Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Poněvadž tam dali opravdu chytře vymyšlenou ochranu, která mi to dovolila nainstalovat jen 5krát. A to tam byl ještě securom, aktivace online, prostě škoda mluvit. Hra byla dobrá, ale ta ochrana vážně srala a nebýt dema a recenze ze Score, nepořizoval bych si. *3*
  • jj... hlavne ked sa komentuje vec od firmy, ktora dala svetu Quake 3 a ine hry zalozene na sikovnosti hracov... ;)
  • Jako hra se mi líbí moc, ale největší sranda je jak borec co to hraje míří xD To mě fakt dostalo do kolen xD
  • Ataker
    Jdi se radši léčit ty more
  • no hlavne ze ty uz vies,ze sa z RAGE v krabicovej PC verzii preda desatina... nechces mi tu dat vyherne cisla na rakuske loto? *14*
  • dalsia vec je, ze vela PCckarov neznasa hrat na gamepade, je to ponizujuce
  • hádky typu konzolisti versus pcčkáři mi přijdou už poměrně dost trapné ...
  • co dodat jineho nez fuuuuuuuj takovy novodoby Borderlands FOREVER
  • :D:D:D:D kámo, moc si podkresluješ svět, a příspěvky ostatních, jen tak jak je chceš vidět;) já jsem neřekl, že se na konzolích nepirátí :) ano, stažení, jenže, asi jsi moc zabedněný použít google a kouknout třeba na c4eva speaks;) flash 2.0, kterej bude potřeba na spuštění většiny nových her je hotový pouze jen na nejnovější slim BenQ mechaniku. :)
  • Eh... nějak jsem na té grafice nic grandiozního neviděl... ale co chcete od X360/PS3 že *3* . Hergot jak by mohl vypadat idTech5 kdyby byl exklusivně pro PC *1*
  • No když jsem viděl jak vytahl snipu, velice m ito připomělo i ten styl grafiky, ta komiksová zbraň jakoby byla rovnou z borderlands
  • miker17
    2miliony stažení na piratebay (a to je jenom jeden torrent poskutovatel).....na kozolích se vůbec nepiratí :-)
  • a tyn se divis ze se to proda vic na konzole kdyz tvurci jsou takovi retardi a nechavaji tma tlacitka y,x,b,a ? a konzoly menu atd. proste to jen portnou na pc
  • Za ty penize co ted stoji? To se vyplati i kvuli 3 hram. Jen za grafarnu jsem dal vic nez za xko...
  • Taky half-life 1 sa da aj dnes hrat uplne v pohode aj ked si ho presiel uz nespocet krat, a vzdy sa pri tom budes bavit :)
    To uz bohuzial dnes neplati :( Asi si kupim stroj casu a pojdem o 10 rokov spatky.
  • takze si ju hral viac krat v intervaloch kratsich nez 15min? Aspon tak vyznieva to co si napisal. Da sa usudit, ze si to takto rozkuskovane hral dokopy 10 hodin a viac :P
  • Naco mat doma 2 platformy? PC je za vsetky :)
    A kvoli tym 10 hram co su len na konzoly a su fakt uzasne sa neoplati konzola kupovat.
  • Ne, tím to nebude a pokud, tak v minimální míře. A přestaňte s těmi klišé. To můžete rovnou zkopírovat diskuzi z minula, není třeba se trapně opakovat. Mimochodem, jsem čistě PCčkář.
  • chlapce chlapce...kdybys aspon neco vedel nez zacnes placat
  • Kdybys nebyl jen zaslepenej fanboy, mel bys treba obe platformy a vubec nic z toho by te netrapilo. Ale ono hledat chybu jinde nez u sebe je vzdycky snazsi. Konzole muzou za vsechno a nam se krivdi. To je asi nejaky zvlastni syndrom v CR, jinde jsem to nezaregistroval. Trh si ale poradi sam..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit