Přejít na výpis diskuzí
Naughty Dog oznámili druhý díl The Last of Us
3.12.2016 | Aleš Smutný
90 příspěvků
-
Vypadá to parádně, já si tu konzoli snad koupím.
-
-
A proč to nenapíšeš jako LV ale musíš zakládat nový nick?
-
-
To nejsem já, to je kolega z práce.
-
-
-
Toto bude bezpochyby hra roka. HRA HIER. ND sú králi.
-
konec původní hry nepředjímá žádné pokračování. Opravdu mě mrzí, že se tvůrci přesto vydali touto cestou. Ať je mi však skutečnost, že bude něco jako „druhý díl“, sebevíce hořká, klaním se. A to schopnostem tvůrců vytvořit další mindblowing vizuál.
Nic tak graficky působivého, jako právě trailer na TLOU 2, jsem v herním světě ještě neviděl. -
-
Tak to jsi tedy toho moc nehrál a neviděl ...
-
-
trumfni to, Karle. :)
Pošli nějaký ten youtube.
-
-
-
Bylo by skvělí kdyby to vyšlo i na PC abych měla možnost si zahrát protože my příjde že hra je vážně skvělá a proto je škoda že není na PC
-
No rozhodně to bude už ted lepší než ten - Days gone( kterým se moc zatím nepředvedli)
-
-
days gone je v ranne fazi vyvoje a videli sme dva gameplaye stejne lokace jinak hrane ... vypadalo to skvele rozhodne bych to nesrovnaval s tlou 2 pac to je jasna bobmba ale days gone vpydaa nadejne bych rekl
-
-
Ty předskriptovaný zombíci co se bugovali a běželi slepě za hráčem( na porážku) teda byli fakt skvělý... ale jo vypadalo to jak nějaký ranný early akces to jo
Co se staráš beztak to zkoukneš jen na YT a to není žádnej zážitek ne u téhe hry.
-
-
-
Oukkeeeeej... vypadá to na předčasnej vánoční úklid PS4ky :D nechť se žhaví kovy mé, na Last of Us 2 ať jsou hojně připravené....
-
Tak si zase musim půjčit konzoli. Ještě, že těch her, co mě vždycky nalákají není moc. Ale Last of Us první díl byla MOC prima hra, věřím i pokračování. *5*
-
Vzhledem k tomu že je to fakt super early a tohle je v podstatě takovej concept trailer bych nečekal vydání před 2019, spíš 2020. Koneckonců sotva dodělali U4 a ještě k tomu dělaj datadisk. Ale trailer pěknej, nepochybuju že to bude kvalitní.
-
-
tak dlouho si nemužou dovolit čekat, navíc tohle není Kingdom Come nebo Star Citizen, je to jen tunel a tam prakticky není co vyvíjet. Navíc mají jiste nejake nepoužite materiály z prvního dílu.
-
a já bych si klidně tipnul 2018.
-