-
Diablo 2 nikdo? Jediné demo které jsem hrál víckrát než demo Terminal Velocity na cd k Duke Nukem 3D.
-
Carmageddon 1 - S casovym limitem dema asi 5 minut ktery sem se marne snazil zastavit pres Game Wizard 😂
Fallout - Jatka v Junktownu s minigunem
Full Throttle - Hrozne kratky a koncilo to doslova cliffhangerem, k plny sem se dostal az po letech
-
Těžko říci, takových dem byla spousta, ale specificky si vybavím ta první co jsem hrál, a to sice GTA 1, Quake 2 a Nightmare Creatures.. A jak zde již někdo zmínil, Commandos.
Dodatek ke zmínce v článku. Pokračování No One Lives Forever by byla pecka, škoda že se asi nikdy nestane skutečností.
-
One must fall 2097, s demem jsem nikdy nepřišel do styku, ale plná verze byla úžasná. Mimochodem, jedna z mála bojovek co šla skvěle hrát i na klávesnici. ,😁
Dema jako takový u nás doma nikdy moc nefrčeli, spíš pirátský CD. Ale dodnes v dobrém vzpomínám na UndIng. Na svou dobu úžasná hororovka. O to větší bylo po letech zklamání z plný Verze, která kvalit dema ani zdaleka nedosahovala...
☹️
-
Deus Ex a Daggerfall. Pařil sem to s otevřenou hubou dny a noci.
-
Dark Forces. To jsem prošel asi 150x
-
U mě vede demo na Half Life. Hrál jsem to pořád. Byla to docela dlouhá pasáž vytvořená jen pro demo, takový vertical slice plné hry. Bylo tak dobrý že HL byla první hra co sem si koupil.
-
Vašek Pecháček: Dark Cloud?
https://youtu.be/f3GS9CkbX8M?t=636