Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    Neschopnost a debilita vývojářů. Nic jiného v tom nevidím. To nejhorší je, aby člověk udělal hru hratelnou jedině tehdy, když odvede práci za vývojáře a sám si odemkne či vylepší. Vadilo mi to u 1. verzí DS na pc a tady to nebude jiné. Nevidím důvod takové vývojáře podporovat penězi, když oni na to vesele kašlou a zaobalují to do sladkých řečiček jako filmový zážitek a jiné srandy.
    • Jako sdělení "filmovosti" nového AC mě zdvihlo ze židle, jako vymluvit se že místo toho, že to nezvládá hw tak se vymluví na filmovost aby náhodou nemuseli udělat dobrý port na pc, kvůli tomu je budu bojkotovat i kdyby vyšel patch, tak na uplay mám lepší hry (AC 2, broderhood,... takové už asi nevydají) a nemám důvod tohle podporovat, tak si to holt nezahraju, žíly mi to netrhá, naštěstí máme firmy jako cdprojekt, uvidíme.
  • Zde je jednodušší návod:

    Nekupujte tuhle sra*ku na PC
    • Raději kupte nějakou odladěnou pc-exluzivitu jako X-REBIRTH
      • Jistě ... pokud si chci zahrát survival horor, určitě prahnu po X-Rebirth, nebo Star Citizen ... ono tady těžko něco doporučovat když se tento žánr většinou PC vyhýbá :D ... že
        • Nebo si prostě počkat na Resident evil re.
      • Nebo počkat na Star citizen :)
        • Tak dneska jsem oslavil 55 narozky, takže nevím jestli se toho dožiji, snad muj vnuk si to zahraje...
  • To jsou zase věci nejdřív AC Unity 900p a 30fps a teď zase 2,35:1 a opět 30fps. Ani mě tak nezaráží snímky jako ty formáty a tipy rozlišení... To jsou zase novinky, který mi hlava nebere!?! *7*
  • Přesně tak.

    "Tvůrci tento krok vysvětlují snahou o to, aby hra běžela korektně a bez chyb"

    :D

    Prostě to udělali na konzole kde na víc než 30fps není výkon, PC verzi si ulehčili nějakým primitivním portem a obkecali to tady těma hovadinama. To s tím poměrem stran je další dobrý vtip (to je údajně na všech verzích?) a zase takové hloupoučké vysvětlení to snad není možný tohle. Prý filmovější. Až na to, že film se tvoří uplně jinak, realita se snímá kamerama, všechno tam funguje jinak. To je jako srovnávat auta s letadlama a pak říct, aby jste se v letadle cítili jako v autě, omezili jsme rychlost letu na 90kmh.
  • PC verzi je framerate automaticky uzamknutý na 30 snímků za sekundu. Tvůrci tento krok vysvětlují snahou o to, aby hra běžela korektně a bez chyb. Tohle je nejvetsi kravina dead rising 3 jsem hral s unlock na 60fps a za celou dobu hrani jsem nezaznamenal zadnou chybu ve hre je to jenom dalsi zpusob jak se tvurci vymlouvaji ze tahle hra je jenom dalsi tupy konzolovy port.
    • Mato1987
      netáraj, ja som si dr3 zaobstaral asi pred mesiacom za 20 euro a je to otrasný port, to sa jednoducho nedalo hrať, mi nevrav že si mal stabilných 60 fps....hra okrem toho často padá a je nestabilná...grafika taktiež stojí za jedno veľké prt.
      • i5-750/8g ddr3 1300mhz/gtx 660 oc a hra jela bez problemu na 60 na intel/nvidia to jede bez problemu ale bracha co ma pocitac s amd si hru nezahraje a pritom ma lepsi sestavu nez ja
        • Mato1987
          lol ja mám i5 3570k, 16 gb DDR3 ramky a dve gtx 670 a 60 fps to nedokázalo udržať stále, hra je odfláknutý pc port, padá to, seká to, graficky to tiež nie je nič svetoborné....
  • Někdo umí, někdo se vymlouvá a lže. Chtěl jsem si to koupit, pokud to bude dobrá hra, ale rozmyslel jsem si to, autoři si za to můžou sami.
  • A pak člověk nemá dávat přednost konzolovým verzím. Když na PC ho většinou čeká řada obstrukcí. Ať už jde o nepříliš dobře provedenou optimalizaci, nebo jiné problémy. Naposledy mne celkem zamrzela koupě Divinity Original Sin, teď o posledním víkendu. Jako neberte mne špatně, hra je to opravdu libová, ale kupoval jsem to hlavně kvůli tomu, že to má i editor, s vidinou jak se moje kreativní duše vyřádí při těch možnostech interakcí co v "DOS" jsou (např. viz. Bucket - "Can hold any liquid, and also the heads :D). Bohužel jsem zjistil, že u aktuální verze 2.x z GoGu je to nějaké rozbité a editor se nrozběhne :(, celé to zatuhne při načítání základního modulu (knihovny) .... údajně co někdo nějak vyzjistil kvůli nějakému jazykovému balíčku. A bohužel vývojáři z Larianu jen v threadu odpověděli, že o tom problému vědí ale že na to nemají ani žádný odhad kdy ho vyřeší :(. Věřím, že kdyby existovala konzolová verze (i přes obstrukce s uváděním patchů atp. a díky větší kontrole od výrobců konzolí) by se to nestalo a vše by fungovalo :(.
    • jestli povazujes za vyhodu to,ze ti vydavatel na konzoli dovoli hru tak maximalne spustit,tak se potom nemame o cem bavit...

      navic ta chyba s editorem jde opravit, 5 minut googleni a najdes tu potrebnou jazykovou knihovnu
      • budu vděčný za odkaz, kde se toto řeší, když mi nebyl ochotný/schopný pmoci support team z Larianu, předem díky
        • neni to tak uplne legalni zasah do hry,takze odkaz budes muset najit sam,google a tam "cs rin ru divinity original sin editor patch"
          • Tak v tom threadu jsem našel jako poslední který se řešil verzi 1.0.177, což je dávno příliš staré, pokud tomu dobře rozumím. Právě v patchích přidávají pravidelně hromady textu tak tam asi bude adekvátní jazykový balíček hrát podstatnou roli, alespoň usuzuji podle vyjádření těch týpků co tvoří svépomocí češtinu.
            • Tak ten neoficiální update 1.0.177 asi bude odpovídat patchím z počátku října, ale nějak z toho nejsem moudrý, pouze přepsání language.lsx souboru + nějakých dalších v English lokalizaci ničemu nepomohlo. Asi jedině kdybych si stáhl celou cracklou verzi .... no a ostatně tak to máme skoro pořád, oficiáně se málo co opraví a lépe jsou na tom vždy ti co to celé stáhli :). Pokud nějak víš co s tím, napiš mi kdyžtak na email: xTomx@seznam.cz, díkys
      • a co bys s tou hrou jako chtěl dělat, když funguje jak má? Lol to je demence toto...
        • Veskoslav
          Buď piš jako hey nebo jako n....
    • Veskoslav
      To je tak naivní si myslet, že kdyby byla konzolová verze, že to jede.....Kolik znáš her na konzole, které mají editory či moderskou komunitu? Stačí 5 her.
      • Little Big Planet (1+2+racing), Minecraft, Infamous 2, GTA 5, Far Cry: Blood Dragon, Hitman Absolution...
      • GTAV a Skyrim asi nejvíc, pak celkem jede GTA IV a občas něco na oba Fallouty...
      • nechytej se jednoho slova a raději si přečti moji reakci na madPav3L :)
        • Veskoslav
          Co ti na to mám napsat. Ty jsi prostě uživatel, co zapne a co dostane od výrobce, to mu stačí. Ale jakmile se najde problém, který nemusí být způsoben tvou vinou viz editor s Gogu, tak hned je všechno špatně a konzole to zachrání. Konzole nic nezachrání.
          • Zrovna někomu jako jsi Ty se nemám potřebu ospravedlňovat. Já jsem člověk, který se rád v něčem pošťourá, ale pokud dám někomu 1100 za "balení" které má obsahovat určité proklamované věci, tak bych byl rád kdyby ty věci fungovali. Jen si nerad nechávám "nasrat do ruky". Kdybych to věděl, že to nefachá, rozhodl bych se třeba pro koupi něčeho jiného, co má funkční editor, třebas Shadowrun s DLC (i když je hra samotná poměrně plochá, oproti Divinity).
        • zatim ani jedna, tak cekame, hrdino
          • omlouvám se to byla reakce na Veskoslava, ty pc gumy mě rozčilují...
    • Good joke... kdyby to bylo na konzole, tak žádnej editor ani nemáš
      • To je věc druhá, pouze jsem tím chtěl říct, že tam by alespoň nedovolili prodávat něco rozbitého. Za 7 let co mám PS3 jsem s jedinou hrou neřešil žádný problém. Narozdíl od PC kde je to pomalu u každé druhé hry.
        • Kinet1c
          Drahy moj, ale to je problem nie PC, ale tych ubohych vyvojarov, ktory ti ponukaju na PS a Xbox vylestene vypolirovane zbozie a PC si stale myslia, ze im staci aj kus h.vna a budu spokojny. Kto tu potrebuje zmenu su pani vyvojari a ich hlupy dementny postoj a nie hry na PC. Hry na PC mozu a funguju bez problemov, ked to je vyrobene a otestovane tak ako by to malo byt. Zial opak je pravdou a velakrat sa berie PC ako nieco strasne a preto musi pikat, tym ze dostanu zle porty.
          Moj nazor je ten, ze ked sa hra vydava multiplatformne, v prvom rade by mali vymakat PC port, pretoze ako vidime, tu natrafia na ludi, co maju radi nastavenia a slobodu nastavenia si svojich detailov (takze nie preto prve PC, lebo pc master race a podobne kraviny, jednoducho prave pre toto co sa deje aj teraz aby sa nestalo 30fps vyhovorka castym javom.). Potom az konzole, na ktore treba skoro vzdy podoladovat detaily a vykon, aby ti hra mohla behat bezchybne, pretoze ty si kupil tu konzolu, ty nemozes doladovat detaily, priliz rozsirenym nastavenim a tym padom, what u have is what u get, takze nemalo by to byt naopak.. Potom by sa vyhlo takymto veciam, zial nedaju si povedat, stale robia chyby a potom si taky ako ty poviete, ze PC fuj, lebo su take zavady na hre a ine a co ja viem co a pri tom, celemu tomuto nezmyslu sa da vyhnut tym, ze svoju energiu zameraju aj na doladenie PC verzie. Mnohy to nerobia potom to konci ako konci a potom sa stazuju na piratov, na to uz zabudnu, ze v provom rade predavali nedokonceny sh.t, ktory vecsina nechce a nehodla zaplatit sumy 50-60e.
        • Tak já taky neměl na PC žádný vážný problém s nějakou hrou... je to o tom co kupujete. Pokud to jsou sračkojidní porty z konzolí, kde vydavatelé kašlou na kvalitu a chtějí jen vytřískat další peníze, tak se není čemu divit.
          Co se DOS týká, tak s tím jsem neměl žádný problém... teď jsem zkusil spustit editor a taky běží.
          • A o jakou jde verzi? Steam? Nebo GoG?
            Já mám problém konkrétně s verzí z GoGu.

            Aktuální stupeň verze:
            Hra verze: patch_divinity_original_sin_2.12.0.23
            Editor verze: setup_the_divinity_engine_2.4.0.11

            Jinak, vyjádření Larianu v threadu:
            http://www.larian.com/forums/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=556854&#Post556854
  • Občas mě zamrzí že se nějaký titul na PC neobjeví ale pokud nehodlají poskytnout odpovídající port pak raději ať ho nedělají vůbec. Protože o takové srá.ory bych ani kolo neopřel. *6*
  • nextgen, hra vypada hnusne a este bezi na 30fps..viete, nech to je filmove :D
  • Kinet1c
    To je ako teraz s FFXIII, to uz clovek nech si rovno kupy ci pozicia ps3 a zahra na tom aby si to uzil a nie locknute 720p, tu zas 30fps, kedze dnesne aj priemerne pc by to nedalo na 60, no nic, zial toto nie je ani tak problem konzol, ci PC, ako som uz tu pisal, je to problem vyrobcov hry ty co tu hru ladia a optimalizuju, ty sra.i su zodpovedny za toto, a potom nezostava nic ine, len vymysliet vyhovorky, nech su akokolvek komicke a realitou maju spolocne asi len slova, ktorymi su tie nezmysli vyjadrene.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit