-
Na me nejvic zapusobilo asi demo Flashpointu (ke kterymu casem vychazeli i mise od hracu) a prvniho FEARu. Obe dema jsem dohral snad 100x.
-
Starlancer byl ve svy dobe absolutni TOP a to nejen demo :D
-
Přesně tak. Starlancer měl velmi dobré demo. Skvělé to rozšířilo hlavní příběhovou linku v plné hře.
-
Jo, Fighting Force mělo vskutku dobré demo. Pokud si dobře pamatuji, tak to demo dokonce podporovalo hru ve 2 hráčích, což bylo obrovské plus.
-
Nejvíc mě asi bavilo Half-Life: Uplink, to bylo něco hodně nového a dobrého. Později jsem zjistilk, že je to dělané čistě na ukázku a není to v základní hře.
-
Vzkaz autorovi článku:
Zdravím, popis her, které jste uvedl ve vzpomínce, odpovídají Euro Demu 35 (hry
Tomi Makkinen Rally a Tombi).https://crimson-ceremony.net/demopals/eurodemo/index.php (je tam seznam her ze všech PS1 Demo disků)
A hra co hledáte je možná Blast Radius (vesmírná střílečka z 3. osoby, kde ovládáte vesmírnou stíhačku)
-
Za me motocross madness nebo fighting force.
-
Nejvic ocenuji dema co doplnuji hru, u mne Starlancer, demo obsahuje dve mise co nejsou v plne hre.
-
Mne trvalo déle jak dvě dekády, než jsem zjistil, že to bylo jen demo a ne plná hra. Podobně pak s Q3Arena.
-
PES 4, MOHAA
-
Nejvíc dem jsem nahrál na PSX Crash, Tekken, Resident Evil atd. Vzhledem k ceně her, hraný do zblbnutí. Později asi nejvíc Flashpoint.
-
Já měl pod pojmem demo zafixovanou demoscénu, ke který jsem se dostal přes Second Reality od Future Crew, pak jsem začal spíš sledovat kategorie intro 4k a 64k, kde se soutěží o nejlepší demo do 4 resp 64kB. Divím se, že o demoscéně, která je už od nepaměti navázaná na herní scénu (spíš na tu warez) není na Games ani zmínka.
-
Za mne to byly Commandos. To demo mne naprosto pohltilo a přesvědčilo, že tuhle hru chci hrát. Ale i demo Flashpointu bylo hodně legendární.
-
Jinak jsem si zrovna včera říkal jak by bylo fajn udělat článek o návratu demoverzí. Tento rok (díky aktivitě Steamu) jsem vyzkoušel opravdu štědrou porci dem a do osobního seznamu si tak zaznamenal spoustu potenciálních pecek jako např. Inmost, Chained Echoes, Sense - 不祥的预感 A Cyberpunk Ghost Story či třeba Papetura, Grounded, Star Renegades, CrossCode, Carrion apod. Je fajn, že dema jsou zase k dispozici. Mimochodem například Obserever v Redux edici má demo také a fakt to vypadá parádně :-)
-
Vyrostl jsem na textovkách od defraudanta Fuky, takže jsem drtil ještě z MC kazet na Didaktiku M :-) Tam dema nebyla. Později, na moderních strojích, si vybavuji jednoznačně dema Diablo (první díl a naprostou fascinaci mapou otevřenou přímo přes hru). Dále určitě nesmím opomenout Terminal Velocity, vynikající první Delta Force ve voxelové grafice nebo například i Duke Nukem 3D (pokud se nepletu, tak mělo demo). Spíš než dema si ale vybavuji shareware verze her, které měly například jen jednu epizodu ze 4 a člověk si pak zbytek musel dokoupit. V podstatě to ale dema byla. S novějším Celeronem si pak vybavuji jak mě totálně sejmulo demo Half-Life, odehrávající se někde snad na nějakém překladišti velkých kontejnerů (byl jsem odvařenej z UI vojáků). Také se mi zafixovala dema závodních her, která byla vděčná na pokořování časových limitů (druhý Need For Speed - to se mnou zkoušela i máti) a pak jakousi závodní hru se vznášedly (na vodě) a čluny v naprosto otřesné, stylizované a tuším že voxelové grafice. Byla to strašná blbost, ale také jsem ho mnohokrát protočil.
-
Lidi, to jsem vážně už tak starej, že si nikdo, ani z redaktorů, nevzpoměl na nejlepší demo všech dob Wolfenstein 3D: Episode 1? :). Kolikrát jsme tohle prošli ve škole. Nepočítatelně :).
-
Metal Gear Solid 1, Project IGI 1, Soldier of Fortune 1 - to jsem točil pořád dokola. V tom MGS jsem každou chvíli nacházel i nové věci (tajné průchody, bonusy), o kterých jsem předtím nevěděl, i když už jsem to hrál snad stokrát. :)
-
CoD 4 a Crysis. Dostal jsem tenkrát nový PC a tohle jsem furt otáčel.
-
U me asi FIFA: Road to the World Cup 98, kdy jsme s kamaradem zahravali penalty proti sobe na jedne klavesnici, diky nove pocitacove ucebne skoly. Ale samozrejme GTA nebo Diablo 2 jsou hned v zavesu.
-
Obě tebou zmíněná si pamatuju :) V demu na Diablo jsem taky strávil hromadu času a neustále obcházel hřbitovní dungeony v naději, že mi padne o bodík lepší gear :)