záběrů...a až na nemastnou neslanou grafiku nepůsobí o moc jinak než záběry z trailerů třeba na poslední Tomb Raider.

    Zajímavé je, že jak koukám, tak články k Rambovi píše pokaždé někdo jiný z redakce a vždy podobně. Musíte to tam u vás asi hodně propírat:)

    EDIT: Ne že bych vás obviňoval z tendenčnosti. Chraň herní bůh. Žádný konspirační záměr v tom opravdu nehledám. Ale je vidět, jak stč málo, aby se to podobalo.
  • U filmu existuje kategori "Tak spatne, az je to super" mozna, se ji snazi autori prenest i do her ...
  • Urazka filmove serie? Ja mam teda Ramba rad asi jako kazdej pro kdo ho videl za mlada jako jeden z prvnich akcnich filmu ale delat z toho zase takovej klenot? Jednicka mozna... zbytek jsou proste akcnarny u kterejch se musi vypnout mozek nebo mit dost silne fanboyovstvi....
  • Raziel_cz
    Mě třeba on-rail střílečky nebavily (a proč to neříct, přišly mi nudné a hloupé) kdysi a nebaví mě ani teď. Upřímně mi už i kampaně v Call of Duty či Battlefieldu přijdou zábavnější a variabilnější. Ramba si dovedu dost dobře představit jako stealth akci (v případě adaptace První krve) nebo FPS/TPS ve stylu Far Cry. To, co jsem viděl v traileru, mi přijde jako urážka filmové série.

    A že bych byl zmlsaný a nepřístupný... Jelikož mám rád originalitu, věnuji podstatně víc času nezávislým titulům před mainstreamem. Čím odlišnější jsou, tím lépe a grafika je to poslední, co mě obvykle zajímá. Na druhou stranu se však i se starší technologií dá vytvořit něco audiovizuálně líbivého, stačí se podívat na Sir, You Are Being Hunted. Že je Rambo ošklivý, to bych překousl, ačkoliv když už on-rail střílečka ani hezky nevypadá, tuplem nechápu, co na ní komu může přijít super, ale jelikož video dokonale demonstruje, že tvůrci pro jistotu nezvládají ani práci s hudbou, výsledek si vážně radši nechám ujít.

    Jinak nesouhlasím s tvrzením, že by se hra nebrala vážně. Podle mě se tváří vážně dost, ale zase ne tolik, aby z toho pramenil vtip a možná i proto se na ni snáší skoro výhradně negativní ohlasy. Dost by mě zajímalo, jak dlouhé vedení vývojáři ještě budou mít.

    Mimochodem, doporučuji přečíst dojmy Martina Bacha tady na Games: http://games.tiscali.cz/prvni-dojmy/gc-2012-dojmy-rambo-the-video-game-60404

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit