Přejít na výpis diskuzí
Náročný souboj s drakem z Dragon’s Dogma
6.3.2012 | Aleš Smutný
36 příspěvků
-
Ja mam doma tolik RPG na dohrati ze na tohle bych stejne ani nemel cas :D
(Gothic II & III, kompletni Might & Magic ... a tak dale :D ) -
Tak zrovna Dark Souls by se na klávesnici a myši moc hrát nedalo
-
Dark Souls se na PC mozna nakonec jeste dockame. Pomalu kazdy den googlim, zda-li se konecne nevynori nejake ofigo prohlaseni z Namco Bandai v souvislosti s petici.
-
Když ti to nevadí, tak mě taky ne *1*
-
Je mi jedno ze to neni na PC, konzoli si kvuli tomu nekoupim :)
Spokojenej? -
Další kolo nářků "škoda, že tohle není na PC/kvůli tomuhle uvažuju o koupi konzole" začíná. Kolik takovejch kol ještě bude muset být, aby se člověk dočet "je mi jedno, že to není na PC, kupuju konzoli"? *7*
-
Nedokazu si predstavit ovladat jakoukoli RPG hru necim jinym nez mysi a klavesnici. A obecne hra musi mit ovladani uzpusobene konzoli, inventar uzposobeny na konzoli, atd. cili vsechno co mi vadi na konzoloidnich konverzich na PC by tam nemohlo byt jinak. Plus kdyz vidim na youtube konzoli videa, tam kde ja uploadovaci obrazovku sotva vidim, konzolista si pekne pocka. A s tim upgradem PC: pokud si oceses detaily naprosto na minimum, nebude to nutne delat moc casto. Jenom pak budes mit grafiku jak na konzoli ;-)
-
Spíš další normální člověk
-
Tak tohle vypadá fakt luxusně
-
podle toho co pises tak se vsadim ze si typ kluka Tati kup mi to tati kup mi tamto tati ja chcu to atd.!!!jinak krome tech totalne zabugovanych pohybu draka atd. by to slo
-
Neblázni všichni tu vykřikují, že konzole jsou zlo a ty si ji chceš koupit :)
-
Pekne ... az na to ze ten souboj s drakem v lese vypada dosti komicky :) Uz jenom proto ze nema kolizi a prochazi stromy :)
Ale urcite v nejakem jinem prostredi to nebude vypadat tak hloupe ... -
Já si konzoli pořídil a co se týče hraní je to nejlepší co jsem mohl udělat. Neustálé instalování, řešit, jestli se to bude nebo nebude škubat, malý monitor, pořád jak idio* upgrade hw a sw .... do háje s tím. Tady jen vrazíš placku, lehneš do postele (sedneš na sedačku), zapneš plazmu a jedeš .... pohoda maximální.
-
Nevypadá to špatně.
Jen technická k tomu popisu autora zase. Vodopád? jako nějaký horizontální jo? :) A co je na něm tak úžasného efektově? docela nic. -
Docela mě štve, že tohle nebude na PC. Už po Dark Souls jsem měl docela velký nutkání pořídit si konzoli.
-
Vypadá to výborně a trochu to ukazuje jak jsou souboje s draky ve Skyrimu špatný a bez nápadu.