Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • http://weknowmemes.com/wp-content/uploads/2013/07/made-with-potato-engine-3.jpg
  • Khanemis
    Já nevím, ale vždycky, když je tu novinka o této hře, tak je to úplná přehlídka sžíravého zesměšňování. Přitom ještě ani nevyšla. Chápu, že se autorovi nemusí líbit. Ale perly jako "Už minule jste se mohli kochat autentickou PS2 grafikou" mi nápadně připomínají tendenční články některých našich předních médií, které se snaží ovlivnit veřejné mínění, aby odpovídalo preferencím jejich sponzorů z libovolné politické strany.

    Neříkám, že se mají články psát suše a bez nadhledu. Ale jedna věc je udělat občas vtípek a druhá vést takovou notu v podstatě pořád. I když je hra viditelně spíše budgetovka, tak si nezaslouží strhat už dopředu. Video ukazuje celkem dost ingame záběrů...a až na nemastnou neslanou grafiku nepůsobí o moc jinak než záběry z trailerů třeba na poslední Tomb Raider.

    Zajímavé je, že jak koukám, tak články k Rambovi píše pokaždé někdo jiný z redakce a vždy podobně. Musíte to tam u vás asi hodně propírat:)

    EDIT: Ne že bych vás obviňoval z tendenčnosti. Chraň herní bůh. Žádný konspirační záměr v tom opravdu nehledám. Ale je vidět, jak stč málo, aby se to podobalo.
    • martin.mirejovsky
      Hele, to je přesně ono. Tahle hra je skvělou ukázkou toho, jak tenká je hranice mezi žurnalistikou a manipulací s úsudkem ostatních čtenářů. Stačilo jednou napsat, jak ta hra bude špatná, a od té doby všechny další novinky strhávají jen negativní reakce, podle mě často úplně nesmyslně. Přitom ta hra ještě není ani hotová a na vydání se teprve čeká. Bohužel, přebírat názory od redaktorů je nejspíše pohodlnější, než si na finální hru počkat, zahrát si ji a udělat si objektivní závěr sám... Tím nechci tvrdit, že ta hra bude nějaká pecka - to snad ani vzhledem ke zvolenému žánru nejde - ale prostě mi vadí, jak tu hned všichni poslušně papouškují, co se jim vtlouká do hlavy, a aniž by hru hráli, hned ji pokládají za brak.

      Kdo ví, třeba to nakonec bude zábavná řezničina ve stylu nezničitelného Ramba. Proto si se svými závěry počkejte až na finální hru. A nějaké ty debaty o tom, že Rambo by byla skvělá stealth hra, jsou prostě úplně mimo. Prosím vás, to už jste zapomněli, o čem ty filmy byly? Rambo byl vždy především akční hrdina, co kosí nepřátele ve velkém a bez jediného škrábance. O nic jiného než o střílení tam nešlo. A kdo se pozorně díval na záběry ze hry, musí mu být snad jasné, že v tomhle směru je tahle hra schválně přehnaná. Nic než o střílení tam prostě nepůjde, což nakonec může být plus, jelikož některé současné střílečky s podobnou tématikou se berou až příliš vážně :-)
      • C-BEAM
        i negatívna reklama je reklame... často i účinnejšia. A má to ešte jednu výhodu - hra môže potom už iba prekvapiť.

        A prosím nepleť dohromady všetky diely Ramba, prvý First Blood rozhodne nebol o zabíjaní a už vôbec nie o zabíjaní vo veľkom. Stealth hra s príležitostným zabíjaním by teda rozhodne nebola "úplne mimo".
  • Mně je u her grafika většinou u zádele a soustředím se především na hratelnost. Ale tohle leželo v šuplíku asi hodně dlouho.
  • tak na mobil dobré *2*
  • martin.mirejovsky
    A to je co proboha - tohle má být článek? Neměli byste si zachovávat určitou míru profesního odstupu a počkat s odsuzujícími výroky alespoň do doby, než si hru skutečně zahrajete a zrecenzujete? Vždyť to tady ještě nikdo nehrál, takže tyhle vaše závěry fakt nejsou vůbec na místě...

    Nepopírám, že grafika možná působí zastarale, ale zase taková tragédie to není. Nemusí přece hned všechno vypadat jako Crysis a podobné techdema. Popravdě si myslím, že vizuální zpracování u hry tohoto typu vůbec není důležité. Vždyť je to budget, arkádovka, on-rail střílečka s tunami nepřátel, kde se pro samou střelbu ani nebudete mít čas kochat okolím. Navíc to může mít jednu nespornou výhodu - hra díky své laciné grafice třeba poběží i na podstatně starších strojích. Ale to už tu asi nikoho nezajímá :-/

    Řeknu to klidně na rovinu - já jsem na tuhle hru celkem zvědavý. Konečně nějaká pravá střílečka, kde můžete úplně vypnout a soustředit se jen na střelbu a zvyšování svého score. Škoda, že vám ostatním je tenhle pokus o návrat kdysi celkem populárního žánru on-rail stříleček k smíchu. Vsadím se, že vyjít to před pár lety, byli byste z toho všichni do jednoho odvaření. Ale bohužel dnešní hráči jsou tak zmlsaní a nepřístupní k čemukoliv, co se byť jen trochu odlišuje od běžného standardu, že než aby té hře dali šanci tak ji raději rovnou pohřbí…

    Já jí určitě šanci dám. U téhle hry člověk alespoň ví, že se nebere tak vážně jako jiné dnešní FPS hry, které jsou možná víc pro smích než tohle. A ve finále by to ostatně mohla být příjemná oddychová zábava, která si na nic nehraje :-)
    • Raziel_cz
      Mě třeba on-rail střílečky nebavily (a proč to neříct, přišly mi nudné a hloupé) kdysi a nebaví mě ani teď. Upřímně mi už i kampaně v Call of Duty či Battlefieldu přijdou zábavnější a variabilnější. Ramba si dovedu dost dobře představit jako stealth akci (v případě adaptace První krve) nebo FPS/TPS ve stylu Far Cry. To, co jsem viděl v traileru, mi přijde jako urážka filmové série.

      A že bych byl zmlsaný a nepřístupný... Jelikož mám rád originalitu, věnuji podstatně víc času nezávislým titulům před mainstreamem. Čím odlišnější jsou, tím lépe a grafika je to poslední, co mě obvykle zajímá. Na druhou stranu se však i se starší technologií dá vytvořit něco audiovizuálně líbivého, stačí se podívat na Sir, You Are Being Hunted. Že je Rambo ošklivý, to bych překousl, ačkoliv když už on-rail střílečka ani hezky nevypadá, tuplem nechápu, co na ní komu může přijít super, ale jelikož video dokonale demonstruje, že tvůrci pro jistotu nezvládají ani práci s hudbou, výsledek si vážně radši nechám ujít.

      Jinak nesouhlasím s tvrzením, že by se hra nebrala vážně. Podle mě se tváří vážně dost, ale zase ne tolik, aby z toho pramenil vtip a možná i proto se na ni snáší skoro výhradně negativní ohlasy. Dost by mě zajímalo, jak dlouhé vedení vývojáři ještě budou mít.

      Mimochodem, doporučuji přečíst dojmy Martina Bacha tady na Games: http://games.tiscali.cz/prvni-dojmy/gc-2012-dojmy-rambo-the-video-game-60404
      • Urazka filmove serie? Ja mam teda Ramba rad asi jako kazdej pro kdo ho videl za mlada jako jeden z prvnich akcnich filmu ale delat z toho zase takovej klenot? Jednicka mozna... zbytek jsou proste akcnarny u kterejch se musi vypnout mozek nebo mit dost silne fanboyovstvi....
        • Raziel_cz
          To, že jde o sérii vesměs akčních filmů a že mě vzhledem k faktu, jak ji mám rád, uráží retardace herní adaptace, se vylučuje přesně jak?
    • C-BEAM
      - označovať Crysis za techdemo je už hodne otrepané a hlúpe.
      - je rozdiel medzi nenáročnou a nezvládnutou grafikou vďaka čomu hra vyzerá skôr ako snaha o karikatúru filmovej predlohy.

      Ja osobne to určite vyskúšam, kedysi veeeelmi dávno som podobné hry hrával, žial už neviem ich názvy, hralo sa tam tuším za policajta, jedinou úlohou bolo rýchlo a presne mieriť. Na krátku dobu to zabaví, potom sa dostavý nuda.
  • Autoři hry vám neposlali kapříky, nebo proč si z ní utahujete v každém článku? Neříkám, že to bude kdovíjaká pecka, ale je tyto hrou opovrhující články působí dost trapně a neprofesionálně - nikdo vás přece nenutí o té hře psát... A vůbec - pořád to vypadá líp než poslední Výkal of Duty
    • USER47
      Tvůj příspěvek je ukázkou toho, jak absurdních rozměrů začíná nabejvat ten moderní hejt na sérii CoD.
    • solearis
      Ehm, CoD nemusím, ale produkčné hodnoty sa sérii odoprieť nedajú. Avšak toto vyzerá, že chce to byť brané ako vážna hra, ale vyzerá ako papierová budgetovka spichnutá za tri mesiace vo Východnom Nemecku. Výsmech je namieste. *3* Manažéri, ktorý takéto veci pustia do sveta by sa mali smažiť v hernom pekle.
  • nekromant33
    https://scontent-b.xx.fbcdn.net/hphotos-ash4/q71/1474460_632489713458757_620382937_n.jpg
  • ale hudba skvela..zavzpominal jsem :) video nekomentuji, nemam slov *12*
  • Konečně pořádná pecička. Imperialistická propaganda redakce Games násro hlíkem neopije.

    „A pak umřeme. Ale smrt si nás nevysloužila. Neukázala žádné pověřovací listiny - ty jsem všechny ukázali my.“ -Charles Bukowski
  • Kdyby změnili tvář Ramba na Yankovicovu a udělali z toho tohle (viz odkaz) Tak je to super pecka

    https://www.youtube.com/watch?v=oAHutAeAjSI (nejlepší 03:36)

    *1*
    • Jj, UHF je vůbec super úlet :) A se skvělým soundtrackem!
    • kennyB
      Jj, Yankovic je je dobrej *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit