Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • https://www.youtube.com/watch?v=OEVzPCY2T-g&ab_channel=Cinemassacre
  • Ani bych se nedivil, kdyby se Joel konce dvojky nedožil a možná i její rukou. Přece jen na konci jedničky bylo vidět, že moc dobře věděla že jí lže, ale musela to přejít, protože tou dobou ho prostě potřebovala aby mohla přežít.
    V traileru je vidět, že už nastala doba, kdy se o sebe umí postarat až moc dobře a imunita jí dává obrovskou výhodu.
  • Jack1947
    No rozhodně to bude už ted lepší než ten - Days gone( kterým se moc zatím nepředvedli)
  • Jack1947
    To bezesporu, jen jsem to myslel tak že si nechali otevřené vrátka pro další případné pokračování.
  • A víc fps. *15*
  • Škoda, že se ta hra nejmenuje The Least of Us. Podobně jako RDR2 mohlo bejt Read Dead Renegade. Holt marketingy jsou dnes postavený na číslovkách, ne na originlních názvech.
  • matthew451
    Mimochodom, tvorcovia počas panelu na PSX oznámili, že hlavnou hrateľnou postavou v pokračovaní bude Ellie.
  • Vogon
    Ta youtube verze má navíc lepší hratelnost a je více cinematic.
  • To je mi fakt lito. To muselo bejt strasny zklamani.
  • Malleth
    A já sem myslel že jen pro američany musej hlavní postavy umřít aby byl příběh ukončenej. Každýmu, kdo příběh jedničky pochopil, je jasný že ta linka uzavřená je. Není třeba se v tom víc pitvat, beztak takový pokusy většinou nedopadaj dobře.
  • Nebo na Youtube.
  • Paul_cz
    Nevyjde, ale např. Last of Us je už na PC hratelné bez vlastnictví konzole přes PS Now.
  • Chtěl jsem aby i ichtylové jako ty věděli, o čem mluvím.
  • S tim musim souhlasit. Kdyz uz, tak meli ze stejneho sveta dat jiny pribeh jinych postav a Joela a Ellie nechat maximalne jako vedlejsi hrdiny.
  • Toto zcela jiste na PC nevyjde.
  • mohol si dat ako priklad inu malbu. zrovna mona lisa je overhyped bullshit
  • PS3 jsem koupil jen kvůli TLoU a nic jiného na něm nikdy nehrál. No vypadá že s PS4 si to zopáknu.
  • Tupik
    Skvělá hra ale kvůli jedný nebo dvěma hrám se mi nechce kupovat lapač prachu :D :D Metal Gear Solid taky nakonec vyšel na PC :)
  • Jack1947
    Safra, kvůli tomu snad by PS4 stálo za to i ( jednou časem - za pár korun).
  • tak dlouho si nemužou dovolit čekat, navíc tohle není Kingdom Come nebo Star Citizen, je to jen tunel a tam prakticky není co vyvíjet. Navíc mají jiste nejake nepoužite materiály z prvního dílu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit