Přejít na výpis diskuzí
Naughty Dog oznámili nové Uncharted exkluzivně pro PS4
15.11.2013 | Adam Homola
34 příspěvků
-
Naughty Dog = záruka kvality ! Dohrál jsem všechny díly asi 3x a po přečtení titulku mám chuť si opět zahrát nějaký díl. Mé přání bylo vyslyšeno *1* . Díky Naughty Dogu ! *3*
-
Vypadá to na jednu z prvních her, kvůli který se PS4 bude vůbec prodávat
-
Chybí mi pořádná third person akční adventura s Indiana Jonesem. Nepochopím, proč LucasArts nikdy nedodělali ten díl postavený na Euphoria enginu *9*
-
Ten teaser je takovej nějakej moc...drsnej a "temnej" na Uncharted hru... Jsem zvědav co z toho vyleze, o kvalitách nepochybuji :)
-
-
Proste dalsi desitkova hra:-)
-
Francis Drake
-
-
Každý díl měl svoje slabiny, ale byly to slušný skriptovaný jízdy v tom lepším smyslu slova..
Jestli musí v Uncharted na něčem zamakat tak to jsou imho právě lepší záporáci. -
-
Dvojka byla asi nej, tam mě přišel dobrej i ten padouch...Ve vysledku to je ale o tom kam se jako Nathan podíváš a co budeš dělat a padouch je na začátku, uprostřed a na konci *1*
-
-
Jojo dvojka je nejlepší, to souhlas. ale ten zaporak a poslední souboj se mi moc nelíbil. a to říkám z pozice člověka který to dohral na crushing všechno..
-
mně se nejvíc líbila trojka, mělo to u mě vzestupnou tendenci. ale i jednička byla super. ale teda jak jsem hrál 2 a 3 hned po sobě, trochu se mi to slévá :)
-
ASi jsem jedinej majitel PS3, který zatím ani jedno Uncharted nehrál :-) Přitom se mi trojka válí na poličce, dostal jsem ji v bundlu, ale přednost dostalo Killzone, LoU, GTA V.. Asi si budu muset na to hraní vyhradit víc času a dohnat resty :-)
-
-
Ja ti doporucuju zahrát si vechny tři díly tak jak jdou za sebou. Jasně ten první už nemá takovou pěknou grafiku jako zbývající dva ale pořád je to hodně slušný. A abych pravdu řekl mě dokonce jednička bavila asi i nejvíc :D, ale jinak výborný jsou všechny tři díly.
-
Určitě bych si být tebou nejdříve zahrál Uncharted 2, až se pro tyhle 2 hry rozhodneš...
-
-
-
Dvojka moc slabin neměla. Spíš šlo o vrchol svýho žánru.
-
-
Asi mě ukamenujete, ale sérii Uncharted jsem si užil o krapet víc, než skvělé the last of us - tam mě vadilo, že ač prostředí k tomu svádělo, nebylo možno se volně pohybovat, koridor mi přišel pro takovou epickou hru, až příliš tísnivý. I když se dá asi čekat, že se toho v dalším uncharted nejspíše moc nezmění co se týká volnosti, tak se na Drakův návrat opravdu hodně těším :)
-
Proč mi při přečtení titulku zničehonic zvlhly trenky? ... Jo, už vím, moje druhý nejoblíbenější studio oznámilo novou hru a ještě k tomu se jedná o nový Uncharted, tak asi proto.
Napadá mě jediný - Sir Francis Drake! Nateův příběh byl totiž dobře zakončen, takže není důvod v něm pokračovat nebo zbytečně s jeho příběhem prequelovat.
A zas mám před očima tu vidinu, že tohle bude jedna z her, která mě donutí PS4 koupit dřív, než bych původně zamýšlel. -
-
Vůbec si nemyslím že je příběh zakončen pokud si hru hrál pozorně tak je tam dost neobjasněných věcí :) např. Pravé jméno Nathana zda je vůbec pravda že se tak jmenuje jak říkala marlowa.Prostě si myslím že toho je dost co o něm ještě nevíme :)
-
-
přidávám video http://www.youtube.com/watch?v=5RNuwrY8uEM.Dokonce mě i zajímá co se stalo s Nathanem a Elenou že se rozešli pokud vím tak to taky nebylo nijak objasněné.
-
-
to je spatny kdyz ti vlhnou trenky z hry kde behas z chlapem *11*
-
Jako že by Uncharted "4" bylo z doby kdy žil Sir Francis Drake? Tak to by byl mazec... *8*
-
-
No já v to právě věřim. A to hodně. :)
-
-
Ted sem to psal akorat kolegovi, ze prijemny by byly pasaze ze soucanosti s Nathanem a z minulosti se Sirem Francisem
-
-
To já bych právě už nechal Natea na pokoji. Věnovali se mu tři díly, ve trojce šli i víc do minulosti a pěkně celý jeho příběh zakončili. Ale musím uznat, že ten nápad nezní špatně.
-
-
Podľa mňa uncharted dosť stojí na hlavných postavách, ako sú Nathan a Sully. To je ako keby si chcel Tomb Raider bez Lary, alebo Indyho bez Jonesa :)
-
-
-
-
-
-
jo tohle studio je obrovská kvalita, škoda že jen pro playstation
-
a co když to bude jen na ps4? :3 to už máte všichni čtyrku?
-
-
Už je oficiální že to bude JEN na PS4, s tim každej počíta... Stejně jako že to vyjde tak v roce 2015
-
-
tak tak a do roku 2015 je na koupi PS4 čas.
-
-
-
no zrovna minulý týden jsem dohrál trojku. tak jsem zvědav.