Přejít na výpis diskuzí
Náruživí hráči mají větší sklony k psychickým poruchám
10.1.2012 | Aleš Smutný
80 příspěvků
-
Tak knihy niesu zle, mna osobne knihy bavia viac nez PC, ale takych knih, co ma od PC dostanu na tolko, ze nan uplne zabudnem, kym ich neprecitam je asi tak 3-4 do roka. Takze vacsinu casu aj tak len sedim za bednou a hram *1*
-
Samozřejmě myslel elektronických sportů proboha. *1*
-
Hlavně k večeru, co? Ty dropy mívám taky. Nevíte čím to?
-
hraní je jen jinej druh zábavy, stejně jako film a nebo kniha, jen je poněkud intenzivěnjší i když třeba knihomolové by to určitě chtěli popřít *5*
-
Částečně pravda, ale všechno má rub i líc. Multiplayerová komunikace tě zase naučí říkat věci jasně a srozumitelně. To že se za pět minut nemám o čem bavit neznamená, že bych díky zastydlé schopnosti komunikovat neřekl to, co jsem chtěl říct tak, aby to ostatní pochopili. To že někdo plácá a plácá a pointa stále utíká...
Mno a socialní vazby vůbec nemusí bejt způsobený hraním. Výchovou a vlastní mentalitou. Pokud budeš plácat po zádech a říkat jakej je to kámoš člověka co sotva znáš, je poslední dobou taková sociální úchylka. Já osobně slovem kámoš celkem šetřim, zato pro ně udělám co je v mých silách, a když jde do tuhýho, ani o tom nepřemýšlim a beru to jako povinnost. -
Nečetl jsem všechny příspěvky, ale pořád se mi dere na jazyk, že podle výzkumu je vlastně hraní jako takové jenom jinej způsob úniku a když nebudu hrát, budu unikat jinak. A každej po svým způsobu uniká ze všední reality/rachoty úplně jinak. Někdo jde kalit, jinej cvičit, někdo civý do bedny, někdo dřepí u FB, projet se na kole aaaa bla bla bla...
-
ani kdybych si ho přečetl stokrát tak se nic nezmění, protože nemá žádnou hodnotu
-
to sa dá napísať o všetkom...
-
specializovane weby na retro, retro blogy atd...
-
to čo je a nie je prínos nechaj na každého čitateľa ... ja som sa vďaka retro článkom o starších hrách dostal k titulom o ktorých som ani netušil, že existujú. Staré hry majú stále čo ponúknuť. A nie len starším hráčom ale i mladšej generácii.
-
Vyborny clanky se musi napsat. Pravda, ale tohle je prepsana novinka z VG247 ;)
Retro je jen prakticky pro lidi, co si chteji precist neco, co uz davno znaji. Informacni prinos nulovy... -
dalo by sa napísať toľko výborných článkov, napríklad v duchu retro o starších hrách z pred 10-15 rokov o vtedajších platformách a zaujímavostiach z tej doby ... ale nie ... radšej podme v stopách bonuswebu a bulvárnych článkov.
Mimochodom, vidím, že v menu je kolónka archiv a v nej "retro" ... tak neváham, natešený ju otvorím a *7* -
NE *2*
-
Mě na tom článku nepřijde nic špatného.
Jen jsme se opět z článku nic nedozvěděli. Opět je vše neprokazatelné a nejisté.
Nic méně, stále to ukazuje, že problém je v lidech nikoliv ve hrách. -
Byli, ale potom přišla kocovina a ta je na ho*no
-
Má, tzv "hrajú psychopati hry?"
-
Najlepšie na väzňoch bolo to, že na západe sa o nich písalo ako o politických! Len ľudia v CZ/SK vedeli čo to je za lúza. Ale keď chce niekto nobelovku, tak lietajú triesky všakáno.
-
To je ale blby zvaneni... A co to ma co spolecneho s hrama a clankem?
-
Proč se tu bavíte zase o politice? Ban na vás!
-
Co ma herni web spolecneho s zurnalistikou?