Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • untentrauer

Zaklínač 1. Kostkový poker. COD nevím jaký díl, ale v Nazi Zombie mě bavili ty automaty...

• Přesně, ARCOMAGE! Neznáte nic 😎

• Tak já nevím. Ať přemýšlím jak přemýšlím, tak mě nenapadá jediná minihra na kterou bych vzpomínal jako na něco dobrého.

• KrejciPetr

Polda 3 - čára. Jako malý jsem to miloval.

• 0011

Arcomage FTW! Pazaak taky nebyl špatný, ale Arcomage je nejlepší karetní minihra, nehledě na skvělé odměny které hráči přinese po obehrání všech hospodských. Naopak Gwent mi do Witchera vůbec nesednul a kromě povinného tutoriálového questu jsem ho ignoroval.

• jindra.veliky

Kostky v Kingdom Come a poker v RDR2. A v GTA SA jsem rád chodil do kasina a na kulečník :) chtělo by to něco i do Cyberpunku

• Šipky ve Final Fantasy VII, už mi fakt chybí otevřený hospody...

• Bumtaratabumbumbum

Za mě je to svatá trojice miniher Triple Triad (ffviii), Arcomage (m&mvii) a Fanorona (aciii).

• yeniczek

Jsem asi výjimka, ale minihry úplně ignoruju a nemám rád, když mě do nich hra nakonec donutí. Nevím čím to...

Ve Witcherovi 3 jsem nehrál ani sekundu gwintu, v KCD jsem byl donucenej hrát kostky u lapků a nějak jsem to holt přežil. San Andreas a posilovna byla strašnej zabiják :D Tak třeba jednou něco najdu. Asi to bude mít co společného s celkovým (ne)časem na hraní.

• Maxianimal

Nejlepší karetní hra ve hrách je samozřejmě Triple Triad z FFVIII. Nevíte nic 😎

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit