Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Paul_cz

CDP bude dělat dalšího Witchera i kdyby seriál neexistoval nebo byl 1/10 totálním shitem co hned zaříznou. Je to jejich flagship značka.

• Paul_cz

Sapkowski měl možná slzy v očích při natáčení protože je cool něco takovýho vidět, ale jinak říkal že nečetl žádný scénář a neviděl nic rozpracovaného, protože si chce počkat na finální produkt.

A já bych si tipl, že je teď docela smutnej, protože finální produkt dost ošklivě masakruje jeho dílo. Emocionální dopad jeho nejlepších textů v seriálu kvůli špatnému scénáři není.

• Marines

Chápu není to o genech, je to o přikakaném čecháčkovství, říznutým komunismem, ale když jde zdravotně do tuhého, třeba německá kostní dřeň, či ledviny k zahození nejsou. Víte, ono slovanství je výmysl Palackýho a jeho píárově pomýlené bandy, která si mylně nalhávala, co nikdy pravda nebyla... Ale ani Sapkowský z Geralta nedělal žádného slovanského bijce, mne se první díl celkem líbil, i když nebyl zcela podle hry, či knih...

• Dokoukáno a docela spokojenost. K dokonalosti to má daleko, ale Netflix dokázal udělat dobrý kompromis....

Tak koukám, že se to asi líbilo i Sapkowskému :-)

Lauren Hissrich řekla v rozhovoru, že několikrát viděla, jak spisovateli Andrzeji Sapkowskému tečou slzy při natáčení. Moc se mu líbilo, s jakým zápalem pracovali na tomto projektu. 

• TheGGG

ale polevit se nesmí

• iSpirit

tahle válka je pro všechny strany ztracena. SJW, Anti- SWJ, Steam- EPIC, PC-konzole. Xbox vs PS4 vs N. Mám pocit, že je to čím dal horší na tom internetu a lidi jenom pořád nadávají. Všechny strany jsou toxické. 

A já začínám být místy taky takový. To je to nejhorší😂.

• TheGGG

bohužel probíhá tady tvrdá internetová kulturní válka... válka člověka změní. Na humor už není čas...

• iSpirit

tohle je mnohem lepší přístup. Nebuď tak nerudný. Co si v minulosti pamatuji, tak jsi byl vtipný a úplně jsi měl všechno na párku. Teď jsi pořád nasraný proti něčemu. Máš na víc.

• TheGGG

není to jen o genech, ovšem toto nebudu vysvětlovat milovníkovi jů es ej, ti nemají žádnou historii a kultůru

• TheGGG

budu muset vyzkoušet ještě tak jeden nebo dva díly netflix witchera (dostal jsem echo z pro mě důvěryhodných zdrojů, ať to ještě zkusím)... v prvním díle mě ti černoši v evropské středověké fantasy vadili míň než bych čekal (možná proto, že to stejně nemá s witcherem nic společného). První díl mě nijak nezaujal, ale jsem ochoten tomu ještě dát šanci, třeba mě tam něco zaujme.... jak se říká u nás, na hate není nikdy pozdě. 

• Marines

Hezký, slovanská hrdost ! Až budete mít více peněz, nechte si udělat genetické testy od specializovaných pracovišť, budete zírat jaký jste "slovan" , teda pokud nejste narozen v Moskvě. Pokud jste jen trochu z české kotlinky, tak Vaše slovanství vezme za své....

• sugyn

Nikomu neprijde divny ze Yennefer ma fialovy oci od zacatku?

• Realtoltek

Seriál mě strašně zklamal, vše působí uměle a bez atmosféry. Dal bych tomu max 60 procent.

• iSpirit

mam z tebe silně zaujatý pocit. Myslím, že jsi viděl jeden díl a šel jsi blejt.  U tebe alespoň vím, že jsi to četl dříve, než jsi to hrál, takže nejsi takový ten toxic Witcher 3 fanboy, který začal se Zaklínačem 3 a sežral moudrost světa. I tak bys to měl brát trošku více v pohodě. Nelibí, tak nelibí. 

• Derp_1337

To možná chtěl naznačit, ale to se nevztahuje na tento případ.

Jeho subjektivní názor na danou věc je negativní a tak se snažit ostatním podsouvat svůj názor a tváří se jako kdyby jeho názor byl nějakým objektivním ukazatelem kvality.

• TheGGG

tak TLJ tam měl velké krytí od novinářů čistě jen kvůli agitkám a politické korektnosti... překvapivě u witchera žádná taková šaráda nepomohla, protože to je prostě tak špatný produkt že ani journos ho nepřijali. Oba jsou to samozřejmě škváry, ale u disney to jistí ty miliardy co mají k dispozici na dobré recenze. U witchera mě stačil vidět cast a měl jsem jasno. Viděl jsem první episodu a je to brak jak hrom. Tedy jsem měl pravdu. Design Nilfgaardských vojáků je největší WTF co jsem ve fantasy viděl od dob televizních braků s Kevinem Sorbem

• iSpirit

hele. Dole si nechal vzpomenout na TLJ. Jen tak pro info. Na Rottenech má TLJ 91% a na MT 85%. Takže si jen vybíráš, co se ti hodí. Na Witchera jsi byl nachystaný celou dobu, jak to bude hejtovat. 

• Coffin.Corner

Zcela srozumitelně tím chtěl říct, že popularita ještě neznamená kvalitu.

• TheGGG

a witcher má 53 na metacritic LoL... megafail. IMDB má být jako důvěryhodná stránka? Muhehe

• Derp_1337

Seriál Witcher má momentálně hodnocení 9,1/10 na IMDB. Což je "není po světě příjimán s nadšením", jak říkáš. Trololol

Jinak nevím, co kdo má proti CoD. Myslím, že v určitém bodě většina z nás si zahrála nějaký díl CoD. Sice se mi nelíbí, jak vývojáři udělali ze spousty dílů pouhý ca$hgrab, ale nedá se jim upřít, že čas od času vydali slušný díl.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit