Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tak a ted jen doufat *2* rad bych si zkusil sakryš
  • TAK uz hrajete jeto bombicka nez pro onanky z wow tohle je hardcore !! A vim o cem mluvim sam sem byl par let nejlepsi sp na eu serv.
    A wow je cajicek .
    Rikam tahle hra je naprosto genialni jeji budoucnost je uz ted jasna , Blizzard na tuhle hru nebude mit odpoved pac tohle je bombicka.
    • a pak, ze projekt internet do skol byl fiasko :D
    • Protože to nemá měsíční poplatky a můžeš si to dovolit ? *3*
    • Ringwraith
      Mírni fanatismus, nepůsobí to dobře a vrhá to špatné světlo na GW fandy.
  • Tiez sa tesim na gw2 a tiez by som si chcel zahrat betu, guild wars1 som hral dost dlho, som dost hardcore pvp hrac a musim povedat ze guild wars je jedna z najlepsich mmorpg co sa tyka PvP, viem to posudit lebo som hral ostatne top mmo, wow 2500 rating 3v3.
    Tak dufam ze si natom daju zalezat :)
    • WoW top rating :D:D:D B1tch please....
      • btw ked si taky borec tak mi povedz tvoj rating v 3v3 a realm
      • nepovedal som ze som mal top rating ale ze som hral top mmo :) t.j. wow,gw,rift,star wars ...
  • na webu PCgamer.com je docela obsáhlý preview :) http://www.pcgamer.com/previews/guild-wars-2-beta-all-your-questions-answered/
  • Ringwraith
    Ok, hlásím se.

Ale ti s tím teda nadělají. Proskenovat výkon PC atd.
    • PC výkon scan je proto, že budou vybírat lidi i na základě toho, jaký mají přístroj (at nemaj v betě 200 lidí s highend mašinama a pak zjistí, že to někomu po koupi nešlape na 2roky starý konfiguraci jen proto, že se nedostal do testu a nemohli to tím pádem otestovat)
  • Danieledl
    Mám nějaký internet error :D
    • Pro vsechny ty, kterym vyskocil internet error na konci. Musite dat "Spustit jako spravce" *1*
  • Taky mi to píše internet error. Doufám že to půjde co nejdříve :) O problému se prý ví a snad to stihnou během těch 48 hodin rozchodit.
  • Sem tam !!!
  • Zdravim, stalo se někomu že ještě neobdržel od nich email, je to už 2dny, nebo jak dlouho jste na něj čekali ?
    • vlastně den
      • Jo, me taky nic neprislo. Mam maila na seznamu, netusim co je za problem....
      • Me dosel obratem...
  • UZ TO MAM KRAASAAAA asi som si ale cvrkoool !!! :D strasne sa tesim bude to super mmorpg ziaden grind zavislacky ale zabava uz mam aj penaze odlozene
    • Ringwraith
      Tím myslíš toto?
      http://i42.tinypic.com/5pwtv.jpg

Nebo ti přišlo už potvrzení, že jsi skutečně v betě?
      • mne to vide musii nikto iny sa na to netesi ako ja :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit