Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mart9

PES 4, MOHAA

• dworkin

Nejvíc mě asi bavilo Half-Life: Uplink, to bylo něco hodně nového a dobrého. Později jsem zjistilk, že je to dělané čistě na ukázku a není to v základní hře.

• Gordar

U mě vede demo na Half Life. Hrál jsem to pořád. Byla to docela dlouhá pasáž vytvořená jen pro demo, takový vertical slice plné hry. Bylo tak dobrý že HL byla první hra co sem si koupil.

• CZ_Travis

Dark Forces. To jsem prošel asi 150x

• Horst_Fuchs

One must fall 2097, s demem jsem nikdy nepřišel do styku, ale plná verze byla úžasná. Mimochodem, jedna z mála bojovek co šla skvěle hrát i na klávesnici. ,😁

Dema jako takový u nás doma nikdy moc nefrčeli, spíš pirátský CD. Ale dodnes v dobrém vzpomínám na UndIng. Na svou dobu úžasná hororovka. O to větší bylo po letech zklamání z plný Verze, která kvalit dema ani zdaleka nedosahovala... 

☹️

• Těžko říci, takových dem byla spousta, ale specificky si vybavím ta první co jsem hrál, a to sice GTA 1, Quake 2 a Nightmare Creatures.. A jak zde již někdo zmínil, Commandos.

Dodatek ke zmínce v článku. Pokračování No One Lives Forever by byla pecka, škoda že se asi nikdy nestane skutečností. 

• Metal Gear Solid 1, Project IGI 1, Soldier of Fortune 1 - to jsem točil pořád dokola. V  tom MGS jsem každou chvíli nacházel i nové věci (tajné průchody, bonusy), o kterých jsem předtím nevěděl, i když už jsem to hrál snad stokrát. :) 

• Inquisitor

Nejvíc dem jsem nahrál na PSX Crash, Tekken, Resident Evil atd. Vzhledem k ceně her, hraný do zblbnutí. Později asi nejvíc Flashpoint.

• Joshua

Nejvic ocenuji dema co doplnuji hru, u mne Starlancer, demo obsahuje dve mise co nejsou v plne hre.

• drasta

Starlancer byl ve svy dobe absolutni TOP a to nejen demo :D

• Derp_1337

Přesně tak. Starlancer měl velmi dobré demo. Skvělé to rozšířilo hlavní příběhovou linku v plné hře.

• Za me motocross madness nebo fighting force.

• Derp_1337

Jo, Fighting Force mělo vskutku dobré demo. Pokud si dobře pamatuji, tak to demo dokonce podporovalo hru ve 2 hráčích, což bylo obrovské plus.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit