-
Jako hra se mi líbí moc, ale největší sranda je jak borec co to hraje míří xD To mě fakt dostalo do kolen xD
-
hádky typu konzolisti versus pcčkáři mi přijdou už poměrně dost trapné ...
-
-
jj... hlavne ked sa komentuje vec od firmy, ktora dala svetu Quake 3 a ine hry zalozene na sikovnosti hracov... ;)
-
-
co dodat jineho nez fuuuuuuuj takovy novodoby Borderlands FOREVER
-
Tohle jsem na hrách nikdy pořádně nepochopil (2:10). Do jednoho vyprázdní celej zásobník a ten lehne snad až s poslední kulkou a druhýho skolí (sice ho asi načal tim bumerangem, ale) jediným melee attackem??? WTF?
-
-
no hej ale predtým dostal do hlavy s bumerangom takže melee attackom ho už iba dorazil... ale áno je to trochu smiešne, dostal skoro celý zásobník do živého a ledva padol k zemi a potom jeden úder bumerangom, melee a je koniec. Ale to už tak dnes chodí, kedysi si mohol nepriatelovi ustrelit končatinu ale i zbraň z rúk keď si chcel, ak si ho zasiahol do nohy tak začal krývať a v hlave si mu mohol urobiť dieru že cez nu bolo vidieť, to všetko bolo možné v roku 2002, dnes je človek rád že sa to vôbec hýbe *1*
-
-
Přátelé Konzolový RAGE je už na netu......no jo ti PC piráti *1*
-
-
LOL uz je RAGE vonku aj na XBox...keby nestacilo tak gears of war 3 taktiez. ach ti pc pirati
-
-
pc pirátům nestačí že kradou na pc, ale oni už kradou i konzolový hry, fuj
-
mor na ně *15*
-
-
Jdi se radši léčit ty more
-
Kdybys nebyl jen zaslepenej fanboy, mel bys treba obe platformy a vubec nic z toho by te netrapilo. Ale ono hledat chybu jinde nez u sebe je vzdycky snazsi. Konzole muzou za vsechno a nam se krivdi. To je asi nejaky zvlastni syndrom v CR, jinde jsem to nezaregistroval. Trh si ale poradi sam..
-
-
Naco mat doma 2 platformy? PC je za vsetky :)
A kvoli tym 10 hram co su len na konzoly a su fakt uzasne sa neoplati konzola kupovat. -
-
dalsia vec je, ze vela PCckarov neznasa hrat na gamepade, je to ponizujuce
-
Za ty penize co ted stoji? To se vyplati i kvuli 3 hram. Jen za grafarnu jsem dal vic nez za xko...
-
-
-
-
-
Tahle narážka na konzolové pirátství má jednu jedinou slabinu: i přesto se Rage na konzole prodá pár mega, na PC pár set tisíc *5* *5* *5*
-
-
a tyn se divis ze se to proda vic na konzole kdyz tvurci jsou takovi retardi a nechavaji tma tlacitka y,x,b,a ? a konzoly menu atd. proste to jen portnou na pc
-
tvůj názor má spíše slabinu..mnoho PC hráčů nakupuje digitálně a ty "nezávislé" firmy(placené, mrkvosoftem, segou atd..které napíšou co ji kdo přeje) nemají šanci zjisti prodejnost v dig formě. proto se steam a spol. sloučily a udělaly svoji vlastní studii ve které vyšlo na jevo že rozdíl mezi Xbox a Pc prodejnosti je okolo 100-300 tisíc kusů některé výjmečné hry se prodávají lépe na PC (Portal 2 atd..) ps3 je někde daleko vzadu na hambě.
Proto prosím něž začneš kecat hovadiny( žvásty konzolistů) zkus si ujasnit fakta *5* *5* *5* -
-
Nevím, kde jsi sebral milion u BioShocku. Já vycházím z VGAchartz, která započítává jen krabicové verze her, a ta uvádí 350 tisíc, u BioShocku 2 dokonce jen 150 tisíc. S digitálními verzemi to bude samozřejmě víc, ale kolik?! Nechápu, proč Steam nevede žebříček prodejnosti. Kvůli komu, čemu? Ale to je fuk. Já poukazuju jen na to, že i když je už konzolové Rage na netu, prodá se ho několik milionů. Krabicové PC verze desetina, digitální nevím a zřejmě se ani nedozvím...
-
-
no hlavne ze ty uz vies,ze sa z RAGE v krabicovej PC verzii preda desatina... nechces mi tu dat vyherne cisla na rakuske loto? *14*
-
-
-
A pro všechny mínuskáře jeden příklad za všechny: první Bioshock. Na Xbox 2,5 milionu, na PS3 necelej milion, na PC ubohých 350 tisíc. Konzoli nemám, ale můžu bejt rád, že se na PC vývojáři ještě úplně nevys_ali *12*
-
-
Poněvadž tam dali opravdu chytře vymyšlenou ochranu, která mi to dovolila nainstalovat jen 5krát. A to tam byl ještě securom, aktivace online, prostě škoda mluvit. Hra byla dobrá, ale ta ochrana vážně srala a nebýt dema a recenze ze Score, nepořizoval bych si. *3*
-
pc:Half-Life 2 (12 million)
StarCraft II: Wings of Liberty (skoro 4.5 Million)
Battlefield 2 (3.57 million)
The Witcher 2: Assassins of Kings ("okolo 2 million")
Command & Conquer 3: Tiberium Wars (1 million)
BioShock (1 million)-tvůj slavný Bioshock
Crysis Warhead (1.5 million)
FarCry (2.5 million) FarCry2-(okolo 1.5m)
Jak ubohé je to PC hraní
*5* -
-
The Sims (16 million)
The Sims 2 (13 million)
The Sims 3 (4.5 million)
Minecraft (3.6 million)
Civilization IV (3 million)
Crysis (3 million)
Battlefield Vietnam (1.36 million)
The Orange Box (at least 1.5 million)xHalf-Life 2: Episode One (1.4 million)
Operation Flashpoint: Cold War Crisis (1 million)-předělávka na ARMA 2 enginu
mám pokračovat dál stím chabým PC prodejem -
-
Ano prosím :))
-
-
-
nebude to aj tym ze pc hraci su narocnejsi ? a neuspokoja sa s trapnym porton zmrseneho nastupcu system shocka ? proste ked vyjde na pc hra ktora smrdi konzolami / vela ludi ju nekupi, nie preto ze ju mozu upiratit, ale preto ze ocakavaju vyssiu kvalitu napr. ted nehovorim cisto o bioshocku, ale vseobecne. okrem indie hier nevidim v dohladnej buducnosti nic za co by som bol ochotny vyhodit 40 eur
-
-
Ne, tím to nebude a pokud, tak v minimální míře. A přestaňte s těmi klišé. To můžete rovnou zkopírovat diskuzi z minula, není třeba se trapně opakovat. Mimochodem, jsem čistě PCčkář.
-
A co je to vlastně ryze PC hra? To jako konzolová hra nemůže být hardcore? Zaklínač 2 vyjde na konzole, na konzolích je i Portal 2 (vyvíjený souběžně s ostatními verzemi), je tam dokonce i ten Half-Life 2. Konzole o sobě nemůžou za to, jaká má hra kvality, je to záležitost portu. A co třeba takový Deus Ex: HR? Tam není mezi jednotlivými verzemi absolutně žádný rozdíl, a jaká je to pecka! O tom, o čem mluvíš ty, to fakt není...
-
-
no právě že tam není rozdíl. Autoři si daly záležet na všech verzích hry....neudělaly jenom nějaký S**t port ale pracovaly na každé verzi zvlášt a hra se prodává
-
-
+1
keci o piratění na Pc a špatném prodejí na Pc platformě jsou jen lži autorů her(nebo spíše distributorů)....pro ně je jednodušší udělat hru pro dementní americké kozolové prasata něž hru které by uspokojila PCčkáře... a když už to dají i PC tak udělají nehratelný rychlokvaškoví port a pak se diví že se jim hra neprodává....ale když si autoři dají záležet tak se jim PCčkáři odmění prodejností o jaké se jim na konzolích ani nesnilo (viz. Portal 2, Shogun 2, atd...)
-
-
-
-
Pc piratstvi je jen vymluva pro neschopnost
-
na konzole je pirátské vydání vždycky dřív, protože není potřeba dělat krek, to by jsi mohl vědět
-
-
nejsem blbej ale pokud vím HRA ještě oficiálně nevyšla a už je Konzolová verze hry venku jako vždy. nojo za všechno můžou PC piráti( Amoleta:
pokud jsi nepochopil je to narážka na Ubisoft a spol. kteří se furt ohání PC piráctvím ale kašlou na konzolové, které je stejně velké/např.xbox verze DA:O byla na netu skoro měsíc před vidáním. Ale to nikoho nezajíma(nedej bože aby ale unikla PC verze to by pak bylo všude dusno) / *1* -
-
Bohužel, někdo jiný třeba není stejného myšlení jak ty, vidím něco na stáhnutí, tak honem honem. To že je pirátská verze na internetu, neznamená, že to hned někdo stahuje:) Btw. vYdání(jen se snažím ukázat, jak jsme my konzolisti vymaštění proti PCckářům:))
-
-
2miliony stažení na piratebay (a to je jenom jeden torrent poskutovatel).....na kozolích se vůbec nepiratí :-)
-
-
:D:D:D:D kámo, moc si podkresluješ svět, a příspěvky ostatních, jen tak jak je chceš vidět;) já jsem neřekl, že se na konzolích nepirátí :) ano, stažení, jenže, asi jsi moc zabedněný použít google a kouknout třeba na c4eva speaks;) flash 2.0, kterej bude potřeba na spuštění většiny nových her je hotový pouze jen na nejnovější slim BenQ mechaniku. :)
-
-
-
-
-
Po ty tvoji zprave to tu najednou utichlo *1*
-
-
Autoheal:
nieže by mi autoheal vyhovoval a hrám s ním sa väčšinou vyhýbam alebo ho obmedzím (napr v Crysis je to jednoduché) ALE - autoheal je predsa jedna zo základných funkcií každého organizmu. Ono celé je to zapeklitý problém ako urobiť uzdravovanie tak aby zvyšovalo zážitok z hrania a zároveň pôsobilo reálnejšie. Lekárničky ktoré človeka uzdravia za zlomok sekundy zo strelných zranení sú asi rovnako "logické" ako rapídne zvýšená schopnosť regenerácie tela.
Osobne vidím riešenie vo vhodne kombinácii ochranných prostriedkov (vesta, brnenie) ktoré by po pár vystreloch degenerovali a v určitom bode by projektil prerazil brnenie a nasledovala by smrť. To znamená, že pri zásahu vesty by stačil autoheal a pôsobilo by to reálne keďže by nedošlo ku strelnému zraneniu ale iba "ostrasu" organizmu, lekárničky by tak neboli potrebné (možne len pri zásahu končatín). No a vesty by sa získavali z padlých nepriatelov alebo by ich bolo možné opraviť. -
-
Podle mě jsou nej způsoby-ala FC2, hezky na tvrdo polní ošetření-znemožní ti boj, docela to trvá a je to poměrně uvěřitelné(ještě by se to dalo obohatit tím, že se takhle nevyléčíš úplně, popřípadě zastavíš skomírání organismu a on se začne pomalu léčit)
štíty-zdraví se nedoplňuje, ale štíty ano(dobré pro scifi třeba) -
Podle mě je přijatelný kompromis pro FPS. Ve hře sice bude autoheal, ale bude moct obnovit jen část života, která se bude postupně snižovat, dejme tomu nejníž na 30-40%. Pokud si bude chtít hráč obnovit život na 100%, bude muset najít lékárničku, u které třeba bude muset zůstat určitou dobu pro obvázání ran atd. Myslím, že podobný systém, byl třeba v Just Cause 2 nebo Mafii 2, ikdyž pořád ještě dost zjednodušený (u JC2 příliš mnoho života, u Mafie příliš rychlá regenerace), nebo MP Bad Company 2.
-
Jdi mudrovat jinam čobolaku trapnej slovenskej *6*
-
-
ty si dobry inteligent..
-
-
Autoheal je jedna ze základních funkcí živého organismu, ale pouze pokud pro ni ten organismus udělá víc, než že jen někam zaleze a chvíli počká... Tím maximálně zastaví přibývající škody, ale rozhodně se tím nevyhoupne zpátky na první místo v žebříčku 100 procentně zdravých. Jak už bylo řečeno: Fallout je jeden příklad za všechny. V rámci FPS stříleček je ale systém lékarniček pořád "přirozenější" než autoheal...
-
-
a písal som niečo iné ? Autoheal je jednoducho rovnako nelogický ako lekárničky ktoré zázračne liečia diery v tele... práve preto vidím riešenie v tom zraneniam predchádať ako následne riešiť čo s nimi.
-
-
dobre je to spravene v project reality pre battlefield 2.
dostanes kulku si zraneny, ked ale dostanes neprijemny zasah tak budes krvacat a zivot ti klesa , vtedy pouzijes lekarnicky aby ti zivot dalej neklesal a prezil si to. potom zutekas za medikom ktory ti pomoze. toto sa ale neda riesit vsade
preco to nespravit ako vo falloute na hardcore ? das si lekarnicku ale neozdravi ta to okamzite ani na plny health. ale postupne pomalicky, s tym ze zlomene koncatiny s tym nevyliecis ale musis ist za doktorom. obe su super riesenia, a dalo by sa s tym zajst este ku komplexnejsim metodam ktore by boli zabavne a naozaj evolucne z pohladu hratelnosti ..
dnes je ale moda zjednodusovat lebo ludia su darebni a nebavi ich hrat tazke hry. -
-
nalejme si čistého vína, aplikovať do SP hier systém zranení a liečby ako v project reality je nemožné, stala by sa z toho taktická strielačka typu rainbow six a postup v hre by bol zdĺhavý a frustrujúci. Mne osobne by to nevadilo, roky rokúce si upravujem hry tak aby pár výstrelov znamenalo smrť, mám rád pocit kedy 1-2 výstrely znamenajú smrť ale jednoducho väčšina hráčov oblubuje rýchlejší postup, chcú sa viac zabávať ako taktizovať, viac strielať ako rozmýšlať za akú prekážku sa schovať... a nie je na tom nič zlé každý chceme od hry niečo iné.
Jednoducho ten kto chce od hry viac si ich musí upravovať (alebo sťahovať mody) a spokojní budú všetci *5* -
-
to je mi jasne len som narazal na to ze lekarnicky nemusia fungovat ako instant health boost, staci s nimi popracovat, urcite nie nahradzat ich niecim tak retardovanym ako autoheal
-
-
-
-
Autoheal v dxhr je uplne stejna kravina, jako v jinych hrach a rovnez to v nem kazi atmosferu. A jeste v kombinaci se save/load je to uplne v haji.
-
ta grafika nic moc teda na to ze to ID neustale vychvaloval jakej to bude zazrak, ale pockam na zkutecnou hru, tyhle komprimovany videa to je hnus, ikdyz si to clovjek prehraje v HD. Na druhou stranu parada, ze jsme se dockali dob kdy PC hra vypada lepe jak video *1* *1* *1*
-
na konzoli nejde quick save, proto ten trapnej autoheal. Jak ja je nenavidim..
-
-
Crysis 1 měl taky autoheal....a v trom bych zásah konzolí vážně neviděl :D
-
-
a ppreto to bola jedna z najnudnejsich strielaciek bez atmosfery. cisto len grafika, keby nevyzeral crysis tak ako vyzeral tak uz si na to po tolkych rokoch nik nevspomenie.
ale ak si ho mam zastat tak tam mal autoheal aspon nejake opodstatnenie ... supersoldier v nanoobleku. okej -
tuhle nudnou hru jsem nikdy nehral dyl jak 15 min
-
-
takze si ju hral viac krat v intervaloch kratsich nez 15min? Aspon tak vyznieva to co si napisal. Da sa usudit, ze si to takto rozkuskovane hral dokopy 10 hodin a viac :P
-
-
-
imho blbost, nahrada za qick save jsou checkpointy a ty jsou z herni stranky lepsi nez qick save a ukladani po vterinach v nejake akcnejsi casti hry
-
-
Checkpointy lepší než quicksave? Jsou hned po respawnu nepřátel největší osina v zadku, která se infikovala do dnešních her. Oblíbený argument, že přidávají na obtížnosti, většinou neplatí. Místo obtížnosti je výstižnější slovo "otravnost".
-
checkpoint je prave kamen urazu, diky nemu je autoheal
-
-
ja taky mrsici her *11*
-
-
tam se ani neobjevuje +100 kdiz nekoho zabije! to je ale hovadina! *6* Jdu hrat CoD *5*
-
-
Začíná to mít úroveň, jen tak dál *15*
-
Jj, zlepšuješ se! *1*
-
Troll...
-
sarcastic comment + 100
flamebait + 50
ratatatatatatatatatata
-