Přejít na výpis diskuzí
Návod na odemknutí framerate a God módu v PC verzi The Evil Within
14.10.2014 | Petr Poláček
135 příspěvků
-
Ano, to je mi teda logika. Takze vyvojari vydaju totalne sprasenu hru z hladiska optimalizacie (nejak sa nam ta mizerna optimalizacia, kedy zrejme autori nevedia od dobroty, ako by zdrojovy kod este viac doj3bali, za posledny rok rozmaha). A my z toho celeho mame akoze padnut na prd3l, zejo? *10*
A fakt najlepsie je, ze ked hru vydaju, je potrebne hrabat sa v (v tom lepsom pripade) v konfiguracnych suboroch a tym celu hru aspon ako-tak normalne rozchodit (btw, konzolisti nech ostanu v klude, pretoze na ich "radiatoroch" pre zmenu kazda hra vyzera aspon o niekolko tried horsie, cest vynimkam). V horsom pripade na to PODLA VSETKEHO treba min. taky superpocitac, aky vlastni napr. Meteorologicky ustav v CR. Ide o masinu NEC SX9. Predpokladam, ze spominane DELO by ako jedno z mala vskutku nemalo najmensie problemy rozbehat akukolvek hru. Aj keby mal neoptimalizovany zdrojak hocijakej hry trebars 500 GB.
Kazdopadne, nejak sa mi z toho celeho zdvihol kufor... takze jdu blejt, velebnosti *11*... -
Tak recenze na steamu mluvi jasne, ta hra je sr&cka jak vysita, a dasli kandidat na fail roku, kolikate uz!
-
-
Tak recenze obecně mluví jasně. Ta hra je nadprůměrná a pro milovníky žánru splňuje účel. Jo, nebude z toho žádný kult ani něco, o čem se bude za rok mluvit, ale propadák se nekoná...
-
-
No po přečtení čtenářských recenzí (Steam atd.) je to hodně rozporuplná hra. Nadprůměr je podle mě Outlast, tohle bude silný průměr, který bude na jaře v akci na Steamu za 10 euro.
-
Nemyslim recenze hernich webu, ty uz nikdo vazne nebere, vcetne me! Precti recenze na steamu od uzivatelu a skutecnech hracu, a jejich skutecnech problemu s hrou!
-
-
Myslíš ten jednohlasnej hejt týkající se poměru stran a FPS locku ... žádný z komentářů se nevěnuje hře jako takové ...
-
-
Ne jen to, ale pomer stran je zhovadilost, a 30 FPS pro kazdyho normalniho hrace taky. Uz jen tyhle 2 veci dokazou lidem totalne zkazit zazitek ze hry, byt by byla sebelepsi, hra se pocita jako celek se vsim vsudy. O chybejicich a doskakujicich texturach, vypadavajicim zvuku, a trhani pri 30 FPS se ani nebavim. A ted uz na tuhle blbost kaslu, jdu paprit Aliena, zdarec.
-
-
Ja teda vyssie spominane technicke problemy nemam.. ale ja taktiez nemam PC za babku..
A fps lock na 60FPS + pomer stran mne zazitek teda neskazili.. takze ?
-
-
-
-
-
-
Sranda bude jestli se tohoto nesmyslu chytí i Activision a příští rok vydají CoD zamknuté na 30fps. S tím jejich "bezva" enginem to teprve bude filmový zážitek. To budou MP bitvy jak vyšitý. *2*
-
-
Tak jestli to chtějí vydat na nové konzole a budou chtít, aby to alespoň nějak vypadalo, tak to bude 30fps lock, protože HW konzolí je s * i t...
-
-
W T F co to je za ospravedlnění jak sakra 30FPS zabrání chybám mezitím co 60 FPS ne? To je zase pitomej blábol když je ve hře chyba tak framerate je asi to poslední co jí způsobý leda tak se to bude hrát lépe jelikož 60FPS zajišťuje menší input lag, plynulejší obraz a jesli to je chyba tak jsou asi retardovaní. Prostě konzolářům si lžete že je hra filmovější jak chcete, ale na PC s 3x větším výkonem je 30FPS nepřijatelné a urážející lidskou inteligenci tečka.
-
del nechceš si jít raději dělat domácí úkoly? Už mě fakt nebaví číst ty tvoje srajdy tady všude. Nerozumíš tomu, vážně ne.
-
-
a toho maxe by si mohl vzít s sebou, další nechytrý puberťák
-
-
vzdyt je to jedna a ta sama osoba,neverim ze muzou existovat 2 stejne pitomy individua *1*
-
-
-
Co to je za radoby filmovy pruhy .))))
-
Jednoduchy reseni, nekupovat!!! A pokud na hru nadavam, tak ani nestahovat, ne jak ze vetsina na hru nadava, a pak si ju stahne a hraje.
-
-
tak je rozdil bejt nasrate a platit nebo bejt nasrate a neplatit ne? Radeji bnudu nasratej a nebudu za to calovat *5*
-
-
Tvoje vec, ja hru na kterou nadavam hrat nebudu, stejne jako sem nehral COD Ghost, WD, Mordor atd. Tak nebudu hrat ani tohle.
-
-
Pokud na ní chceš nadávat, tak bys ji tím spíš měl hrát, aby ses osobně přesvědčil o jejích (ne)kvalitách.
-
-
-
-
Ted to hraju a potvrzuji ,ze 60FPS je o mnoho lepsi jak tech 30 co je tam defaultne. Jinak na Fullscreen bez pruhu nekdo poradi ? Zkousel jsem konzoly a pri nastaveni hodnoty 0 tam stale pruhy jsou a navic je to jakysi pomer stran ,takze panak je prtahlej jak .....
-
-
Nejde. Možná když se toho chopí moderská obec, že časem to půjde pryč.
-
Myslim ze mas smulu, co sem cetl tak pruhy odstranit nejdou.
-
-
Ty vole! ako toto malo byt uz davno automaticky vyriesene priamo v hre! nie tu ponukaju navody na odomknutie fps!...kde sme sa to dostali..znovu *11*
-
PC lamky si museli hned odemknout nesmrtelnost *15*