-
Za mě je to svatá trojice miniher Triple Triad (ffviii), Arcomage (m&mvii) a Fanorona (aciii).
-
Za mě čára v Poldovi, pazaak v KOTORu genialita, kostkový poker v prvním Zaklínači, hodně mě bavilo všechno v RDR II, vytuněný mlýn v Xuan Yuan - Sword VII. Dále třeba šipky v pubech ve Watch_Dogs: Legion. Cokoliv ve hrách od Amanita Design. Minihry v Yakuze byly super, stejně tak i v Shenmue. Je toho moc. Mám je rád.
-
Wolfenstein3D v moderních Wolfech byl taky příjemné zpestření ;-)
Jinak z redakce jednoznačně zarval šponu Jirka Svák!
-
Kromě již zmíněných me napadá ještě hackovaci minihra v prvním bioshocku. To mě celkem bavilo i když to byla jen taková kravinka.
-
Jsem asi výjimka, ale minihry úplně ignoruju a nemám rád, když mě do nich hra nakonec donutí. Nevím čím to...
Ve Witcherovi 3 jsem nehrál ani sekundu gwintu, v KCD jsem byl donucenej hrát kostky u lapků a nějak jsem to holt přežil. San Andreas a posilovna byla strašnej zabiják :D Tak třeba jednou něco najdu. Asi to bude mít co společného s celkovým (ne)časem na hraní.
-
Polda 3 - čára. Jako malý jsem to miloval.
-
Tak já nevím. Ať přemýšlím jak přemýšlím, tak mě nenapadá jediná minihra na kterou bych vzpomínal jako na něco dobrého.
-
Zaklínač 1. Kostkový poker. COD nevím jaký díl, ale v Nazi Zombie mě bavili ty automaty...
-
Nejlepší karetní hra ve hrách je samozřejmě Triple Triad z FFVIII. Nevíte nic 😎
-
Kostky v Kingdom Come a poker v RDR2. A v GTA SA jsem rád chodil do kasina a na kulečník :) chtělo by to něco i do Cyberpunku
-
Přesně, ARCOMAGE! Neznáte nic 😎
-
Šipky ve Final Fantasy VII, už mi fakt chybí otevřený hospody...
-
Arcomage FTW! Pazaak taky nebyl špatný, ale Arcomage je nejlepší karetní minihra, nehledě na skvělé odměny které hráči přinese po obehrání všech hospodských. Naopak Gwent mi do Witchera vůbec nesednul a kromě povinného tutoriálového questu jsem ho ignoroval.