Přejít na výpis diskuzí
NCSoft otvírá na dva dny registraci do bety Guild Wars 2
22.2.2012 | Petr Poláček
60 příspěvků
-
Velmi sa mi paci ich pristup k vyvoji hry, ze sa nezenu len za prachmi a snazia sa vytvorit skvost hernej sceny, to sa uz moc nevidi v dnesnych casoch kedy kazda hra stoji desiatky milionov... Mnozstvo vychytavok je uzasne, snaha priniest sviezi vietor do MMO zanru aj technicke spracovanie ma u mna 10/10 - vyvojarom prajem velky uspech, way to go *4*
-
ARENANET, NIE NCSOFT!!!!!!!!!!!!! UZ TO POCHOPTE *16* *16* *16*
-
-
A open beta nebude nikdy *7* neviem z kade čerpáte informácie ale mýlite nimi ostatných.
-
-
jooo konecne :p .. doufam ze se tam dostanu, hodne stesti vsem :-)
-
-
Taky přeju hodně štěstí.
Sice už jsem ve všech closed betách TERy, ale i toto bych si rád vyzkoušel. Přece jen vidina MMO bez měsíčních poplatků je lákavá, i když se rozhodně mezi nějaké skalní fanoušky Guild Wars nepočítám.
A jiná zajímavá MMO jako Blade & Soul, Continent of the Ninth, Phantasy Star Online 2 nebo ArcheAge (to je to MMO na CryEnginu 3, které zatím vypadá naprosto suprově ve všech ohledech) k nám dorazí bůhvíkdy, zda-li vůbec. -
-
Jaká je TERA? docela dost jsem si o tom četl na 4ch, ale tam se jedná buďto o fanboye nebo o odpůrce a "neutrálních" názorů je tam dost málo...
-
-
TERA je dobrá. Přímo skvělá.
Ale já jsem taky fanboy, mě moc nevěř.
Pokud v ní máš aspoň nějakou víru, tak doporučuju mini preorder za 5€ na oficiálních stránkách. Je to asi 125Kč a dostaneš za to přístup do všech beta testů. Pak si názor můžeš vytvořit sám. -
-
Ještě jeden dotaz: Převažujou Elinky? : *1*
-
-
/a/ je /a/... /jp/ je /jp/... /g/ je /g/ a /v/ je /v/... a tak to je! *3*
Jinak odpovídat jde dolů jen do určité urovně, pak se to řeší, tak jak jsi odpověděl ty. -
/a/ jsou loliconi *1* ale stejně bych si jednu udělal *15* (nvm jak na ten tvůj odpovědět mi to tam nejde )
-
V /a/ guildě ano... *3*
Celkově zas tak ne.
-
-
-
-
jj archeage vypada skvele rad bych taky vedel nejake novejsi info...ale GW2 bude *14*
-
-
Pokud jsi to ještě nečetl, tak nejnovější aktuální informace o ArcheAge jsou asi toto:
http://archeagesource.com/topic/636-archeage-cbt4-review-and-extensive-game-info/
Doporučuji i ostatním, třeba vás hra zaujme.
-
-
-
-
Pravda..Taky mě ještě nic nedošlo a to už je to hodnou chvíli, ale na stránkách píšou ať nepanikařím, tak si skákání z okna šetřím až na zítřejší ráno *1*
-
Po novinarske bete jsou clanku a videi desitky, seznam vseho najdete zde (prubezne jeste pribyvaji dalsi a dalsi)
http://www.guildwars2guru.com/forum/press-closed-beta-test-t27964.html -
Aspoň už nemusíme sledovat každý den jejich stránky :) jen se mi ještě do žádné podobné bety dostat nepodařilo..
-
-
Ne, teď už musim jen každých pět minut zírat do mailu...
-
-
Za jak dlouho od vyplnění vám přišel potvrzovací mail? ...
-
-
asi 30s
-
Asi hodinu po přihlášení mi přišel mail, že sem zařazený do výběru
-
Mě nějak kolem 30 minut.
-
-
Open beta nebude, jen tyto closed na pozvanku
-
-
pokud myslis "open" beta tak ta bude
-
-
Ne nebude, vsechny bety budou closed bylo to uz nekolikrat oznameno.
-
-
Sakuri má pravdu. Bude to probíhat podobně jako u SWTOR. Tedy beta víkendy s tím, že budou vybírat vždy na ty dva dny hráče (nejspíš na každý víkend jiné, aby se to prostřídalo a bylo to fér).
-
já jsem čet zas něco jiného, tak nakonec uvidíme kdo bude mít pravdu...
-
-
-
-
Kouknul jsem na nejaky gameplay videa, a prestoze tam bojuji copaty holcicky v satickach, tak hud a interface to ma naprosto normalni, vytvarne vkusne udelany, ne tu prebarvenou modrou silenost na kterou koukam kazdy den v Toru. Dal nejsou to porad jen trosky a trosky, ale taky nejaky prijemny mista s vyrazym architektonickym napadem jen tak k vegeteni a dokonce to vypada na zvladnutej engine, ktery pri vetsim poctu hracu neklesa nekam k nehratelnym hodnotam.Ppri expeni v toru litam od jednoho stejnyho outpostu mezi troskama k druhymu naprosto identickymu, to je nekdy rehole vydrzet... opravdu me to zacina zajimat ( a to mam Tor predplacenej az nekam do leta...)
-
-
Všechny outposty stejný?
Zkus se podívat po odrazech na zemi v základnách. Podle screenů, co jsem viděl, se totiž Bioware ani neobtěžovali je změnit mezi Republikou a Impériem a tak se v jedné základně na zemi odráží předrenderované snímky objektů, co jsou reálně jen v té druhé.
Samozřejmě je asi pravda, že toto hráčům nevadí. Stačí se podívat zde:
http://i44.tinypic.com/v6ooeg.jpg
Některým hráčům SWTOR záleží více na přidání gay obsahu než dalších flashpointů, takže na to, že je ve hře všechno prostředí stejný asi kašlou. -
Já už SWTOR zabalil. Prostě po počátečním hype a rozkoukání mě to nechytlo. Není to taková pecka ani revoluce, abych u toho zůstal. Uvidíme, jak na tom budou GW2.
-
-
SW TOR nieje zlá hra, ale veľa vecí mi tam chýba. Prečo tu nieje LFG systém? Hodinové zháňanie grupy na generaly naozaj nieje ono. Prečo môžem mať iba jeden talentový strom, keď iné MMO dovoľujú resetovanie talentov zadarmo, alebo prepínanie medzi talentovými stromami. Prečo si nemôžem zmeniť rozmiestnenie, alebo farbu hudu? Prečo nemôžem nahlasovať ludí čo sú AFK vo warzonach jednoduchým kliknutím?
Chápem, že TOR je nová hra a aj také WOW pridalo tieto veci až po rokoch. Ale moderné MMO by už hore vymenované "features" malo mať od začiatku a nie ich pridávať až postupne, pokiaľ vôbec. -
-
tak si počkej do patche 1,2 a většinu z toho se ti dostane. dual talenty budou, i když byli docela proti nim. ui bude měnitelné, proti afk ve warzonách taky vyřeší co nejdříve. jinak jestli tě opravdu zajímají odpovědi na některé další otázky, projdi si spoustu českých i zahraničních fór, je to vysvětlené tak milionkrát. a až to bude mít spoustu těch tvých features, tak zas budeš nadávat, že je to kopie wowka, že?
-
-
spatna hra to neni, ale nemit to predplaceny.. nevim nevim *1*
-
-
-
pise mi to internet error cant send sorry prosim nevie niekto co s tym pomooc fakt tam chcem ist !!
-
-
Zkoušej to furt znova. Taky mi to většinou hodí error ale někdy se to povede.
-
Podle mě je prostě o betu takovej zájem, že se jim to sesypalo. Takže bych vyčkal.
-