Přejít na výpis diskuzí
Návštěva nových lokací v datadisku pro Pillars of Eternity
24.8.2015 | Aleš Smutný
74 příspěvků
-
haha, lol, hnisavec - individua objevující se pravidelně pod články nejen o PoE a D:OS, ale vpodstatě o jakékoliv CRPG hře. Malý článek, 100 příspěvků a většina zase jen hádka s jedním z nich.
Myslím, že není problém nereagovat na tyto lidi a nechat jejich provokativní příspěvky vyhnít.
Moderování diskuzí ještě není pořád nic extra, takže je třeba začít od sebe -> NEREAGOVAT. -
Tak ho ignorujte je to ggg, je frustrovany ze jeho japan wierdo games nikdy nebudou mit takovy uspech.
-
To tady není žádný moderátor který by dal uživateli "haha" IP ban? Je to příliš nevybouřený člověk asi požívá hodně čokolády a ještě neměl v ruce ženské prso. Tak svou frustraci z života ventiluje na této diskusi.
Považuji to za velmi otravné a k tomu tato diskuse pod článkem snad neslouží. -
Chtěl jsem si přečíst nějaký názory na PoE, ale nakonec akorát přemýšlím kde je ten slavnej cenzor, co maže i relevantní věci v bleskovkách a tady nechává nabývat tu žumpu krásně na objemu *7*
-
Nauč se anglicky a čekat nebudeš muset. Ti lidi to dělaj zadáče a dokud je za to neplatíš jako normální překladatele, tak prostě budeš muset čekat. Ti lidi mají i svůj život...
-
http://www.rpgfan.com/reviews/Pillars_of_Eternity/index.html ale zase na druhé straně jiné RPG stránce se to celkem líbilo.
-
Každý, kdo něco ve fantasy přečetl a odehrál ví, že příběh a lore DS je slátanina a vůbec nemá cenu sem postovat nějaký texty, každopádně snaha se cení. Je to furt lepší, než jen dokola psát, že je PoE text tupý, na což jediné se zmohl haháček, protože nemá žádný argument. Tupý text a klikací combat, furt dokola. Jasně, v pauzovacím RPG asi budeš ovládat postavy wsad a mířit myší :DDDD. RPG jsou a vždy byly o schopnostech/statistikách postav ve hře, ne o skillu hráče, což si tady pan trotlík neuvědomuje a proto neustále cpe tu svojí mlátičku do článků o RPG. Na tohodle idio*a doporučuju nereagovat.
-
jako "great" Je to nostalgia, jenže ta nostalgie je úplně zbytečná. Takže průmer. Kapišto?
-
ta hra je o combatu? ds je jenom o tom a pritom je to mechanikou retro zalezitost tak 30 let zpatky, nepratele bez spetky ai, s omezenym movesetem, a co je uplne, ale uplne nejhorsi, ze kdyz clovek absolvuje pokusy o nacteni tech movesetu, tak k tomu musi vetsinou bezet nekolik minut nebo dokonce jeste absolvovat xkrat absolvovany souboje porad dokola
ale chapu, ze masochistum to musi delat velice dobre *5* -
jak sem říkal, až tak mě ta recenze nezajímá... jen říkám, že je divné že by hře v recenzi vytkli combat a potom ho uvedli jako plus hry.
Nějak jim to nesedí. -
možná by to chtělo číst recenzi. Combat jenom 3/5...
-
Já to celý nečet (Až tak mě to nezajímá)... Jen počítám, že největší argumenty se uvedou pod hodnocením.
+ Great old-school 2.0 combat
+ Old classes with new tricks
+ Rich setting...
- That could be better presented at times
- Lack of character art
- Lack of voice over
Ale nevím teda když je největší mínus combat, proč u něj mají to plus. -
Vidiš, a to mně zas absence AI skupiny nevadí. První věc, co stejně vždycky udělam je, že všechny tyhle berličky vypnu. Protože, a teď si dovolim bejt zcela neskromnej, se domnívam, že zvládnu šestičlenou skupinu ovládat líp, než komp. Zvlášť, když mam k dispozici pauzu.
-
P.S.: no pecka asi ne ale dobra hra jo
-
nevite prosim nekdo jak je to s cestinou k pripravovanemu datadisku? Mi to tak nejak zhruba vychazi, ze az vyjde datac tak vyjde i cestina, a nez bude cestina k datadisku tak zas budu cekat, jako ted, tisic let :(
-
zkus Dead State, je to pecka i když jsou tam zombici
-
pribeh i originalita 4/5, to spis nez na neuspech vypada na neuspesnej argument, nekdo by to mohl nazvat dokonce strelbou do vlastnich rad *5*
-
já vidím jako největší mínus combat, to tam jako nevidíš nebo nechceš vidět tlouštíku???
-
Hmm a jejich největší mínusy vypadají že jsou o grafice a namluvení postav... řekl bych velice nepodstatné.
Ale i když to nebyla dokonalá hra, tak pořád byla dobrá a hratelná... Někomu se líbila víc a někomu míň. Asi jako každá jiná hra. -
http://www.rpgamer.com/games/eternity/poe/reviews/poestrev1.html
Pokud to neuspěje ani na strankách věnované RPG, tak je něco špatně